Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Παιδιά χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο , νομίζω οτι λιγη υπομονή ακόμη σίγουρα θα σας οδηγήσει σε καλύτερες τιμές......έρχονται καινούργια μοντέλα μεχρι τέλος Σεπτεμβρ'ιου , και στις τιμές ΣΙΓΟΥΡΑ θα γίνει....χαμός..!!!!!!!

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Εφοσον τιποτα δεν ειναι ακομα επισημο ισως και να υπαρχουν ακομα διαθεσιμα καποια κομματια. Γιατι δεν κανετε κανενα τηλεφωνο στα καταστηματα?

Στο Ηράκλειο, το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν την έχει και είναι άγνωστο αν και πότε θα την φέρει, ως επίσης και η Ηλεκτρονική, η οποία όμως μπορεί να την φέρει μέσα σε 10 μέρες χωρίς ΦΠΑ (ίσως όμως έληξε η προσφορά) στα 1389 ευρώπουλα... αυτά κατόπιν τηλεφωνικής επαφής...

Θεωρητικά, όλοι περιμένουν την εκτελώνηση της νέας παρτίδας μέσα στο πρώτο 15θημερο του Σεπτεμβρίου. Μόλις με ειδοποιήσουν, θα ξανανοίξει το θέμα. Είμαστε standby.

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Συμφωνώ κι εγώ με τον φίλο kacey.Σήμερα πήγα στην ΗΑ Ελευσίνας και μου είπαν κι εμένα 1389 χωρίς ίχνος διαπραγμάτευσης μιας και είναι προσφορά χωρίς τον ΦΠΑ μέχρι και αύριο.
Σε τηλ. επικοινωνία που είχα μετά με την Net Electric και συγκεκριμένα αν θυμάμαι καλά τ'όνομά του Γιάννης Ανδρεαδάκης (ευγενέστατος και γνώστης του χώρου χωρίς φανφάρες κι εντυπωσιασμούς) μου είπε ότι η Sony παραλαμβάνει 9 Σεπτεμβρίου κι αυτοί θα την έχουν 10 ή 11.
Η τιμή 1270,αποστολή δωρεάν στην επαρχία και προς τιμήν του μου ζήτησε το τηλ. μου να μ'ενημερώσει για τυχόν νεώτερες εξελίξεις. Αυτά.
Προτείνω λοιπόν αναμονή καμιά 10αριά ημέρες κι αγορά από εκεί μιας και φαίνετε σοβαρό μαγαζί.

Σου είπε διαφορετική τιμή από αυτή του site?
(είναι για ένα κομμάτι ή για τη μαζική αγορά?)

Άντε σας εύχομαι να ρθει η τελευταία παρτίδα και να ικανοποιηθείτε κι εσείς!!!

Σας χαιρετώ από Λυόν Γαλλίας. Για κακή μου τύχη το WiFi στο ξενοδοχείο δεν δούλευε και δεν μπορούσα να κουβαλάω το laptop μαζί μου στην μεγαλύτερη έκθεση εσωρούχων 1ον γιατί ξεποδαριαζόμασταν με την γυναίκα μου κάθε μέρα και το να κουβαλάς και 5 κιλά έξτρα είναι λίγο σπάσιμο και 2ον γιατί τα μοντέλα με τα εσώρουχα είχαν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από το laptop :2thumb22sup:.
Μαζευτήκαμε ήδη πάνω από 10 όπως είδα. Θα κάνω ανακεφαλαίωση μόλις πατήσω το πόδι μου Ελλάδα (εδώ στα McDonalds που έχουν το Wifi είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα και το laptop δεν έχει και την άπειρη μπαταρία για να το πολυζαλίζω).
Περιμένουμε λοιπόν από Net-Electric ή καλύτερη τιμή από Πλαίσιο για να πάρουμε τα τελευταία διαθέσιμα κομμάτια που θα εισαχθούν. Πάντως σε μεγάλο εμπορικό κατάστημα fnac (κάτι σαν τα δικά μας Public, Plaisio) είχαν όλα τα μοντέλα εκτός από αυτό την (40D3000). Αυτό επιβεβαιώνει τις φήμες.
Αν δεν μας κάτσει η D3000 ρε παιδιά μην χαλιέστε παίρνουμε το καινούργιο μοντέλο που θα είναι μάλλον και FullHD. Πάλι καλύτερη τιμή θα πιάσουμε με το powerbuy...

Last edited:
Δεν ειναι πλεον φημες. Γνωστος μου με καταστημα electronet με ενημερωσε οτι ελαβε σημερα mail απο τη sony οτι η 40D3000 Γιοκ. Θα ενημερωθουν για τον προτεινομενο αντικαταστατη του αν και ολα οπως διχνουν θα υποδειξουν τη σειρα Τ3000. η αγορα πλεον παιζει με οτι στοκ υπαρχει. οποιος προλαβει προλαβε.

όπως σου είπα και στο αγγλικό φόρουμ,η Τ3000 είναι ίδιο τεχνικά μοντέλο με την S3000 η οποία όμως δεν έχει:100Hz,24p,10bit panel που έχει η D3000.Απλά παραμένει το κοντινότερο μοντέλο σε αυτήν!!Α και καλως όρισες!!

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Δεν ειναι πλεον φημες. Γνωστος μου με καταστημα electronet με ενημερωσε οτι ελαβε σημερα mail απο τη sony οτι η 40D3000 Γιοκ. Θα ενημερωθουν για τον προτεινομενο αντικαταστατη του αν και ολα οπως διχνουν θα υποδειξουν τη σειρα Τ3000. η αγορα πλεον παιζει με οτι στοκ υπαρχει. οποιος προλαβει προλαβε.

To θέμα είναι τελικά θα υπάρξη νέα παραλαβή?

Πήγα σήμερα απο Η.Α για να την παραλάβω καθώς 100% θα την είχαν σήμερα :furious3::twoguns:.Μου είπαν πώς αναμένουν παραλαβή τελικά απο Sony στίς 6/9/07

Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

To θέμα είναι τελικά θα υπάρξη νέα παραλαβή?

Πήγα σήμερα απο Η.Α για να την παραλάβω καθώς 100% θα την είχαν σήμερα :furious3::twoguns:.Μου είπαν πώς αναμένουν παραλαβή τελικά απο Sony στίς 6/9/07

Άρα μεθαυριο είναι η μεγάλη μέρα!!Αν έρθουν εκεί θα ρθουν και αλλού έτσι δεν είναι?

Στην ΗΑ Ηρακλείου είναι ακόμα διαθέσιμη η εκθεσιακή, να την χτυπήσω ή να πάω για την panny*;

ΥΓ Καλά την γράφω; :BDGBDGB53:
Αμα στην αφησει καμμια 800ρια ευρω καλα ειναι, μιας και ποσο να εχει παιξει?
Αλλοιως αστην αμανατι να τη χαιροντε .

Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Άρα μεθαυριο είναι η μεγάλη μέρα!!Αν έρθουν εκεί θα ρθουν και αλλού έτσι δεν είναι?

Άντε να δούμε τι θα γίνει :BDGBDGB53:

Πάντως παιδιά εγώ μάλλον πάω και για δεύτερο κομμάτι αν τις βρούμε τελικά, για τους γονείς μου που τα έπαιξε η crt τους. Θα ξέρω σίγουρα αύριο.