Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Τι να πω ??
Στο Ελλαντα ζούμε ... Ολα είναι πιθανα !!!
Τελικά τι έκανες ???
Τους την επέστρεψες πίσω ???

No.Περιμένω να την αντικαταστήσω με καινούργια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

No.Περιμένω να την αντικαταστήσω με καινούργια.

Απο ποιο Κατ/μα την πήρες ???
Τι σου είπαν για το γεγονός στο Κατ/μα ???
Το επαιξαν "κινέζοι" ή το αποδέχτηκαν ???

Εγώ όταν κοίταγα να πάρω την τηλεόραση (για τον κουμπάρο μου), είχαμε πάει σε μια Ηλεκτρονική και έβαλε το μοντέλο στο computer και μας είπε ότι υπάρχουν μερικά κομμάτια σε μερικά καταστήματα (από ένα στο κάθε κατάστημα) και μας είπε επομένως ότι είναι ετοιμοπαράδοτη (την στιγμή που δεν την είχε κανένας από όσο διάβαζα εδώ).
Πάω λοιπόν σε ένα άλλο κατάστημα Ηλεκτρονικής (μήπως την έχει να την δούμε να παίζει) και μας είπε κατηγορηματικά ότι στις αποθήκες δεν υπάρχουν κομμάτια. Υπάρχουν μόνο αυτά που παίζουν για επίδειξη στα μαγαζιά και ότι θα μας έκανε καλύτερη τιμή αν παίρναμε τέτοιο κομμάτι. Ο άλλος ο συνάδελφος του στο άλλο μαγαζί πήγε προφανώς να μας την πουλήσει για του "κουτιού".

Λυπάμαι που δεν το έγραψα νωρίτερα αλλά πραγματικά δεν το σκέφτηκα να ενημερώσω...

Να ξαναγράψω λοιπόν να προσέξετε τα εξής για τη συγκεκριμένη τουλάχιστον τηλεόραση:

1. Όταν τη βγάλετε απο τη συσκευασία και την πρωτοανοίξετε, να ξεκινήσει η τηελόραση απο ΜΟΝΗ της να ψάχνει να ρυθμίσει τα κανάλια στον ψηφιακό δέκτη (ενσωματωμένος), και μετά να σας ρωτήσει να ψάξει και στον αναλογικό (απλή κεραία δλδ).
2. Όταν η τηλεόραση είναι κλειστή (απο το τηλεκοντρόλ κι όχι απο το διακόπτη στο επάνω μέρος της), πατήστε διαδοχικά τα εξής πλήκτρα στο τηλεκοντρόλ: "i+", "5", "Vol +", "on/off". Έτσι θα μπείτε στο service menu και κάνωντας scroll-down θα βρείτε το σημείο στο οποίο αναφέρει τις ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης!

Κάνοντας τα παραπάνω θα διασφαλίσετε οτι η τηλεόραση είναι καινούρια κι όχι πρωην εκθεσιακό κομμάτι (εκτός κι αν υπάρχει τρόπος να γίνουν όλα τα παραπάνω reset, κάτι που ούτε γνωρίζω ούτε νομίζω έχει αναφερθεί κάπου εδω μέσα...)

Γιάννης

Να ξαναγράψω λοιπόν να προσέξετε τα εξής για τη συγκεκριμένη τουλάχιστον τηλεόραση:

1. Όταν τη βγάλετε απο τη συσκευασία και την πρωτοανοίξετε, να ξεκινήσει η τηελόραση απο ΜΟΝΗ της να ψάχνει να ρυθμίσει τα κανάλια στον ψηφιακό δέκτη (ενσωματωμένος), και μετά να σας ρωτήσει να ψάξει και στον αναλογικό (απλή κεραία δλδ).
2. Όταν η τηλεόραση είναι κλειστή (απο το τηλεκοντρόλ κι όχι απο το διακόπτη στο επάνω μέρος της), πατήστε διαδοχικά τα εξής πλήκτρα στο τηλεκοντρόλ: "i+", "5", "Vol +", "on/off". Έτσι θα μπείτε στο service menu και κάνωντας scroll-down θα βρείτε το σημείο στο οποίο αναφέρει τις ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης!

Κάνοντας τα παραπάνω θα διασφαλίσετε οτι η τηλεόραση είναι καινούρια κι όχι πρωην εκθεσιακό κομμάτι (εκτός κι αν υπάρχει τρόπος να γίνουν όλα τα παραπάνω reset, κάτι που ούτε γνωρίζω ούτε νομίζω έχει αναφερθεί κάπου εδω μέσα...)

