Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Πω πω 22 κομμάτια!!!!Ο net electric λαμπάδες στο μπόι των τηλεοράσεων θα σας ανάψει!!!

οι τηλεορασεις καινουριες θα ειναι 100%? Μπορει να υπαρξει καμια περιπτωση παραξενη? το μαγαζι που βρισκετε? θα υπαρξει μεταφορα?

Πω πω 22 κομμάτια!!!!Ο net electric λαμπάδες στο μπόι των τηλεοράσεων θα σας ανάψει!!!

Κοιτα να δεις που μπορει να πάρω και 2 τεμάχια και να ανέβει κι άλλο ο αριθμός. Αρχίζω και ανησυχώ μπας και δεν μπορέσει να μας εξυπηρετήσει όλους!!!

GeoGeoGeo τα τεμάχια είναι 21 :P έχω αριθμήσει με βάση και τα κομμάτια!
Είμαστε:
1. Ulv3r (έστειλε PM)
2. FoRMat MaSTer :2thumb22sup:
3. mindscape (έστειλε PM)
4. xalaros10 (έστειλε PM) 2 τεμάχια
6. Jorgito (έστειλε PM)
7. OrangeBoy (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
8. jkontar (έστειλε PM) 2 τεμάχια
10. queensryche (έστειλε PM)
11. kacey (έστειλε PM)
12. Spiros Ntoutsis (έστειλε PM)
13. Αντώνης Β (έστειλε PM)
14. SurfDrifter (έστειλε PM)
15. nektar (έστειλε PM)
16. nikolara (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
17. cgiot (έστειλε PM)
18. theodi (έστειλε PM)
19. Avra (έστειλε PM)
20. galanta (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
21. trap496 (έστειλε PM)

Παιδιά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τον αριθμό αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ σε κανέναν τίποτα αν δεν μιλήσω πρώτα αύριο πρωί πρωί με τον καταστηματάρχη.
Μετά θα ποστάρω εδώ με νέα. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την παραπάνω λίστα. Βέβαια η θέση του theodi είναι λάθος γιατί ενημέρωσε κάποια στιγμή τον Ulv3r μέσω PM και δεν ξέρω πότε ακριβώς συνέβει αυτό. Μόλις μιλήσω με τον Ulv3r και μου πει ημερομηνία και ώρα του PM ενδιαφέροντος που έλαβε από τον theodi θα τον βάλω στη σωστή θέση που του αντιστοιχεί στη λίστα.
ΕΠΙΣΗΣ!!! Σωστότερο θα ήταν εφόσον δεν υπάρχουν αρκετά κομμάτια (κάτι που πραγματικά το απεύχομαι), τα παιδιά που θέλουν να παραλλάβουν 2 τεμάχια (για του ίδιους, φίλους, γονείς ανεξαιρέτως) να παραχωρήσουν το ένα για τα παιδιά που ακολουθούν στη λίστα ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Τέλος να τονίσω ότι η λίστα σας καλύπτει ως προς τη σειρά προτεραιότητας μόνο εφόσον έχετε καταθέσει προκαταβολή. Σε περίπτωση που δεν κατατεθεί προκαταβολή όχι μόνο δεν τίθεται θέμα προτεραιότητας αλλά ούτε και η σιγουριά ότι θα παραγγελθεί κομμάτι για εσάς στην τιμή που κλείσαμε.
Τα νεότερα αύριο το πρωί κατόπιν της συννομιλίας μου με τον κο Ανδρεαδάκη για περεταίρω διευκρινήσεις.

Παιδιά για χαρά και από μένα,είμαι καινούργιο μέλος.Ενδιαφέρομαι και εγώ για την 40D3000. Επειδή άργησα λίγο,3 ερωτήσεις : 1) Σε τι τιμή την κλείσατε?
2) Από ποιό μαγαζί, 3) Δέχονται άτοκες δόσεις με πιστωτική? Αν ναι τότε βάλτε με και μένα μέσα +1. Δεν ξέρω σε ποιόν πρέπει να κάνω Pm, τα έχω χάσει λίγο, δεν θέλω να χάσω την προσφορά :-(

Χμμ, εγω θέλω μια 40άρα και μια 46άρα. Λες να κανουμε και PowerBuy για 46άρες; Πήρα τώρα τηλέφωνο και έλειπε από το γραφείο και θα είναι κατά τις 11.00.

