Μαζική Αγορά Sony 40D3000

UPDATE 3:
Μόλις έλαβα την προσφορά του Sony Center. Για δέκα κομμάτια είναι 1500Ε (!!!) και δεν άντεξα και τους απάντησα κάπως....:violent-smiley-030::violent-smiley-030:. Βασικά δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να μπω σε αυτήν την ιστορία για 50Ε. Πλάκα μας κάνουν;;; Περιμένω αντίδραση, αν και κατά πάσα πιθανότητα θα με γειώσουν απλά...

:BDGBGDB55::slapface::argue::violent-smiley-030::rifle::violent-smiley-008::bang::SFGSFGSF:

UPDATE 3:
Μόλις έλαβα την προσφορά του Sony Center. Για δέκα κομμάτια είναι 1500Ε (!!!) και δεν άντεξα και τους απάντησα κάπως....:violent-smiley-030::violent-smiley-030:. Βασικά δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να μπω σε αυτήν την ιστορία για 50Ε. Πλάκα μας κάνουν;;; Περιμένω αντίδραση, αν και κατά πάσα πιθανότητα θα με γειώσουν απλά...

Για 30Ε εννοείς
Ε'ιναι καραγκιόζηδες:furious3:

Τέλος πάντων δεν ξέρω μήπως αξίζει τον κόπο και μια κρούση στο stereopark.gr
Την έχει 1469 στο site

Για 30Ε εννοείς
Ε'ιναι καραγκιόζηδες:furious3:

Ας πούμε ότι είναι απλά αστείοι. Από το πρωί δεν μου άρεσε η δουλειά καθώς ήταν οι μόνοι ίσως που δεν είχαν δίκτυο (και καλά) αλλά τέλος πάντων δεν μας ενδιαφέρει. Μόνο προσφορά δεν ήτανε πάντως αυτή.
Τέλος πάντων δεν ξέρω μήπως αξίζει τον κόπο και μια κρούση στο stereopark.gr
Την έχει 1469 στο site
Δυστυχώς έχει μόνο στην Αθήνα 2 καταστήματα που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσουν να την παραλλάβουν επί τόπου όσοι είναι εκτός Αθηνών.

Μήπως μπορούν να κάνουν και δωρεάν αποστολή σε όλους γιατί έτσι και αλλιώς για μερικούς που είμαστε επαρχία το ίδιο είναι

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Καταρχήν υπάρχει άλλη τιμή για 10 τεμ. και άλλη για 20 (όπως είναι λογικό). Για δέκα μου είπαν 1389. Όταν τους πίεσα λίγο και τους είπα οτι (δόξα το θεό) έχω αναλλακτικές, μου ζήτησε ο πωλητής να αφήσω στοιχεία, να ξαναπιέσουν την κατάσταση και να με ειδοποιήσουν και πάλι, καθώς είπα οτι πρέπει μέσα στην βδομάδα να το λήξω το θέμα. Φύσικά έβαλα max. τα 1300.

Δέν ξέρω τί λέτε οι υπόλοιποι αλλά είναι μια καλή προσφορά ειδικά άν μπορέσουμε να πετύχουμε την αποπληρωμή σε άτοκες δόσεις :grinning-smiley-043

Θα γίνουν κάποιες τελευταίες συζητήσεις αύριο και θα ενημερώσουμε τι τελικές προσφορές έχουμε. Περιμένουμε τιμή από Πλαίσιο από Η.Α. και αύριο θα πάρω τον Ulv3r να πάμε και στα experts. Για Κωτσόβολο διάβασα σε άλλο thread ότι δεν κατεβάζει ούτε για την μάνα του :p . Είδωμεν αύριο. Ξέρω ότι όλοι όσοι την θέλετε την θέλετε χθες (μαζί κι εγώ) αλλά δυστυχώς πρέπει να κάνουμε υπομονή λίγες ώρες ακόμη.

Για Κωτσόβολο διάβασα σε άλλο thread ότι δεν κατεβάζει ούτε για την μάνα του :p .

Αν διαβάσεις και ένα δικό μου thread θα δεις ότι εδώ στη Ζάκυνθο ο Κωτσόβολος θεωρεί το μοντέλο προς κατάργηση και δεν το έχουν:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Εγω δεν βλεπω το λογο το Πλαισιο εφοσον το εχει ξαναδωσει το πακετο στα 1300 να μην το ξανακανει...

