Πω πω 22 κομμάτια!!!!Ο net electric λαμπάδες στο μπόι των τηλεοράσεων θα σας ανάψει!!!
μπορείς αύριο να τον ρωτήσεις και για την 46άρα?
και αν δεν εχουμε πιστωτικη? Δεν υπαρχει απαραιτητη οργανωση μου φαινεται.. :huh2:
Αν δε διαβάσεις τις οδηγίες πιο πίσω στο τόπικ δεν καταλαβαίνεις. Παρόλαυτά γκρινιάζεις (και δεν έχεις λάβει και μέρος, σκέψου!)και αν δεν εχουμε πιστωτικη? Δεν υπαρχει απαραιτητη οργανωση μου φαινεται.. :huh2:
:ADFADF1:σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να θηξω καποιον.Μιλησα στο τηλεφωνο με ενα παιδι και τα ειπαμε μια χαρα.Δεν επροκειτο να αγορασουμε ρουχα κυριοι γιαυτο και το αγχος μη δε παει κατι καλα για κατι τοσο ακριβο.Δειξτε λιγη κατανοηση και μη πεφτετε αμεσως στον αλλον να τον φατε.
Λοιπόν μίλησα με Ανδρεαδάκη και μου είπε ότι μπορούμε να δώσουμε την προκαταβολή μέσω πιστωτικής, "αγοράζοντας" κάτι από το site αξίας 100 ευρώ και γράφοντας στο σχόλιο "ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SONY 40D3000 ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ 1270 ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ POWERBUY TOY AVCLUB" ή κάτι αντίστοιχο που να έννοει το παραπάνω.
Για 46άρες δεν ξέρει κάτι όταν τον ρώτησα και επίσης τον ρώτησα αν θα υπάρξει πρόβλημα που ζητάμε 20+ τηλεοράσεις. Μου είπε όχι, απλά οι παραγγελίες θα γίνουν ΒΑΣΕΙ των προκαταβολών που θα μπούνε σήμερα, διότι πρέπει μέχρι σήμερα να κάνει την παραγγελία στην Sony (που σημειωτέον την έθαβε συνέχεια, διότι ειναι μη αξιόπιστη, κλπ, κλπ). Σε περίπτωση δε που η Sony κάνει λαμογιά και ΔΕΝ φέρει τις τηλεοράσεις, εννοείται ότι μας επιστρέφονται οι προκαταβολές.
Εν ολίγοις ΠΡΕΠΕΙ όσοι ενδιαφέρονται να βάλουν την προκαταβολή ΣΗΜΕΡΑ.
Έφυγα για να δώσω την προκαταβολήηηηηηη.....
EDIT: Να και ένα προιόν που κάνει 100 ευρώ! http://www.net-electric.gr/catalog/philips-dvp510002-dvddivx-player-p-242.html
Ένα έχω να πω. ΕΛΕΟΣ!!!και αν δεν εχουμε πιστωτικη? Δεν υπαρχει απαραιτητη οργανωση μου φαινεται.. :huh2:
Λοιπόν μίλησα με Ανδρεαδάκη και μου είπε ότι μπορούμε να δώσουμε την προκαταβολή μέσω πιστωτικής, "αγοράζοντας" κάτι από το site αξίας 100 ευρώ και γράφοντας στο σχόλιο "ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SONY 40D3000 ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ 1270 ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ POWERBUY TOY AVCLUB" ή κάτι αντίστοιχο που να έννοει το παραπάνω.
Για 46άρες δεν ξέρει κάτι όταν τον ρώτησα και επίσης τον ρώτησα αν θα υπάρξει πρόβλημα που ζητάμε 20+ τηλεοράσεις. Μου είπε όχι, απλά οι παραγγελίες θα γίνουν ΒΑΣΕΙ των προκαταβολών που θα μπούνε σήμερα, διότι πρέπει μέχρι σήμερα να κάνει την παραγγελία στην Sony (που σημειωτέον την έθαβε συνέχεια, διότι ειναι μη αξιόπιστη, κλπ, κλπ). Σε περίπτωση δε που η Sony κάνει λαμογιά και ΔΕΝ φέρει τις τηλεοράσεις, εννοείται ότι μας επιστρέφονται οι προκαταβολές.
Εν ολίγοις ΠΡΕΠΕΙ όσοι ενδιαφέρονται να βάλουν την προκαταβολή ΣΗΜΕΡΑ.
Έφυγα για να δώσω την προκαταβολήηηηηηη.....
EDIT: Να και ένα προιόν που κάνει 100 ευρώ! http://www.net-electric.gr/catalog/philips-dvp510002-dvddivx-player-p-242.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.