Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Λίγο υπομονή παιδιά μέχρι το απόγευμα που ελπίζουμε να έχουμε νεότερα από το μέτωπο αναζήτησης τιμών για την 40D3000 καθώς και αν υπάρχει διαθεσιμότητα ή πότε αναμένεται να υπάρχει. Γιατί αν πχ επιτυχθεί η ανεύρεση της τιμής των 1300 αλλά πρέπει να περιμένουμε κανα μήνα να την φέρει τότε δεν εξυπηρετεί κανέναν μας νομίζω.

Ενημέρωση μετά από συνομιλία με το Πλαίσιο: Μου είπαν ότι την τιμή θα την έχουμε κατά 90%+ αλλά μου ζητήσανε να τους δώσω κάποια στοιχεία για το πότε έγινε η αγορά στην τιμή των 1300€ . Έψαξα και βρήκα μέσα από posts πότε αγοραστήκανε τα κομμάτια και ενημέρωσα τον υπεύθυνο με τον οποίο συνομιλώ. Προσπαθώ τώρα να βρω κι ένα αντίγραφο έστω μίας απόδειξης από τις τότε αγορές για να του το στείλω με e-mail να το παρουσιάσει στους δικούς του υπέυθυνους για να δώσουν το τελικό ΟΚ. Θα ψάξει βέβαια και θα βρει λογικά τις αγορές μέσα από το σύστημα που έχουν απλά για διευκόλυνση μου ζήτησε ένα αποδεικτικό. Αν κάποιος από τους κατόχους της 40D3000 από την προηγούμενη αγορά στα 1300 ευρώ μπορεί και θέλει ας μου στείλει pm να του δώσω στοιχεία ώστε να μου στείλει με e-mail ή fax την απόδειξη αγοράς.

Ευχαριστώ...

Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Την πιο φθηνή τιμή την βρήκα στο παρακάτω κατάστημα http://www.electroptica.gr/view_pro...19dbc&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f
:award:

Καλώς μας βρήκες αλλά όσον αφορά την εύρεση σου την γνωρίζουμε ήδη. Μιλάμε για άλλα καταστήματα πέραν του Λαρισαίου. Αν είχες διαβάσει όλο το thread θα το είχες δει πιστεύω :flipout:.

Παιδιά καλημέρα,

Άργησα λίγο να πάρω χαμπάρι το thread, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ:FSGSFGS4:

Δεν ξέρω αν είμαι δέκατος ή παραπάνω αλλά...
+1:ernaehrung004:

Παιδιά καλημέρα,

Άργησα λίγο να πάρω χαμπάρι το thread, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ:FSGSFGS4:

Δεν ξέρω αν είμαι δέκατος ή παραπάνω αλλά...
+1:ernaehrung004:
Έχω επικοινωνήσει με pm με κάποιους ενδιαφερόμενους και περιμένω απάντησή τους. Αν όλοι οι ενδιαφερόμενοι είναι έτοιμοι να συμμετέχουν είσαι ο δωδέκατος, αν όχι είσαι το δέκα το καλό :p:flipout:

τώρα που μαζευτήκατε τόσα άτομα γιατι δεν ζητάς και από Λάρισα μια προσφορά...την μια την δινει 1277.. τις 13 πόσο? (δίαβασα σε άλλο thread ότι κάποιος παρέλαβε από εκεί μια 40αρα και όλα πήγαν καλά) και που ξέρεις....αν η τιμή πέσει κοντά στα 1230-1250 μπορεί οι 13 να γίνουν 14 :)

Καλώς μας βρήκες αλλά όσον αφορά την εύρεση σου την γνωρίζουμε ήδη. Μιλάμε για άλλα καταστήματα πέραν του Λαρισαίου. Αν είχες διαβάσει όλο το thread θα το είχες δει πιστεύω :flipout:.

Για να είμαι ειλικρινής δέν το πρόσεξα καθόλου :grinning-smiley-043

άμα είναι να πέσει πιο κάτω και από την 32άρα , θα μοιάζει απίστευτο !!! Αλλα είχε αναφέρει και την άλλη φορά ο Λαρισαίος ότι δεν κατεβάζει άλλο την τιμή ...