Εγω δεν βλεπω το λογο το Πλαισιο εφοσον το εχει ξαναδωσει το πακετο στα 1300 να μην το ξανακανει...

Κι εγώ έτσι πιστεύω και αυτό μου είπε και ο πωλητής με τον οποίο μίλησα. Βρήκα και μία άκρη με μία απόδειξη (ημερομηνία, όνομα αγοράς και κατάστημα) και περιμένω ίσως κι άλλη μία αύριο από Κρήτη. Θέλω να πιστεύω πως αύριο θα έχουμε ευχάριστα νέα.

Καλησπερα παιδια, χαιρετω ολο το φορουμ και καλως σας βρηκα.
Ψαχνω και γω τον τελευταιο καιρο tv και αφου ειδα αυτη την κινηση γραφτηκα γργηγορα γρηγορα!
Ενδιαφερομαι για το μοντελο αυτο και αυριο θα ειμαι σιγουρος (να συζητηθει με την οικογενεια) για να ειμαι και γω μεσα.
Παντως οταν επιτευχθει η προσφορα στειλτε και σε μενα ενα Pm.
Αντε ας γινω ο 14ος να σπασω την γκαντεμια!

Διαπιστώσαμε με τον Ulv3r ότι τα expert έχουν υποκαταστήματα σε όλες τις πόλεις των ενδιαφερομένων και τα κεντρικά τους βρίσκονται εδώ στην Θεσσαλονίκη. Αύριο θα επικοινωνήσω πρωί πρωί και με αυτούς γιατί έχουν αρχική τιμή χαμηλότερη της Η.Α. οπότε μπορεί να δώσουν με την μία το ΟΚ για 14-15 κομμάτια και να αρχίσουμε από αύριο τις αγορές. Αντε να δούμε. Νεότερα αύριο το πρωί. Καληνύχτα...

UPDATE 4:
Και με τα Technixx (θεσ/κη) καταλήξαμε στα ίδια 1389 και αμα το πιέσουν και λίγο παρακάτω, οπότε δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχοληθούμε παραπάνω. Θα συνενοηθούμε και με τα Expert σήμερα και αποφασίζουμε. Καλημέρα σε όλους.

Κατι που δεν εχω καταλαβει, γιατι δεν τις παιρνουμε απο Λαρισα μερια που ειναι ηδη η χαμηλοτερη τιμη που υπαρχει? Ετσι κι αλλιως, δοκιμη για καμμενα pixels κλπ δεν παιζει.

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Κατι που δεν εχω καταλαβει, γιατι δεν τις παιρνουμε απο Λαρισα μερια που ειναι ηδη η χαμηλοτερη τιμη που υπαρχει? Ετσι κι αλλιως, δοκιμη για καμμενα pixels κλπ δεν παιζει.

Πολύ απλά φίλε μου άν τύχη σε μένα απο Χαλκίδα ή σε κάποιον που είναι απο θεσσαλονίκη ή Ζάκυνθο να παραλάβει κάποιο ελλατωματικό κομμάτι (πέρα απο καμμένα pixel για το οποίο μάλλον δέν έχω ακούσει τίποτα) τί κάνουμε ?...

