Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....
Επιμένεις εσύ ....με το Ε,ΚΑΙ; μόνο πιό μικρό αυτή τη φορά, την προηγούμενη μου έβγαλες τα μάτια.
Είπα εγώ πουθενά πως δεν είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ΟΤΙ γουστάρει; Εδώ που ζω έχω και μουσουλμάνους φίλους, αν τύχαινε μήπως εσύ θα τους απέφευγες; (την αλήθεια, ε
Είπα εγώ να κάνουμε ντα κάποιο μέλος;;;;;;
ΕΝΑ είπα, στο συγκεκριμένο κόμμα ξαμόλησαν τους νεότερους στα ...φόρα να
ρίχνουν με εύσημο ή όχι τρόπο τις απόψεις τους.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε πειράζει που το μαρτύρησα;
Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο καθένας, εκτός από τους ναζιστές και γενικότερα τους ακροδεξιούς, γιατί αυτοί δεν θα με άφηναν να εκφράζω αυτά που πιστεύω, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Αντε, πάμε παρακάτω
Κουράστηκε το θέμα,μα και το μέλος που ήθελα να κάνουμε ντα
Υ.Γ. Μπορεί να διαφωνούμε, μα δεν επιθυμώ διαπληκτισμούς, θα σε περιμένω στο Σύνταγμα, και άλλα τέτοια
Δεν ήθελα να γράψω τίποτα άλλο στο θέμα, ισχύει ακόμα.
Εγω φιλε Dragon θα ξαναρωτησω...
Ε, ΚΑΙ?
Ο καθενας μπορει να ειναι οπαδος οποιουδηποτε κομματος θρησκειας κλπ.
Εχει καθε δικαιωμα. Και δεν ειναι δουλεια μας να το κρινουμε. Ετσι γουσταρει.
Το οτι δηλαδη μας μαρτυρησες ειτε κατι το αληθες ειτε κατι το ψευδες, σε τι ωφελησε? Θα κανουμε ντα το μελος?
Αντε, παμε παρακατω...
Επιμένεις εσύ ....με το Ε,ΚΑΙ; μόνο πιό μικρό αυτή τη φορά, την προηγούμενη μου έβγαλες τα μάτια.
Είπα εγώ πουθενά πως δεν είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ΟΤΙ γουστάρει; Εδώ που ζω έχω και μουσουλμάνους φίλους, αν τύχαινε μήπως εσύ θα τους απέφευγες; (την αλήθεια, ε

Είπα εγώ να κάνουμε ντα κάποιο μέλος;;;;;;
ΕΝΑ είπα, στο συγκεκριμένο κόμμα ξαμόλησαν τους νεότερους στα ...φόρα να
ρίχνουν με εύσημο ή όχι τρόπο τις απόψεις τους.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε πειράζει που το μαρτύρησα;
Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο καθένας, εκτός από τους ναζιστές και γενικότερα τους ακροδεξιούς, γιατί αυτοί δεν θα με άφηναν να εκφράζω αυτά που πιστεύω, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Αντε, πάμε παρακάτω
Κουράστηκε το θέμα,μα και το μέλος που ήθελα να κάνουμε ντα
Υ.Γ. Μπορεί να διαφωνούμε, μα δεν επιθυμώ διαπληκτισμούς, θα σε περιμένω στο Σύνταγμα, και άλλα τέτοια
Δεν ήθελα να γράψω τίποτα άλλο στο θέμα, ισχύει ακόμα.