Με τον Λαρισαίο είχα επικοινωνήσει στα πρώτα στάδια της διαδικασίας και μου είπε ότι έχει μαλλον την χαμηλότερη τιμή στην Ευρώπη οπότε και δεν την ρίχνει άλλο (ανεξαρτήτως ποσότητας).

τώρα που μαζευτήκατε τόσα άτομα γιατι δεν ζητάς και από Λάρισα μια προσφορά...την μια την δινει 1277.. τις 13 πόσο? (δίαβασα σε άλλο thread ότι κάποιος παρέλαβε από εκεί μια 40αρα και όλα πήγαν καλά) και που ξέρεις....αν η τιμή πέσει κοντά στα 1230-1250 μπορεί οι 13 να γίνουν 14 :)
Η όλη οργάνωση γίνεται για να μπορέσει ο καθένας να την παραλάβει από το κατάστημα της περιοχής του και μόνο όταν αυτό δεν είναι εφικτό να την παραλάβει μέσω μεταφορικής. Επειδή δεν αισθάνονται όλοι άνετα για κατάθεση χρημάτων σε κάποιο μεμονωμένο κατάστημα της περιφέρειας το οποίο μάλιστα δεν αναφέρει ούτε σταθερή διεύθυνση ούτε σταθερό τηλέφωνο αλλά ούτε και επιτρέπει να την παραλάβεις ιδιοχείρως από την έδρα του αποφασίστηκε να κινηθούμε κάνοντας ερώτηση στις μεγάλες αλυσίδες αν μπορούν να κατεβάσουν την τιμή στα 1300 ευρώ. Όπως βλέπεις πάλι δεν φτάνουν την τιμή του Λαρισαίου (απλά την πλησιάζουν αρκετά) αλλά το ζητούμενο δεν είναι μόνο αυτού καθεαυτού η τιμή στην προκειμένη περίπτωση. Προσπαθούμε να επιτύχουμε και δόσεις εάν κάποιος μεμονωμένα το επιθυμεί. Διαφορά από τα 1600 που την έχει παραλαβή από κατάστημα στο Πλαίσiο σε 1300 και με 12 άτοκες δόσεις (πάντα για πιστωτική μιλάμε στις δόσεις) αν κάποιος το θέλει έχει μεγάλο νόημα και επηρεάζει κάποιον στην αγορά του. Τώρα αν από 1277 την πάει 1250-1230 και πάλι με αποστολή εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.

Όπως δήλωσα εξ' αρχής αν όλα τα πλάνα έρευνας τιμής πάνε τόσο στραβά πια (τι να πω) εγώ θα προχωρήσω σε αγορά από το κατάστημα της Λάρισας και μάλλον μαζί μου και ο Ulv3r.

Να κάνουμε μια σούμα ποιοι είμαστε? Πιστευω οτι το Πλαισιο μπορει να (ξανα) κανει την τιμη και βολευει ωστε ο καθενας να παραλαβει απο το καταστημα της πολης του...

Να κάνουμε μια σούμα ποιοι είμαστε? Πιστευω οτι το Πλαισιο μπορει να (ξανα) κανει την τιμη και βολευει ωστε ο καθενας να παραλαβει απο το καταστημα της πολης του...

Οι ενδιαφερόμενοι για την 40D3000 είναι μέχρι στιγμής 11 επιβεβαιωμένοι και περιμένω κι άλλον 1 να μου απαντήσει. Ο πωλητής με τον οποίον μίλησα στα κεντρικά Πλαίσιο δεν μου απάντησε μέχρι την ώρα που έφυγε από την εταιρία. Περιμένω από τον Ulv3r να μου πει τι έκανε με Sony Center και αν πήγε Ηλεκτρονική Αθηνών. Αύριο πρωί πρωί παίρνω Πλαίσιο να μου πει ένα ναι ή ένα όχι να ξέρω και προχωράμε και σε Κοτσόβολο και Experts. Αύριο βράδυ θα έχει λήξει το θέμα γιατί εγώ από Παρασκευή θα είμαι εκτός Ελλάδας μέχρι και την άλλη Τρίτη οπότε και πρέπει να διευθετηθούν τα πάντα πριν φύγω.

