Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Ακουστέ και αυτό παιδιά...
Συγγενικό μου πρόσωπο τηλεφώνησε σε Κατ/μα Expert στην επαρχία και ρώτησε για τιμη και διαθεσιμότητα για την 40D3000.
Μετα απο αρκετή αναμονή στο τηλέφωνο του είπαν ότι την έχουν στην
"εκπληκτική" τιμή των 1850 € !!!:rifle:
Ακουσον Ακουσον...
Τελικά όσο θέλει βαράει ο καθένας και ότι πιάσει !!!
Ημαρτον που λέει και ο Γεωργίου...

Όντως η τιμή είναι αναλόγος τα "κέφια" του εκάστοτε καταστηματάρχη.Σήμερα το πρωί όταν πήγα απο Η.Α πέρασα και απο Expert.Εδώ υπάρχουν 2 υποκαταστήματα της αλυσίδας αλλά σε αυτό δέν είχα ξαναρωτήσει για την D3000.Την έδινε λοιπόν 1500Ε μετρητοίς (ενώ το άλλο Expert 1550Ε) αλλά και πάλι η τιμή απέχει πολύ απο αυτήν του nasou1978 η οποία και αφορά δόσεις :SFGSFGSF:

Παίδες καταρχήν ζητάω συγγνώμη που "εξαφανίστηκα" απλά έχω πολλά στο μυαλό μου τον τελευταίο καιρό. Η άποψη μου είναι να πάρουμε τις τηλεοράσεις από το net-electric αφού μας κάνει την καλύτερη τιμή. Δεν το ξέρω το μαγαζί για να εκφέρω άποψη σχετικά με το κατά πόσο επαγγελματίες είναι, αν κάποιος έχει ψωνίσει από εκεί μπορεί να μας πει την άποψη του σχετικά με την αξιοπιστία του καταστήματος. Εφόσον το κατάστημα είναι αξιόπιστο είμαι υπέρ του net-electric και σαν εναλλακτική το Πλαίσιο...

Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Ulv3r και τον FoRMat MaSTer για τον χρόνο που διαθέσανε για το κοινό καλό όλων μας! :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

* Ξέρουμε πάνω κάτω σε πόσο καιρό θα έχουμε τις TV;

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

* Ξέρουμε πάνω κάτω σε πόσο καιρό θα έχουμε τις TV;
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια όλων ο Ulv3r κι εγώ.
Από Net-Electric είπαν εντός του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω από κάπου. Παρ' όλα αυτά δεν νομίζω να αφήσουν την αγορά παραπάνω χωρίς τηλεοράσεις. Εφόσον έχουν ανακοινωθεί νέα μοντέλα δεν τους συμφέρει. Είδωμεν.

Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Όντως η τιμή είναι αναλόγος τα "κέφια" του εκάστοτε καταστηματάρχη.Σήμερα το πρωί όταν πήγα απο Η.Α πέρασα και απο Expert.Εδώ υπάρχουν 2 υποκαταστήματα της αλυσίδας αλλά σε αυτό δέν είχα ξαναρωτήσει για την D3000.Την έδινε λοιπόν 1500Ε μετρητοίς (ενώ το άλλο Expert 1550Ε) αλλά και πάλι η τιμή απέχει πολύ απο αυτήν του nasou1978 η οποία και αφορά δόσεις :SFGSFGSF:
Αυτό που ξέχασε να σου πει ο nasos1978 είναι ότι έχει βάλει λίστα γάμου στο Νότος (όπου είναι και τα experts που του δώσανε την τιμή) και μάλλον γι’ αυτό επιτεύχθηκε αυτή η τιμή με δόσεις (1430 ).
Ο Resentful αγοράζει στη Σύρο από Expert (όπου όμως θα έχει του κουτιού σε 4 ημέρες σύμφωνα με τον πωλητή εφόσον δεν θέλει την demo!!!) στα 1369 . Ο πωλητής είναι φίλος του και αγοράζει μαζί και PS3!!
Ο μόνος που έχει βρει τιμή κάτω από 1400 μεμονωμένα είσαι εσύ (ελπίζω να μην έχεις κι εσύ κάποιον γνωστό, φίλο, πατέρα, αδερφό στην ΗΑ:flipout:ή να αγοράσεις και κανά PS3 ή να έχεις βάλει λίστα γάμου εκεί) και πολλά μπράβο γι’ αυτό:SFGSFGSF:.
Γενικά αν πάει κάποιος μεμονωμένα και κάνει έρευνα αγοράς χωρίς να έχει κάποιο μέσον απ' όλα τα παραπάνω που ανέφερα ή να θέλει να αγοράσει κι άλλη συσκευή (πχ PS3) δεν παίρνει σκέτη την 40D3000 σφραγισμένη κάτω από 1440 (με ή χωρίς δόσεις) που να χτυπάει τον κ..ο του κάτω. Η παραπάνω τιμή δόθηκε από το μαγαζί στη Φέξη για ένα κομμάτι. Μετά online από τον Λαρισαίο στα 1277 . Αυτές είναι οι τιμές.
Γενικώς φάγαμε 2 μέρες με τον Ulv3r μιλώντας με πάρα πολλούς πωλητές και εταιρίες. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα αυτή τη στιγμή κι επειδή δεν έχει ανακοινώσει η Sony ακριβή ημερομηνία παραλαβής όλοι λένε ότι θέλουνε από τιμή.

Last edited:

Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα αυτή τη στιγμή κι επειδή δεν έχει ανακοινώσει η Sony ακριβή ημερομηνία παραλαβής όλοι λένε ότι θέλουνε από τιμή.

Κατόπιν πλήθους αγορών - ηλεκρονικών αγαθών- τα τελευταία 20 χρόνια θα ήθελα απλά να επισημάνω ότι η καλύτερη τιμή επιτυγχάνεται μόνο όταν υφίσταται πλήθος ετοιμοπαράδοτων συσκευών στην αγορά. Οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων για να επιτύχουν καλύτερη τελική τιμή διάθεσης, "αναγκάζονται" να προμηθευτούν μεγάλη ποσότητα συγκεκριμένων μοντέλων.

- Συμπερασματικά, θα σας συνιστούσα να αναμένεται την εισαγωγή και διάθεση των συσκευών από την SONY για να επαναπροσδιορίσεται την τιμή που θα προμηθευτείται τις TV αφού μόνο κερδισμένοι θα μπορείται να βγείται από μια τέτοια τοποθέτηση.....

Παιδια, επειδη δεν βλεπω να γινεται κατι πολυ αμεσα, αυριο θα παω να την κλεισω και ο θεος βοηθος.

Το expert στο οποιο την βρηκα, ειναι αυτο στο Notos Galleries Home (στην Πλατεια Κοντζια) οπου εχω κανει και τη λιστα γαμου μου. 1430 σε 12 ατοκες (κατι πηρε το αυτι μου και για 24 με πιστωτικη παντα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος). Το θεμα ειναι πως μου εδωσε ημερομηνια παραλαβης την αλλη Παρασκευη 7 Σεπ., μια μερα πριν το γαμο, και παλι λεει οχι με σιγουρια!!!! Ελπιζω να μην την πατησω....

Παρεπιπτώντως, την εχει ανοιχτη φατσα-καρτα, και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι εχει πολυ εικονα (πρεπει να εμεινα κανα μισαωρο κανοντας συγκρισεις και με τις αλλες), αψογη στις γρηγορες εικονες, καλο μαυρο αλλα με ενα μειονεκτημα οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη ρε γμτ....πολυ απλη μου φανηκε!

Anyway, αυτα για τωρα.....αυριο τα νεωτερα!

Πληροφοριακα, η τιμη 1430/12 ατοκες, δεν εχει σχεση με τη λιστα γαμου γιατι ειχα παρει τηλ. σαν απλος πελατης χωρις να αναφερω κατι περι λιστας....

