Μαζική Αγορά Sony 40D3000

θα κάνουν 1300 και πιο χαμηλά , αυτό άλλωστε μας δείχνει η αγορά τα τελευταία 3 χρόνια ...

Χλωμο εως απιθανο το βλεπω Νικο αυτο... Παντα αναφερομαστε σε καλα μοντελα κι οχι σε αυτα τα μαζικης παραγωγης των εταιριων. Γιατι σιγουρα και υα υπαρχουν καποια με τιμες 1300 και κατω, αλλα θα ειναι για εμας που τα ψαχνουμε???

θα κάνουν 1300 και πιο χαμηλά , αυτό άλλωστε μας δείχνει η αγορά τα τελευταία 3 χρόνια ...

τόσο θα κάνουν οι hd ready (πχ. s3000)
η διάδοχος όμως της d3000 θα είναι full hd. Οπότε και πολύ πιο ακριβή.

Δεν κανεις καθολου λαθος. Αλλα με αυτη τη λογικη θα πρεπει ολοι να μπουμε στο κλαμπ των αναποφασιστων, περιμενωντας παντα να πεσουν οι τιμες!!! -bye-

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Λοιπον παιδες, σας εχω καλα νεα!!!

Μολις μιλησα με υπευθυνο απο το Πλαισιο και μου ειπε τα ακολουθα:
προς το παρον υπαρχουν διαθεσιμες στις αποθηκες του καταστηματος 5 κομματια απο την 40D3000. Στις 12 Οκτωβριου θα παραλαβουν αλλες 100!!!!. Για καλυτερη τιμη, θα πρεπει να κανετε προπαραγγελια, αφου μαζευτειτε τα ατομα και αποφασισετε ποσα κομματια θελετε να κρατησετε.
Ο υπευθυνος που μιλησα μου εδωσε και το προσωπικο του τηλεφωνο και τα στοιχεια του, αλλα δεν ξερω εαν ειναι σωστο να τα γραψω στον αερα.
Αυτα...ελπιζω να βοηθησα...-bye-

Αλλαξαν και την διαθεσιμότητα απο το Site τους στο διαδίκτυο...
Απο "Αναμενόμενο" σε "24 Ωρες" !!!
Οσοι πιστοί πρόσέρθετε ... -bye-

Το περυσι οσον αφορα τις τιμες , πεθανε οριστικα . Τωρα πλεον θα κυμαινοντε σε ποιο λογικα επιπεδα τα νεα ποιο "βραστερα μοντελα " μην περιμενετε ομως ο αντικαταστατης της 40D3000 να κανει 1300 ευρω τιμη καταλογου . Ουτε οτι αν μαζευτουν 100 ατομα θα την παρουν 1000 ευρω .
Πλην της βλακειας σε αυτη τη ζωη , ολα εχουν ενα οριο .

Τα μοντελα στο πανω οριο παντα θα ειναι δυσαναλογα ακριβα σε σχεση τιμης αποδοσης και μονο αν μια εταιρεια "ριξει" τις τιμες θα συμπαρασυρει μοιραια τον ανταγωνισμο. Το καλο ειναι οτι πλεον το παιχνιδι παιζετε χοντρα στις 40 και επανω πραγμα που βολευει τον καταναλωτη σε πολλυ ποιο ευρυ φασμα απο τις 32 η και 37 ακομα .
Οσοι ηταν αποφασισμενοι για την D3000 καλο ειναι να μην ψαχνουν γωνια στο δεκαρικο και αν την βρουν με μια τιμη γυρω στα 1400+- να κανουν το κουμαντο τους ειτε μεμονομενα ειτε, ειτε οχι .
Οταν κατι πουλαει απο μονο του δεν υπαρχει λογος να το σπρωξεις σε προσφορα , μην το ξεχναμε αυτο.

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Το περυσι οσον αφορα τις τιμες , πεθανε οριστικα . Τωρα πλεον θα κυμαινοντε σε ποιο λογικα επιπεδα τα νεα ποιο "βραστερα μοντελα " μην περιμενετε ομως ο αντικαταστατης της 40D3000 να κανει 1300 ευρω τιμη καταλογου . Ουτε οτι αν μαζευτουν 100 ατομα θα την παρουν 1000 ευρω .
Πλην της βλακειας σε αυτη τη ζωη , ολα εχουν ενα οριο .