Θέλω να ρωτήσω κάτι για την προκαταβολή, οπότε θα ρωτήσω και για τις 46άρες, όταν τον πετύχω.

@gataros: 1) 1270 ευρω. 2) www.net-electric.gr 3)Δεν το γνωρίζω αν και το βρίσκω χλωμό εώς ψόφιο. PM κάνεις στον Format Master. (Δες πιο πάνω)

Last edited:
Λοιπόν μίλησα με Ανδρεαδάκη και μου είπε ότι μπορούμε να δώσουμε την προκαταβολή μέσω πιστωτικής, "αγοράζοντας" κάτι από το site αξίας 100 ευρώ και γράφοντας στο σχόλιο "ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SONY 40D3000 ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ 1270 ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ POWERBUY TOY AVCLUB" ή κάτι αντίστοιχο που να έννοει το παραπάνω.

Για 46άρες δεν ξέρει κάτι όταν τον ρώτησα και επίσης τον ρώτησα αν θα υπάρξει πρόβλημα που ζητάμε 20+ τηλεοράσεις. Μου είπε όχι, απλά οι παραγγελίες θα γίνουν ΒΑΣΕΙ των προκαταβολών που θα μπούνε σήμερα, διότι πρέπει μέχρι σήμερα να κάνει την παραγγελία στην Sony (που σημειωτέον την έθαβε συνέχεια, διότι ειναι μη αξιόπιστη, κλπ, κλπ). Σε περίπτωση δε που η Sony κάνει λαμογιά και ΔΕΝ φέρει τις τηλεοράσεις, εννοείται ότι μας επιστρέφονται οι προκαταβολές.

Εν ολίγοις ΠΡΕΠΕΙ όσοι ενδιαφέρονται να βάλουν την προκαταβολή ΣΗΜΕΡΑ.
Έφυγα για να δώσω την προκαταβολήηηηηηη.....

EDIT: Να και ένα προιόν που κάνει 100 ευρώ! http://www.net-electric.gr/catalog/philips-dvp510002-dvddivx-player-p-242.html

Last edited:
και αν δεν εχουμε πιστωτικη? Δεν υπαρχει απαραιτητη οργανωση μου φαινεται.. :huh2:

και αν δεν εχουμε πιστωτικη? Δεν υπαρχει απαραιτητη οργανωση μου φαινεται.. :huh2:
Αν δε διαβάσεις τις οδηγίες πιο πίσω στο τόπικ δεν καταλαβαίνεις. Παρόλαυτά γκρινιάζεις (και δεν έχεις λάβει και μέρος, σκέψου!)

3-4 λογαριασμοί τραπέζης έχουν δοθεί φίλε! Πριν θίξεις την προσπάθεια 2-3 ατόμων που τρέχουν, να είσαι πιο προσεκτικός!

Λοιπόν, πλήρωσα και τις προκαταβολές με πιστωτική και το επιβεβαίωσα τηλεφωνικώς. Εφόσον μου είπε ότι ΔΕΝ θα υπάρχει πρόβλημα με τα τεμάχια, πήρα 2 τηλεοράσεις . Παρ'ολα αυτά αν 1:1000000 υπάρξει πρόβλημα διαθεσιμότητας, τότε θα αποχωρήσω από την μία.

σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να θηξω καποιον.Μιλησα στο τηλεφωνο με ενα παιδι και τα ειπαμε μια χαρα.Δεν επροκειτο να αγορασουμε ρουχα κυριοι γιαυτο και το αγχος μη δε παει κατι καλα για κατι τοσο ακριβο.Δειξτε λιγη κατανοηση και μη πεφτετε αμεσως στον αλλον να τον φατε.

σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να θηξω καποιον.Μιλησα στο τηλεφωνο με ενα παιδι και τα ειπαμε μια χαρα.Δεν επροκειτο να αγορασουμε ρουχα κυριοι γιαυτο και το αγχος μη δε παει κατι καλα για κατι τοσο ακριβο.Δειξτε λιγη κατανοηση και μη πεφτετε αμεσως στον αλλον να τον φατε.
:ADFADF1:

Λοιπόν μίλησα με Ανδρεαδάκη και μου είπε ότι μπορούμε να δώσουμε την προκαταβολή μέσω πιστωτικής, "αγοράζοντας" κάτι από το site αξίας 100 ευρώ και γράφοντας στο σχόλιο "ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SONY 40D3000 ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ 1270 ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ POWERBUY TOY AVCLUB" ή κάτι αντίστοιχο που να έννοει το παραπάνω.

