Μαζί ξανά αλλά....

Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

Εγω φιλε Dragon θα ξαναρωτησω...

Ε, ΚΑΙ?

Ο καθενας μπορει να ειναι οπαδος οποιουδηποτε κομματος θρησκειας κλπ.
Εχει καθε δικαιωμα. Και δεν ειναι δουλεια μας να το κρινουμε. Ετσι γουσταρει.

Το οτι δηλαδη μας μαρτυρησες ειτε κατι το αληθες ειτε κατι το ψευδες, σε τι ωφελησε? Θα κανουμε ντα το μελος?

Αντε, παμε παρακατω...

Επιμένεις εσύ ....με το Ε,ΚΑΙ; μόνο πιό μικρό αυτή τη φορά, την προηγούμενη μου έβγαλες τα μάτια.
Είπα εγώ πουθενά πως δεν είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ΟΤΙ γουστάρει; Εδώ που ζω έχω και μουσουλμάνους φίλους, αν τύχαινε μήπως εσύ θα τους απέφευγες; (την αλήθεια, ε;)
Είπα εγώ να κάνουμε ντα κάποιο μέλος;;;;;;
ΕΝΑ είπα, στο συγκεκριμένο κόμμα ξαμόλησαν τους νεότερους στα ...φόρα να
ρίχνουν με εύσημο ή όχι τρόπο τις απόψεις τους.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε πειράζει που το μαρτύρησα;
Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο καθένας, εκτός από τους ναζιστές και γενικότερα τους ακροδεξιούς, γιατί αυτοί δεν θα με άφηναν να εκφράζω αυτά που πιστεύω, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Αντε, πάμε παρακάτω
Κουράστηκε το θέμα,μα και το μέλος που ήθελα να κάνουμε ντα
Υ.Γ. Μπορεί να διαφωνούμε, μα δεν επιθυμώ διαπληκτισμούς, θα σε περιμένω στο Σύνταγμα, και άλλα τέτοια
Δεν ήθελα να γράψω τίποτα άλλο στο θέμα, ισχύει ακόμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

Επιμένεις εσύ ....με το Ε,ΚΑΙ; μόνο πιό μικρό αυτή τη φορά, την προηγούμενη μου έβγαλες τα μάτια.
Είπα εγώ πουθενά πως δεν είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ΟΤΙ γουστάρει; Εδώ που ζω έχω και μουσουλμάνους φίλους, αν τύχαινε μήπως εσύ θα τους απέφευγες; (την αλήθεια, ε;)
Είπα εγώ να κάνουμε ντα κάποιο μέλος;;;;;;
ΕΝΑ είπα, στο συγκεκριμένο κόμμα ξαμόλησαν τους νεότερους στα ...φόρα να
ρίχνουν με εύσημο ή όχι τρόπο τις απόψεις τους.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε πειράζει που το μαρτύρησα;
Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο καθένας, εκτός από τους ναζιστές και γενικότερα τους ακροδεξιούς, γιατί αυτοί δεν θα με άφηναν να εκφράζω αυτά που πιστεύω, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Αντε, πάμε παρακάτω
Κουράστηκε το θέμα,μα και το μέλος που ήθελα να κάνουμε ντα
Υ.Γ. Μπορεί να διαφωνούμε, μα δεν επιθυμώ διαπληκτισμούς, θα σε περιμένω στο Σύνταγμα, και άλλα τέτοια
Δεν ήθελα να γράψω τίποτα άλλο στο θέμα, ισχύει ακόμα.

Το τι κανω εγω με μουσουλμανους και λοιπους ανθρωπους δεν αφορα κανενα (αληθεια !!) και δεν επιτρεπω σε κανενα να προεξοφλει τις αποψεις μου.:grandpa:

Η οπτικη γωνια που βλεπεις τα πραματα δεν οδηγει πουθενα.

Εγω εστιαζω στο οτι πιστευεις οτι "μαρτυρησες" κατι ουσιωδες. Για τους περισσοτερους αυτο ειναι ανουσιο, ανευ αξιας. Αντιθετα το σκεπτικο καποιων οτι χρειαζεται να μαρτυρησουν κατι τετοιο για να σωσουν τους υπολοιπους με απωθει...

