Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Παιδια πληροφοριακα, πηρα το Expert (απαραδεκτο....1 μηνα παραγγελια εχω κανει και ΕΓΩ παιρνω τηλ. , αυτοι ουτε μια φορα!!) και ειπε οτι ηδη εφτασαν οι 32αρες και αναμενει 100% τις 40αρες απο μερα σε μερα. Αρα τουλ. να μας φυγει ο φοβος οτι δεν ξαναφερνουν....

Πάντως η 46άρα με περιμένει στημένη να πάω να παίξω μαζί της! Με ενημέρωσε η αρραβωνιαστικιά μου ότι ήρθε!!!

Α, ρε γλέντια! Από αύριο βλέπω να ανοίγω καμια 35αριά threads με ερωτήσεις!
:D

Καλοριζικη SurfDrifter και super θεασεις :drummer: Αναμενουμε πληροφοριες.

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Πάντως η 46άρα με περιμένει στημένη να πάω να παίξω μαζί της! Με ενημέρωσε η αρραβωνιαστικιά μου ότι ήρθε!!!

Και καμια 20αρια με φωτογραφιες κι αναλυσεις!
Μην ξεχνιομαστε...μην ξεχνιομαστε!!!! :worshippy::worshippy:

Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Μπραβο φιλε.-bye-

Σημερα ειδα καποιες 40αρες σε ενα μαγαζι που ειχα παει και μου φανηκαν "νανοι". Τελικα δεν υπαρχει υποκαταστατο για το μεγεθος.

Φίλε Surfdrifter κανενα νεο απο την 46αρα? τι λένε οι γερμανοί? άψογοι? ΥΓ: μόλις μας πεις νεα και ειναι θετικα θα παραγγείλω την 46V3000 στα 2000 ευρω απο εκεί..-bye-

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Φίλε Surfdrifter κανενα νεο απο την 46αρα? τι λένε οι γερμανοί? άψογοι? ΥΓ: μόλις μας πεις νεα και ειναι θετικα θα παραγγείλω την 46V3000 στα 2000 ευρω απο εκεί..-bye-

Σωστός ... παίρνεις 46'' με τα χρήματα που από Ελλάδα παίρνεις 40''

ασε που στην Ελλαδα την βλέπω τα χριστουγεννα..
offtopic:γιατι δεν υπάρχει ακομη στην Ελλαδα ενισχυτης που υποστηριζει τα νεα hd-codecs? θα παραγγείλω απο γερμανια τον onkyo 705 ενω εχω βρει και τον pioneer lx50, sony 5300, sony 3300 κτλ..εδω τιποτα..και μπαινουμε στον Οκτώβρη
Βλέπω τις νέες Sony να αργουν πολύ στην Ελλάδα..και οταν ερθουν αραγε θα ειναι προσιτες? θα δουμε

Καλοριζικη SurfDrifter, περιμένουμε πληροφορίες και φωτογραφίες.
Πες μας πως είναι το SD και αν βλέπεις διαφορά με το Motionflow.

Λοιπον παιδες, σας εχω καλα νεα!!!

Μολις μιλησα με υπευθυνο απο το Πλαισιο και μου ειπε τα ακολουθα:
προς το παρον υπαρχουν διαθεσιμες στις αποθηκες του καταστηματος 5 κομματια απο την 40D3000. Στις 12 Οκτωβριου θα παραλαβουν αλλες 100!!!!. Για καλυτερη τιμη, θα πρεπει να κανετε προπαραγγελια, αφου μαζευτειτε τα ατομα και αποφασισετε ποσα κομματια θελετε να κρατησετε.
Ο υπευθυνος που μιλησα μου εδωσε και το προσωπικο του τηλεφωνο και τα στοιχεια του, αλλα δεν ξερω εαν ειναι σωστο να τα γραψω στον αερα.
Αυτα...ελπιζω να βοηθησα...-bye-

Είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα παραλλάβουν 100 κομμάτια??

Προτείνω να μαζευτούμε πάλι οσοι θελουμε για να πετυχουμε καλυτερη τιμή....

Εγώ την έχω ήδη προπαραγγείλει στα 1600 ευρώ, αλλά άμα είναι να την πετύχουμε κανα 1300αρι μπορώ να περιμένω....:operator:

Αυτο δεν το γνωριζω Διονυση. Ισως εξαρτηθει απο το ποσα κομματια θα παρετε, ισως και οχι. Δεν μπορω να γνωριζω την πολιτικη που ακολουθει το Πλαισιο σε τετοιες περιπτωσεις...

Παντως η τιμη της ειναι αυτη τη στιγμη 1599, απο την επισημη ιστοσελιδα του καταστηματος.

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Λοιπον παιδες, σας εχω καλα νεα!!!

Μολις μιλησα με υπευθυνο απο το Πλαισιο και μου ειπε τα ακολουθα:
προς το παρον υπαρχουν διαθεσιμες στις αποθηκες του καταστηματος 5 κομματια απο την 40D3000. Στις 12 Οκτωβριου θα παραλαβουν αλλες 100!!!!. Για καλυτερη τιμη, θα πρεπει να κανετε προπαραγγελια, αφου μαζευτειτε τα ατομα και αποφασισετε ποσα κομματια θελετε να κρατησετε.
Ο υπευθυνος που μιλησα μου εδωσε και το προσωπικο του τηλεφωνο και τα στοιχεια του, αλλα δεν ξερω εαν ειναι σωστο να τα γραψω στον αερα.
Αυτα...ελπιζω να βοηθησα...-bye-

Ευχάριστα τα νέα :BDGBGDB55:
Μακάρι να δούμε και εμείς οι υπόλοιποι φως !!!

Πάντως θα περιμένετε πολύ ακόμα ... Ναι , είναι η καλύτερη τηλεόραση , όχι δεν αξίζει να την πάρεις ούτε για 1300 ευρώ ... Τον Μάρτιο έρχονται νέες τηλεοράσεις ... ( εαν δεν κάνω λάθος )

ε...ε...έρχεται!
τελικά φαίνεται ότι το καράβι βρήκε το λιμάνι. Επικοινωνήσαμε σήμερα με τη sony και μας είπε ότι οι τηλεοράσεις έχουν σταλεί και βρίσκονται ήδη στο δρόμο!

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Πάντως θα περιμένετε πολύ ακόμα ... Ναι , είναι η καλύτερη τηλεόραση , όχι δεν αξίζει να την πάρεις ούτε για 1300 ευρώ ... Τον Μάρτιο έρχονται νέες τηλεοράσεις ... ( εαν δεν κάνω λάθος )

Ναι αλλα θα κανουν 1300 ευρω αυτες οι νεες και καλυτερες τηλεορασεις?

..ή μηπως 2000+ ευρω..?