Για 46άρες δεν ξέρει κάτι όταν τον ρώτησα και επίσης τον ρώτησα αν θα υπάρξει πρόβλημα που ζητάμε 20+ τηλεοράσεις. Μου είπε όχι, απλά οι παραγγελίες θα γίνουν ΒΑΣΕΙ των προκαταβολών που θα μπούνε σήμερα, διότι πρέπει μέχρι σήμερα να κάνει την παραγγελία στην Sony (που σημειωτέον την έθαβε συνέχεια, διότι ειναι μη αξιόπιστη, κλπ, κλπ). Σε περίπτωση δε που η Sony κάνει λαμογιά και ΔΕΝ φέρει τις τηλεοράσεις, εννοείται ότι μας επιστρέφονται οι προκαταβολές.

EDIT: Να και ένα προιόν που κάνει 100 ευρώ! http://www.net-electric.gr/catalog/philips-dvp510002-dvddivx-player-p-242.html

100 Eυρώ για ενα player προηγούμενης γενιας χωρις HDMI ?
Καλύτερα δειτε κατι αλλο (γνώμη μου)

Ένα έχω να πω. ΕΛΕΟΣ!!!
Μου έχεις στείλει κάποια PM και με ρωτάς πράγματα που έχουν επεξηγηθεί μερικές σελίδες πριν στο thread αλλά που φυσικά βαρέθηκες να διαβάσεις (ποιος ο λόγος άλλωστε ε;). Λέω εντάξει να μην του πω πάνε ρε διάβασε αλλά να του εξηγήσω.
Αλλά να υπαινίσσεσαι ότι όλη η προσπάθεια έχει έλλειψη οργάνωσης είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να αποδεχτώ σε καμία περίπτωση αδιαμαρτύρητα.
Καταλαβαίνω το άγχος σου γιατί τα χρήματα είναι πολλά (σκέψου βέβαια ότι άλλοι 20 θα βάλουν τα ίδια ακριβώς χρήματα με εσένα) αλλά γι' αυτό ακριβώς εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα είχα πιάσει το thread από τη σελίδα 1 και θα το διάβαζα διεξοδικά. Αξίζει μία ώρα από τη ζωή σου νομίζω η έρευνα αγοράς καινούργιας τηλεόρασης (την οποία παρεπιπτόντως αν έκανες μόνος θα σου έτρωγε μέρες, όπως μου έφαγε εμένα και του Ulv3r). Νταούλι έγινε το κεφάλι μας να ψάχνουμε να ρωτάμε και να διαβάζουμε κι αυτό πριν καν αρχίσει το powerbuy.
Και όταν λογικά σου λέει κάποιος άλλος ρε φίλε δεν είναι έτσι όπως τα λες, διάβασε 2-3 σελίδες παραπίσω του τη λες κιόλας ότι δεν δείχνει κατανόηση και ότι σου την πέφτει να σε φάει...
Αθάνατε Έλληνα :fahne90::grinning-smiley-043

Last edited:

ΜΑΓΚΕΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Θα μιλήσω με τον κύριο Ανδρεαδάκη μήπως μπορέσει να το καθυστερήσει μια μέρα να προλάβουν και κάποιοι που πιθανόν να μην μπούνε να τσεκάρουν το thread μέχρι να κλείσουν οι τράπεζες και να μην προλάβουν ή να μην έχουν πιστωτική.

Είμαστε
1. Ulv3r (έστειλε PM)
2. FoRMat MaSTer :2thumb22sup: πλήρωσε και την προκαταβολή
3. mindscape (έστειλε PM)
4. xalaros10 (έστειλε PM) 2 τεμάχια
6. Jorgito (έστειλε PM)
7. OrangeBoy (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
8. jkontar (έστειλε PM) 2 τεμάχια
10. queensryche (έστειλε PM)
11. kacey (έστειλε PM)
12. Spiros Ntoutsis (έστειλε PM)
13. Αντώνης Β (έστειλε PM)