Τελειωνοντας, θα ηθελα να διαμαρτυρηθω στη τεχνικη υποστηριξη του forum, που δεν δινει στα μελη τη δυνατοτητα να γραφουν με font μεγεθους ελεφαντα..:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

Τελειωνοντας, θα ηθελα να διαμαρτυρηθω στη τεχνικη υποστηριξη του forum, που δεν δινει στα μελη τη δυνατοτητα να γραφουν με font μεγεθους ελεφαντα..:flipout: :flipout:

Απόλυτα σύμφωνοι :flipout:

Οι αριστεροφασίστες είναι ευπρόσδεκτοι; και θα σε αφήνουν να εκφράζεσαι ελεύθερα όπως τώρα π.χ. σε οποιαδήποτε συνέλευση πάει να βγεί διακοπή της της κατάληψης διακόπτουν την συνέλευση; Δεν είδα να σε πειράζει που άλλο μέλος ανεβοκατεβάζει τα ποστ για συντεχνιακά και κομματικά!

Απάντηση: Re: Μαζί ξανά αλλά....

ενημερωτικά όμως γιά να μη μένουν σκιές, ο συγκεκριμένος ήταν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές υποψήφιος (και δημοκρατικό του δικαίωμα, το ξέρω) με το...* λαος* των Καρατζαφέρη, Βορίδη κλπ.
Τελικα εμεινε μονο μια ρουφιανια. Τα υπολοιπα μαλλον αφαιρεθηκαν.:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Μαζί ξανά αλλά....

Οι αριστεροφασίστες είναι ευπρόσδεκτοι; και θα σε αφήνουν να εκφράζεσαι ελεύθερα όπως τώρα π.χ. σε οποιαδήποτε συνέλευση πάει να βγεί διακοπή της της κατάληψης διακόπτουν την συνέλευση; Δεν είδα να σε πειράζει που άλλο μέλος ανεβοκατεβάζει τα ποστ για συντεχνιακά και κομματικά!

:grinning-smiley-043

δεν θυμάμαι να έχω αναφέρει οτιδήποτε που να αφορά κάποιο κόμμα. οι αναδημοσιεύσεις ανακοινώσεων και προκηρύξεων από μέρους μου, είχαν - έχουν - και θα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και θα είναι απλώς αφορμή για συζήτηση (όταν δεν αντιμετωπίζονται αδιάφορα). το ότι περιέχουν υποκειμενικότητα από μέρους μου, είναι δεδομένο, όπως κι όλες οι απόψεις που κατατίθενται στο avclub. τις θεωρώ όμως πολιτικές και όχι κομματικές.

εντελώς :offtopic: αλλά θεώρησα πρέπον να διευκρινίσω δυο πράγματα.

Μπαναριστηκε?
Γιατι?

Ειδα οτι και ο McZab εγινε BAN.

Αν και δεν προσεξα καποια ανακοινωση για το απο ποτε και πως και μεχρι ποτε, τουλαχιστον υπηρξε μια σωστη κατα τη γνωμη μου τηρηση ισων αποστασεων.

Last edited:
Δεν το ειχα δει, γιατι δεν φαινεται ευκολα, παρα μονο αν δεις καποια απο τα μηνυματα του μελους που εγινε ΒΑΝ. Νομιζα επισης οτι για το ΒΑΝ γινεται καποια ανακοινωση που εξηγει το γιατι εγινε αυτο...

Βεβαια, δεν μπορω να υπερηφανευτω για την παρατηρητικοτητα μου...

Παντως ο McZab εχει προσφερει πολλα στις ηχητικες κατηγοριες του forum. Η διαχειρηση βεβαια εχει κριση, αλλα εγω εξεπλαγην απο το ban που του εγινε.

BAN και ΒΟΥΜ οι κουμπουριεεεεεεεεες .......

ρε σεις μου ρχεται να γελασω και λυπαμαι ταυτοχρονα ....

γελαω με τον τιτλο ( και παλι μαζι ) αλλα λυπαμαι που εγινε ( και παλι χωρια ) ........

πιστευω οτι και οι δυο εχουν να προσφερουν πολλα περισοτερα στο φορουμ οταν ξαναρθουν αλλα με πιο εγκρατεια και συνεση !!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ !!!!!

Τελικά καμά ανακοίνωση για τους λόγους του ban θα γίνει ή στο μαγαζάκι μας εμείς είμαστε τα αφεντικά και λογαριασμό δεν δίνουμε?
Έστω ένα λινκ να διαβάσουμε τι έγραψαν και τιμωρήθηκαν...