Πήρα και το πρώτο μου αστεράκι Ninja αν και ήθελα να σταθώ λίγο στο 69 :flipout:

Οι ενδιαφερόμενοι για την 40D3000 είναι μέχρι στιγμής 11 επιβεβαιωμένοι και περιμένω κι άλλον 1 να μου απαντήσει. Ο πωλητής με τον οποίον μίλησα στα κεντρικά Πλαίσιο δεν μου απάντησε μέχρι την ώρα που έφυγε από την εταιρία. Περιμένω από τον Ulv3r να μου πει τι έκανε με Sony Center και αν πήγε Ηλεκτρονική Αθηνών. Αύριο πρωί πρωί παίρνω Πλαίσιο να μου πει ένα ναι ή ένα όχι να ξέρω και προχωράμε και σε Κοτσόβολο και Experts. Αύριο βράδυ θα έχει λήξει το θέμα γιατί εγώ από Παρασκευή θα είμαι εκτός Ελλάδας μέχρι και την άλλη Τρίτη οπότε και πρέπει να διευθετηθούν τα πάντα πριν φύγω.

Πήρα και το πρώτο μου αστεράκι Ninja αν και ήθελα να σταθώ λίγο στο 69 :flipout:
Έστειλες pm σε όλους για επιβεβαίωση; γιατι εμένα δεν ήρθε κάτι...

Παρακολουθω το θεμα και ισως τσιμπησω και εγω μια. Ειναι θεμα συγκυριας, οταν οριστικοποιηθει καταστημα+τιμη θα απαντησω.

UPDATE 2:
Λοιπόν, σήμερα κατάφερα να περάσω απο Η.Α μιας και με έβγαλε επιτέλους ο δρόμος και δεν ήθελα να αγγαρέψω και τον φίλτατο Format Master. Καταρχήν υπάρχει άλλη τιμή για 10 τεμ. και άλλη για 20 (όπως είναι λογικό). Για δέκα μου είπαν 1389. Όταν τους πίεσα λίγο και τους είπα οτι (δόξα το θεό) έχω αναλλακτικές, μου ζήτησε ο πωλητής να αφήσω στοιχεία, να ξαναπιέσουν την κατάσταση και να με ειδοποιήσουν και πάλι, καθώς είπα οτι πρέπει μέσα στην βδομάδα να το λήξω το θέμα. Φύσικά έβαλα max. τα 1300. Από το Sony Center μου έιπαν οτι είχαν πρόβλημα στο δίκτυό τους και δεν μπορούν να πρωτοκολλήσουν την προσφορά (??!!?) και οτι μέσα στην ημέρα θα με ειδοποιούσαν, πράγμα που δεν έχει γίνει μεχρι στιγμής, αλλά φαντάζομαι μέχρι αύριο το μεσημέρι (που θα τους ξαναπάρω) να την έχω. Over and Out.

UPDATE 3:
Μόλις έλαβα την προσφορά του Sony Center. Για δέκα κομμάτια είναι 1500Ε (!!!) και δεν άντεξα και τους απάντησα κάπως....:violent-smiley-030::violent-smiley-030:. Βασικά δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να μπω σε αυτήν την ιστορία για 50Ε. Πλάκα μας κάνουν;;; Περιμένω αντίδραση, αν και κατά πάσα πιθανότητα θα με γειώσουν απλά...

Έστειλες pm σε όλους για επιβεβαίωση; γιατι εμένα δεν ήρθε κάτι...
ούτε εμένα btw...

Έστειλα pm σε όσους δεν είχαν δηλώσει περιοχή καθώς και σε δύο οι οποίοι απλά ανέφεραν ότι γενικά ψάχνουν για την 40D3000 αλλά χωρίς να πούνε ότι θα προβούνε μαζί μας σε αγορά εκ των οποίων ο ένας μου απάντησε θετικά. Αύριο με το που θα έχουμε νεότερα θα στείλω pm σε όλους τους ενδιαφερόμενους μην ανυσηχείτε... :D