Κατόπιν πλήθους αγορών - ηλεκρονικών αγαθών- τα τελευταία 20 χρόνια θα ήθελα απλά να επισημάνω ότι η καλύτερη τιμή επιτυγχάνεται μόνο όταν υφίσταται πλήθος ετοιμοπαράδοτων συσκευών στην αγορά. Οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων για να επιτύχουν καλύτερη τελική τιμή διάθεσης, "αναγκάζονται" να προμηθευτούν μεγάλη ποσότητα συγκεκριμένων μοντέλων.

- Συμπερασματικά, θα σας συνιστούσα να αναμένεται την εισαγωγή και διάθεση των συσκευών από την SONY για να επαναπροσδιορίσεται την τιμή που θα προμηθευτείται τις TV αφού μόνο κερδισμένοι θα μπορείται να βγείται από μια τέτοια τοποθέτηση.....
Φίλτατε Δημήτρη στη σελίδα 14 του thread λέω πάνω κάτω αυτό που λες κι εσύ τώρα αλλά αν διαβάσεις παρακάτω θα δεις ότι κάποιοι από εμάς δεν μπορούν να περιμένουν να βρωμίσει ο τόπος από το μοντέλο κάτι το οποίο είναι και άγνωστο το πότε ακριβώς θα συμβεί. Επαναλαμβάνω πως εκτίμησή μου είναι ότι δεν θα μπορέσουμε να πιάσουμε τιμή κάτω από 1270 Σεπτέμβριο-Οκτώβριο και φυσικά δεν τίθεται θέμα αναμονής πέραν αυτών των μηνών για να πιάσουμε καλύτερη τιμή μερικών ευρώ. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε και από άλλους κοιτάς πάντα να αγοράσεις στην καλύτερη τιμή τη στιγμή που το θες. Είναι αυτονόητο ότι οι τιμές θα πέσουν όταν γεμίσει ο τόπος αλλά ποιος μπορεί να μας πει τη χρονική περίοδο που θα συμβεί αυτό; Θα είναι σε 5,10,20,30 ημέρες; Ποιος ξέρει; Είναι διατεθειμένοι οι αγοραστές εδώ να περιμένουν τόσο.
Πάντως αν υπάρξει τόσο μεγάλη καθυστέρηση και παρατηρήσουμε και πτώση τιμών όταν ξαναεμφανιστεί το μοντέλο στην αγορά εννοείται ότι θα γίνει εκ νέου έρευνα αγοράς από εμένα και τον Ulv3r (εκτός αν ο Ulv3r έχει φύγει για τα ξένα μέχρι τότε :p).

Πληροφοριακα, η τιμη 1430/12 ατοκες, δεν εχει σχεση με τη λιστα γαμου γιατι ειχα παρει τηλ. σαν απλος πελατης χωρις να αναφερω κατι περι λιστας....
Τότε όντως είναι η καλύτερη τιμή μετά από αυτή που μας έδωσε το Πλαίσιο αλλά με 6 άτοκες:grinning-smiley-043και για 10 τεμάχια πάντα. Καλά πλάκα κάνεις πάντως ότι δεν ανέφερες τη λίστα γάμου!!! Θα σου κάνανε πιστεύω ακόμη καλύτερη τιμή. Πες τους το έστω και τώρα δεν χάνεις τίποτα :D . Σου εύχομαι να προλάβεις μέχρι το γάμο σου να την έχεις. Αν την πάρεις όμως και μερικές μέρες μετά χάλασε ο κόσμος; Με το τρέξιμο που θα έχεις τελευταία μέρα την τηλεόραση θα σκέφτεσαι; έλεος!!! :p . Θα σε χωρίσει πριν το γάμο ρεεεεεεεεε :p . Και άντε προλαβαίνεις και την παίρνεις... τι θα καταλάβεις; Μη μου πεις ότι για μέχρι τη Δευτέρα έχεις σκοπό να αράξεις να τη χαρείς!!!
Από ομορφιά το έχω ακούσει κι από άλλους ότι είναι λίγο κουτί αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Αν θέλεις design πας Philips άντε Samsung ή περιμένεις τα καινούργια μοντέλα Sony που διάβασα ότι είναι πολύ κομψά.
Το ευχάριστο για εμάς βέβαια είναι η ημερομηνία παραλαβής που σου έδωσε γιατί έτσι επιβεβαιώνεται η Net-Electric που μας έδωσε στο πρώτα δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Από ομορφιά το έχω ακούσει κι από άλλους ότι είναι λίγο κουτί αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Αν θέλεις design πας Philips άντε Samsung ή περιμένεις τα καινούργια μοντέλα Sony που διάβασα ότι είναι πολύ κομψά.