Γιάννης

Ησουν κατατοπιστικότατος ...
Ευχαριστούμε :SFGSFGSF:

Παιδιά κανένα νέο από την καινούρια παρτίδα έχουμε; Έπιασε το καράβι ή ακόμα???

Θαυμαζω το κουραγιο σας βρε παιδια να περιμενετε!!! :grinning-smiley-043
Με τις εξελιξεις να ειναι τοσο γρηγορες, επιμενετε σε ενα μοντελο που αποσυρεται, οσο καλο φυσικα και να ειναι αυτο. Προσωπικα θα πηγαινα παρακατω, γιατι μιλαμε για τεχνολογια και φυσικα οτι πιο νεο ως επι τω πλειστον τοσο και πιο καλο. Υπαρχουν παντα και οι εξαιρεσεις θα μου πειτε...Τι να πω, απλα εκφραζω την προσωπικη μου αποψη. Εξαλλου μια τηλεοραση ειναι, δεν ειναι αυτοσκοπος!!
Μην παρετε τα λογια μου απολυτως τις μετρητοις, απλα ειμαι καυστικος για να δωσω εμφαση :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Με τις εξελιξεις να ειναι τοσο γρηγορες, επιμενετε σε ενα μοντελο που αποσυρεται, οσο καλο φυσικα και να ειναι αυτο. Προσωπικα θα πηγαινα παρακατω, γιατι μιλαμε για τεχνολογια και φυσικα οτι πιο νεο ως επι τω πλειστον τοσο και πιο καλο. Υπαρχουν παντα και οι εξαιρεσεις θα μου πειτε...Τι να πω, απλα εκφραζω την προσωπικη μου αποψη. Εξαλλου μια τηλεοραση ειναι, δεν ειναι αυτοσκοπος!!
Μην παρετε τα λογια μου απολυτως τις μετρητοις, απλα ειμαι καυστικος για να δωσω εμφαση :grinning-smiley-043

+1

Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που έχουν προπαραγγείλει την 40D3000 στο Πλαίσιο, και περιμένω..... το καράβι! :Banane0:

Συμφωνώ εν μέρει με τους δύο προλαλήσαντες παραπάνω, αλλά εξηγήστε μου κάτι......

ΠΟΙΑ άλλη τηλεόραση αυτή τη στιγμή ή στο πολύ κοντινό μέλλον προσφέρει Ο,τι και η D3000 στα λεφτά της D3000?

Από Sony, μόνο η σειρά X3000 και πάνω θα έχει ότι και η D3000, και θα είναι και FullHD, αλλά μιλάμε για σχεδόν διπλάσιο κόστος!

Από ότι διαβάζω στα reviews τα 100HZ της νέας Samsung F96, ΔΕΝ κάνουν και πολύ καλή δουλειά όπως περιμέναμε, ΑΡΑ...... Τα συμπεράσματα δικά σας... :ernaehrung004:

Φίλε Πάνο δεν έχεις και πολύ άδικο, αλλά πλέον εγώ τουλάχιστον το έχω πάρει πατριωτικά και περιμένω για το γ@μ*τ*. Την έχω παραγγείλει από 12/8!!! και έχω 20 μέρες που έχω μπεί στο καινούριο σπίτι και την παλεύω με μια 14αρα σε έπιπλο για 46αρα!!!
Περιμένω να έρθει η καινούρια παρτίδα και αν πάλι δεν την φέρουν πάμε για άλλα...

Με τις εξελιξεις να ειναι τοσο γρηγορες, επιμενετε σε ενα μοντελο που αποσυρεται, οσο καλο φυσικα και να ειναι αυτο.

Εγω παντως στο AVforum βλεπω καθε μερα μελη να λενε οτι αγορασαν 40D3000 , δεν βλεπω καμια αποσυρση.

Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που έχουν προπαραγγείλει την 40D3000 στο Πλαίσιο, και περιμένω..... το καράβι! :Banane0:

Συμφωνώ εν μέρει με τους δύο προλαλήσαντες παραπάνω, αλλά εξηγήστε μου κάτι......

ΠΟΙΑ άλλη τηλεόραση αυτή τη στιγμή ή στο πολύ κοντινό μέλλον προσφέρει Ο,τι και η D3000 στα λεφτά της D3000?

Από Sony, μόνο η σειρά X3000 και πάνω θα έχει ότι και η D3000, και θα είναι και FullHD, αλλά μιλάμε για σχεδόν διπλάσιο κόστος!