Φίλε Kacey, αν ήταν να την πάρουμε απο τον Λαρισαίο, δεν θα οργανώναμε κάτι τέτοιο. Ούτως η άλλως δεν μπορούμε να πετύχουμε καλύτερη τιμή. Θα την έπαιρνε ο καθένας μόνος του. Απλά αν καταφέρουμε να πετύχουμε την ίδια τιμή απο ένα κάτάστημα με φυσική υπόσταση (έστω 23Ε πάνω) γιατί να μην το προτιμήσουμε; Όχι οτι ο άνθρωπος μας έχει κάνει κάτι, μπορεί να είναι κάλλιστα ένας πολύ σωστός επιχειρηματίας. Απλά συντρέχουν και άλλοι λόγοι πέραν της εμπιστοσύνης. Π.χ πες ότι εγώ στέλνω την τηλ/ση στους γονείς μου και μόλις ανοίγουν το κουτί, είναι χτυπημένη ή έχει κάποιο ελλάτωμα κατασκευαστικό ή κατα την μεταφορά. Τι θα κάνουν οι άνθρωποι; θα ψαξουν στο ιντερνετ να βρούν τα στοιχεία του τύπου, να την ξαναφορτώσουν σε μεταφορική και να την ξαναστείλουν και άντε περίμενε πάλι; Αυτό ισχύει και για τον κόσμο που μένει σε νησιά κτλ. ενώ άμα την πάρεις απο ένα κατάστημα όπως ΗΑ, Expert κτλ, απλά την βάζεις πάλι στο αμάξι σου και τους την πας πακέτο. Οί μεγάλες αλυσίδες έχουν και τα καλά τους αλλά όχι και για 1650Ε!! Για 1300 το συζητάμε...:grinning-smiley-043Άυτος και κάποιοι άλλοι λόγοι διαφορετικοί ίσως για τον καθένα μας έκαναν να σκέφτούμε μια τέτοια ενέργεια.

Λοιπόν παιδιά η χαμηλότερη τιμή που μπορούμε να πιάσουμε μάλλον είναι τα 1370€. Θα πάω βέβαια και expert αφού συνεννοηθώ με τον Ulv3r αλλά δεν βλέπω κάτι καλύτερο. Όλοι κολλάνε εκεί γύρω και μάλλον υπάρχει κάποιος λόγος. Ο λόγος σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Πλαισίου κο Αλεξόπουλο Βασίλη ο οποίος μου έδωσε τιμή στα 1370€ χωρίς κανένα περιθώριο μείωσης είναι ότι η τιμή που τους δίνει η Sony έχει αυξηθεί οπότε την αύξηση αυτή τη μεταφέρουν αναγκαστικά στον πελάτη (δηλαδή εμάς). Γενικά η συνομιλία ξεκίνησε κάπως περίεργα: Μου είπε ότι υπάρχει η δυνατότητα 6 άτοκων δόσεων με πιστωτική σε όσα από τα τεμάχια θέλουμε αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω μείωσης ακόμη κι αν τις πάρουμε όλες μετρητά. Στην συνέχεια ξεκινήσανε τα περίεργα του στυλ η χρέωση όμως θα γίνει σε μία πιστωτική. Μετά από ερώτησή μου αν ξέρει πολλούς με όριο στην πιστωτική τους 20550€ (1370€x15) βέβαια μου είπε ότι θα τα ξανακοιτάξει και είπε ΟΚ για χρέωση στην του καθενώς (μιλάω πάντα για όσους θέλουν τις δόσεις) αλλά η αποστολή θα γίνει σε ένα μέρος αλλιώς θα υπάρξει χρέωση του καθενός για την μεταφορική. Αργότερα με την κουβέντα μου είπε βέβαια ότι δεν θα υπάρξει χρέωση μεταφορικής αλλά δεν μπορούνε να κάνουν τίποτα παραπάνω με την τιμή.
Γνωρίζανε για την τιμή του Λαρισαίου αλλά μου λέει ότι αν έχει μόνο από στοκ γιατί η Sony φέρνει την καινούργια κατασκευαστική υλοποίηση του μοντέλου που είναι τουλάχιστον 3 μήνες πιο νέα από την υπάρχουσα (και αυτή που αγοράσανε στο προηγούμενο powerbuy οι συμφορουμίτες μας).
Μίλησε με την Sony το πρωί και του επιβεβαίωσαν πως αποκλείεται να έχει ετοιμοπαράδοτες μόνο αν έχει περισσέψει κάτι από stock ή έχει κάποια επιστροφή ή αν κάνει ταυτόχρονα και παραεισαγωγή.
Το καλύτερο βέβαια σας το φύλαξα για το τέλος :p . Επειδή θα κάνει ειδική παραγγελία η Sony για μας να υπολογίζουμε 15 μέρες αφού του στείλω τη λίστα με τα στοιχεία μας για να δημιουργηθούνε οι καρτέλες με τα στοιχεία μας για την παράδοση των τηλεοράσεων. Αυτό με χάλασε να σας πω περισσότερο κι από την τιμή.

Ακούω σχόλια...