Eγω παντως για το design διαφωνω. Τουλαχιστον σε σχεση με τα γυαλιστερα πλαστικα της Samsung τα πλαστικα στην Sony ειναι πιο ποιοτικα και δεν φαινονται "ψευτικα".

Eγω παντως για το design διαφωνω. Τουλαχιστον σε σχεση με τα γυαλιστερα πλαστικα της Samsung τα πλαστικα στην Sony ειναι πιο ποιοτικα και δεν φαινονται "ψευτικα".
Εγώ δεν την έχω δει ακόμη Γιάννη. Είναι πάντως κάτι το εντελώς υποκειμενικό. Εμένα η 32S2030 που έχω μου αρέσει αλλά μου αρέσουν περισσότερο τα μοντέλα της σειράς R της Samsung.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Αυτό που ξέχασε να σου πει ο nasos1978 είναι ότι έχει βάλει λίστα γάμου στο Νότος (όπου είναι και τα experts που του δώσανε την τιμή) και μάλλον γι’ αυτό επιτεύχθηκε αυτή η τιμή με δόσεις (1430 ).

Για Expert με πρόλαβε ο nasos και επιβεββαίωσε τον συλλογισμό μου.Εξαρτάται απο την πολιτική του εκάστοτε μαγαζιού στο πόσο θα δώσει κάτι.

Ο Resentful αγοράζει στη Σύρο από Expert (όπου όμως θα έχει του κουτιού σε 4 ημέρες σύμφωνα με τον πωλητή εφόσον δεν θέλει την demo!!!) στα 1369 . Ο πωλητής είναι φίλος του και αγοράζει μαζί και PS3!!
Ο μόνος που έχει βρει τιμή κάτω από 1400 μεμονωμένα είσαι εσύ (ελπίζω να μην έχεις κι εσύ κάποιον γνωστό, φίλο, πατέρα, αδερφό στην ΗΑ:flipout:ή να αγοράσεις και κανά PS3 ή να έχεις βάλει λίστα γάμου εκεί) και πολλά μπράβο γι’ αυτό:SFGSFGSF:.
Γενικά αν πάει κάποιος μεμονωμένα και κάνει έρευνα αγοράς χωρίς να έχει κάποιο μέσον απ' όλα τα παραπάνω που ανέφερα ή να θέλει να αγοράσει κι άλλη συσκευή (πχ PS3) δεν παίρνει σκέτη την 40D3000 σφραγισμένη κάτω από 1440 (με ή χωρίς δόσεις) που να χτυπάει τον κ..ο του κάτω. Η παραπάνω τιμή δόθηκε από το μαγαζί στη Φέξη για ένα κομμάτι. Μετά online από τον Λαρισαίο στα 1277 . Αυτές είναι οι τιμές.

:flipout: Ωραίος.Όχι δέν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία.Πάντως δέν το περίμενα πώς θα την έκλεινα σήμερα.Μετά την κρυάδα απο τα Expert για 1500Ε μετρητοίς και διαθεσημότητα απο Sony (δέν την είχε ούτε για demo αυτό το κατάστημα) , το είχα πάρει απόφαση για παραλαβή μετά απο 15 μέρες και συμμετοχή στο power buy.Aλλά όταν στην Η.Α μου είπαν για 1390 σε 6 άτοκες και παραλαβή άμμεσα δέν μπόρεσα να κάνω πίσω :BDGBGDB55:.Άλλωστε το είχα πεί απο την πρώτη στιγμή πώς και 1400 (σε δόσεις) καλά είναι για ένα προιόν που έχει βγεί εδώ και 2 μήνες και η Sony προτίνει τιμή δόσεων στα καταστήματα 1800Ε :rifle: Η Η.Α έχει επίσης την 40KDL V2500 1550E μετρητοίς :flipout: .Καλά τα καρτελάκια δέν τα αλλάζουν ποτέ ή άν δέν ξέρεις τί αγοράζεις σου πιάνουν τον @@@@@ ? :slapface:

[/QUOTE]

:p μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Οι διαρροές είναι αναμενόμενες δεν υπάρχει δέσμευση. Δεν μπορώ αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ να υποχρεώσω κανέναν να πάρει ντε και καλά μαζί μας.

Δεν αγχώνομαι, έτσι και αλλιώς έχω πει ότι δεν έχω πρόβλημα με το χρόνο, απλά αν πιστεύεις ότι δεν θα πετύχουμε καλύτερη τιμή γιατί να μην προχωρήσουμε. :2thumb22sup:
υ.γ: βλέπω ότι ξανανεβαίνουμε κοντά στους δέκα.

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Παρεπιπτώντως, την εχει ανοιχτη φατσα-καρτα, και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι εχει πολυ εικονα (πρεπει να εμεινα κανα μισαωρο κανοντας συγκρισεις και με τις αλλες), αψογη στις γρηγορες εικονες, καλο μαυρο αλλα με ενα μειονεκτημα οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη ρε γμτ....πολυ απλη μου φανηκε!

Όταν την πρωτοέδειξα στην αδερφή μου στο internet αρχές Ιουνίου που κυκλοφόρησε, μου επεσήμανε το γεγονός πώς φένετε κάπως παλιά στο σχεδιασμό και να παίρναμε κάποιο designato μοντέλο των Samsung- Philips.H απαντησή μου ήταν πώς την εικόνα θα βλέπουμε που είναι κορυφαία και όχι την κορνίζα :grinning-smiley-043 :flipout:

Δεν αγχώνομαι, έτσι και αλλιώς έχω πει ότι δεν έχω πρόβλημα με το χρόνο, απλά αν πιστεύεις ότι δεν θα πετύχουμε καλύτερη τιμή γιατί να μην προχωρήσουμε. :2thumb22sup:
υ.γ: βλέπω ότι ξανανεβαίνουμε κοντά στους δέκα.
Από τη στιγμή που δεν έχει να παραδώσει δεν υπάρχει κάτι στο οποίο να προχωρήσουμε. Η τιμή ισχύει. Δεν δεσμεύω χρήμματα αν δεν έχει να μας παραδώσει τηλεοράσεις. Θα τις έχει και μετά δεσμεύουμε τα χρήματα. Μπορεί μέχρι να έρθουν οι τηλεοράσεις να έχουμε μείωση τιμών οπότε να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση και με άλλους και να μας συμφέρει από αλλού η αγορά. Αν όχι παραγγέλνουμε με την μία από Net-Electric.
Όταν την πρωτοέδειξα στην αδερφή μου στο internet αρχές Ιουνίου που κυκλοφόρησε, μου επεσήμανε το γεγονός πώς φένετε κάπως παλιά στο σχεδιασμό και να παίρναμε κάποιο designato μοντέλο των Samsung- Philips.H απαντησή μου ήταν πώς την εικόνα θα βλέπουμε που είναι κορυφαία και όχι την κορνίζα :grinning-smiley-043 :flipout:
τσ τσ τσ... γυναίκες :flipout:

Συμφωνω και επαυξανω! Εχει κλασικο σχεδιασμο πραγμα που σημαινει οτι δε σε "κουραζει" στο ματι μετα απο καποιο χρονικο διαστημα και σιγουρα δε διχνει καθολου "κιτς" σε σχεση με καποιες "λακαρισμενες"!

Σε σχεση με το design, εννοειται πως πανω απ'ολα μετραει η ποιοτητα και αυτη νομιζω πως ειναι αριστη....απλα αφου την ειδα, ειπα να πω τη γνωμη μου. Περιεργως, η 32αρα ειναι πολυ πιο ομορφη....

Σχετικα με τη λιστα γαμου, εννοειται οτι μετα του ειπα περι αυτης, αλλα δεν αλλαξε τπτ.....ασε που πιστευω πως καλυτερα να μην λεμε για λιστα γαμου γιατι τοτε ειναι που δεν κοβουν τπτ!! Παντως εκει στα Expert του Notos, ειναι πολυ *&%&^*. Μια ωρα ημουν και δεν με εξυπηρετουσε κανεις.....τι κανεις δηλαδη, που ολα και ολα ειναι 2 ατομα στον οροφο!!

Ασχετο, πηγα και Κωτσοβολο μετα.....καλα παρακμη.....

Αυτα....

ΑΑΑ, να ρωτησω και κατι που θυμηθηκα τωρα!
Ψαχνω μια μικρη (19-21) TV για την κρεβ/μαρα. Ρε γμτ ειναι ακριβες!

Εχει κανεις εμπειρια απο ΟΘΟΝΗ που να εχει και Tuner??? Ειναι πολυ φθηνοτερες γιάυτο ρωταω....ειναι καλη η ποιότητα?

Επισης ειδα και μια CRT Samsung πολυ λεπτη (για την κατηγορια).....λετε να κανω επιστροφη στα παλια??

Οποιος εχει καμια γνωμη επ'αυτου, ας την πει εστω και με PM για να μην χαλασουμε αυτο το thread.

Thanks!

ΑΑΑ, να ρωτησω και κατι που θυμηθηκα τωρα!
Ψαχνω μια μικρη (19-21) TV για την κρεβ/μαρα. Ρε γμτ ειναι ακριβες!

Εχει κανεις εμπειρια απο ΟΘΟΝΗ που να εχει και Tuner??? Ειναι πολυ φθηνοτερες γιάυτο ρωταω....ειναι καλη η ποιότητα?

Επισης ειδα και μια CRT Samsung πολυ λεπτη (για την κατηγορια).....λετε να κανω επιστροφη στα παλια??

Οποιος εχει καμια γνωμη επ'αυτου, ας την πει εστω και με PM για να μην χαλασουμε αυτο το thread.

Thanks!
Δωσε λιγα χρηματα παραπανω και παρε μια 26'' ή και 32". Πιστεψε με αξιζει και δεν θα σε κουραζει και καθολου. (Πιο πολυ κουραζουν οι μικρες που στραβωνεσαι για να διαβαζεις υποτιτλους)

Παιδες την έκλεισα α α α !!!´:BDGBGDB55:
(Μου την έκλεισαν για την ακρίβεια μιας και είναι δώρο γάμου ...)
Λοιπόν έχουμε και λέμε...Συγγενής μου την έκλεισε στην Ηλεκτρονική ,
μέχρι αύριο ισχύει προσφορα αγοράς χώρις ΦΠΑ !!!
Η Τ.V πήγε περίπου στα 1300 € . Βέβαια ο δικός μου την πήρε με δόσεις έντοκες και τον χτύπησαν όλίγον αλλά όποιος έχει την δυνατότητα να την πάρει cash είναι καλή ευκαιρία.
Απο πλευράς παράδοσης μου είπαν σε μια βδομάδα περίπου,δεν με χαλά ιδιαίτερα αν και θα ήθελα να την είχα μεσα στο Σαβ/κο για να δω το ματσάκι την Κυριακή αλλά .. δυστυχώς !!!