Από ότι διαβάζω στα reviews τα 100HZ της νέας Samsung F96, ΔΕΝ κάνουν και πολύ καλή δουλειά όπως περιμέναμε, ΑΡΑ...... Τα συμπεράσματα δικά σας... :ernaehrung004:

Συμφωνω, συμφωνω, συμφωνω... Κολλημενοι ειμαστε εκ των πραγματων και οχι επειδη εχουμε κουμπαρο στη Sony η επειδη μας ματιασανε... Στα 1300 ευρώ, προβλεπόμενη τιμή πάνω κάτω του powerbuy, αλλη τηλεόραση 37 ή 40 ιντσων στα ιδια χαρακτηριστικα στα ιδια χρηματα, απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ειναι μαλλον η καλυτερη 40αρα χωρις full hd.

Οσον αφορα τα νεα, σημερα τσεκαρα διαφορα σαιτ τα οποια γραφουν για αμεση διαθεσιμοτητα της τιμημενης και αυτο με βαζει σε σκεψεις σχετικα με το αν και κατα ποσο ισχυει αυτο. Κανεις δεν μπορει να ξερει τα κονε που μπορει να εχει ο καθε εμπορας με τη σονυ οπως και το ποσο λαμογιο ανακριβης ειναι κτλ. Παντως ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα ξαναρθει παρτιδα και αρκετα συντομα, οποτε hold your horses everyone...

Οσο για ενναλακτικες επιλογες, εδω ειμαστε, ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα. Αν βρουμε καλυτερη τηλεοραση στα 1300 περιπου, πειτε μας και εμας να μαθουμε...

Συμφωνω, συμφωνω, συμφωνω... Κολλημενοι ειμαστε εκ των πραγματων και οχι επειδη εχουμε κουμπαρο στη Sony η επειδη μας ματιασανε... Στα 1300 ευρώ, προβλεπόμενη τιμή πάνω κάτω του powerbuy, αλλη τηλεόραση 37 ή 40 ιντσων στα ιδια χαρακτηριστικα στα ιδια χρηματα, απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ειναι μαλλον η καλυτερη 40αρα χωρις full hd.

Οσον αφορα τα νεα, σημερα τσεκαρα διαφορα σαιτ τα οποια γραφουν για αμεση διαθεσιμοτητα της τιμημενης και αυτο με βαζει σε σκεψεις σχετικα με το αν και κατα ποσο ισχυει αυτο. Κανεις δεν μπορει να ξερει τα κονε που μπορει να εχει ο καθε εμπορας με τη σονυ οπως και το ποσο λαμογιο ανακριβης ειναι κτλ. Παντως ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα ξαναρθει παρτιδα και αρκετα συντομα, οποτε hold your horses everyone...

Οσο για ενναλακτικες επιλογες, εδω ειμαστε, ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα. Αν βρουμε καλυτερη τηλεοραση στα 1300 περιπου, πειτε μας και εμας να μαθουμε...

Επειδή και εγώ περιμένω γιατί τη θεωρώ best value for money το ψάχνω και μπορεί να γράφουν διαθεσιμότητα άμεση, όμως όταν τους στειλεις μειλ σου απαντούν από 25 Σεπτέμβρη έως αρχές Οκτώβρη.

gi0rgos μιλαμε για 40άρα όχι 32

Το νεο επιτευγμα της D3000:

http://www.testberichte.de/preisvergleich/level4_homevision_86685.html

Στο Γερμανικο περιοδικο Homevision παιρνει βαθμολογια 79% σε τεστ εναντια στην Pioneer 4280ΧD που παιρνει 82%.

Αν αναλογιστουμε και την διαφορα στην τιμη καταλαβαινεται για τι μιλαμε.:firstprize:

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Το νεο επιτευγμα της D3000:

http://www.testberichte.de/preisvergleich/level4_homevision_86685.html

Στο Γερμανικο περιοδικο Homevision παιρνει βαθμολογια 79% σε τεστ εναντια στην Pioneer 4280ΧD που παιρνει 82%.

Αν αναλογιστουμε και την διαφορα στην τιμη καταλαβαινεται για τι μιλαμε.:firstprize:

Αν η διαφορά στην τιμή δεν περιλαμβάνετε ήδη στην βαθμολογία ...

έχει ανακοινώσει κάποιο νέο μοντέλο που την αντικαθιστά?

όχι ανακοίνωση αλλά η αντικαταστάτρια της είναι η D3500 σε 40" και 46".Θα ναι Full HD

Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Αν η διαφορά στην τιμή δεν περιλαμβάνετε ήδη στην βαθμολογία ...

Στην τιμη λεει για την Pioneer:

Preis/Leistung: "gut"

...δηλαδη θεωρουν οτι η τιμη ειναι καλη αρα δεν πρεπει να παιζει ρολο στην τελικη βαθμολογια.
Παντως λεει και "Referenz" για την Pioneer που θα πει οτι ειναι τηλεοραση αναφορας. Βεβαια αυτο το ξεραμε ηδη.:worshippy: