Πάντως απο Λάρισα μεριά απο την περασμένη Πέμπτη δέν υπάρχει.
Συμφωνώ κι εγώ με τον φίλο kacey.Σήμερα πήγα στην ΗΑ Ελευσίνας και μου είπαν κι εμένα 1389 χωρίς ίχνος διαπραγμάτευσης μιας και είναι προσφορά χωρίς τον ΦΠΑ μέχρι και αύριο.
Σε τηλ. επικοινωνία που είχα μετά με την Net Electric και συγκεκριμένα αν θυμάμαι καλά τ'όνομά του Γιάννης Ανδρεαδάκης (ευγενέστατος και γνώστης του χώρου χωρίς φανφάρες κι εντυπωσιασμούς) μου είπε ότι η Sony παραλαμβάνει 9 Σεπτεμβρίου κι αυτοί θα την έχουν 10 ή 11.
Η τιμή 1270,αποστολή δωρεάν στην επαρχία και προς τιμήν του μου ζήτησε το τηλ. μου να μ'ενημερώσει για τυχόν νεώτερες εξελίξεις. Αυτά.
Προτείνω λοιπόν αναμονή καμιά 10αριά ημέρες κι αγορά από εκεί μιας και φαίνετε σοβαρό μαγαζί.
Δεν ειναι πλεον φημες. Γνωστος μου με καταστημα electronet με ενημερωσε οτι ελαβε σημερα mail απο τη sony οτι η 40D3000 Γιοκ. Θα ενημερωθουν για τον προτεινομενο αντικαταστατη του αν και ολα οπως διχνουν θα υποδειξουν τη σειρα Τ3000. η αγορα πλεον παιζει με οτι στοκ υπαρχει. οποιος προλαβει προλαβε.
To θέμα είναι τελικά θα υπάρξη νέα παραλαβή?
Πήγα σήμερα απο Η.Α για να την παραλάβω καθώς 100% θα την είχαν σήμερα :furious3::twoguns:.Μου είπαν πώς αναμένουν παραλαβή τελικά απο Sony στίς 6/9/07
Αμα στην αφησει καμμια 800ρια ευρω καλα ειναι, μιας και ποσο να εχει παιξει?Στην ΗΑ Ηρακλείου είναι ακόμα διαθέσιμη η εκθεσιακή, να την χτυπήσω ή να πάω για την panny*;
ΥΓ Καλά την γράφω; :BDGBDGB53:
Άρα μεθαυριο είναι η μεγάλη μέρα!!Αν έρθουν εκεί θα ρθουν και αλλού έτσι δεν είναι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.