Τα μοντελα στο πανω οριο παντα θα ειναι δυσαναλογα ακριβα σε σχεση τιμης αποδοσης και μονο αν μια εταιρεια "ριξει" τις τιμες θα συμπαρασυρει μοιραια τον ανταγωνισμο. Το καλο ειναι οτι πλεον το παιχνιδι παιζετε χοντρα στις 40 και επανω πραγμα που βολευει τον καταναλωτη σε πολλυ ποιο ευρυ φασμα απο τις 32 η και 37 ακομα .
Οσοι ηταν αποφασισμενοι για την D3000 καλο ειναι να μην ψαχνουν γωνια στο δεκαρικο και αν την βρουν με μια τιμη γυρω στα 1400+- να κανουν το κουμαντο τους ειτε μεμονομενα ειτε, ειτε οχι .
Οταν κατι πουλαει απο μονο του δεν υπαρχει λογος να το σπρωξεις σε προσφορα , μην το ξεχναμε αυτο.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Λοιπόν, για όσους ρώτησαν!
Η τηλεόραση είναι συγκλονιστική! Δυστυχώς γυρισα χώμα από την δουλειά και ΔΕΝ ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου με ρυθμίσεις!

Αυτό που μου άρεσε είναι που έχει φίλτρο Noise Reduction και είναι πολύ καλό!
Το βάζεις στο χαμηλό και διώχνει αρκετά ικανοποιητικά τον θόρυβο απο το upscaling.

Έβαλα και είδα ένα DVD και έπαθα πλάκα!! Βέβαια την προηγούμενη φορά που είχα δει DVD, ήταν σε 21" 4:3 CRT, οπότε είχε μια μιιιιιιικρή διαφορά.

Δυστυχώς δεν έχω δει άλλη τηλεοράση για να μπορώ να κάνω Α/Β αντιπαραβολή και να σας προτείνω.

Πάντως έχω πάθει πλάκα. Επίσης είμαι καταχαρούμενος που δεν ευόδωσε το powerbuy και ΔΕΝ πήρα την 40άρα.

Μη πώ ότι ήθελα και μεγαλύτερη!

Ο Γερμανός την έστειλε σε 7 μέρες μέσα. Τον προτείνω.

Λοιπόν, για όσους ρώτησαν!
Η τηλεόραση είναι συγκλονιστική! Δυστυχώς γυρισα χώμα από την δουλειά και ΔΕΝ ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου με ρυθμίσεις!

Αυτό που μου άρεσε είναι που έχει φίλτρο Noise Reduction και είναι πολύ καλό!
Το βάζεις στο χαμηλό και διώχνει αρκετά ικανοποιητικά τον θόρυβο απο το upscaling.

Έβαλα και είδα ένα DVD και έπαθα πλάκα!! Βέβαια την προηγούμενη φορά που είχα δει DVD, ήταν σε 21" 4:3 CRT, οπότε είχε μια μιιιιιιικρή διαφορά.

Δυστυχώς δεν έχω δει άλλη τηλεοράση για να μπορώ να κάνω Α/Β αντιπαραβολή και να σας προτείνω.

Πάντως έχω πάθει πλάκα. Επίσης είμαι καταχαρούμενος που δεν ευόδωσε το powerbuy και ΔΕΝ πήρα την 40άρα.

Μη πώ ότι ήθελα και μεγαλύτερη!

Ο Γερμανός την έστειλε σε 7 μέρες μέσα. Τον προτείνω.

Αλλος ενας πρωην αναποφασιστος μετατραπηκε σε " φτιαγμενος " αγοραστης ....τι αλλο να ζητησει κανεις ?:BDGBGDB55:
μια 52αρα ισως :flipout:

Επιτέλους τέλος στην αναμονή! Η 40D3000 πλεόν βρήκε τη θέση της στο σαλόνι μου και πλέον παίζω με τις ρυθμίσεις για να βρώ τα καλούδια της.
Μια μικρή ερώτηση για αρχή...
Αν και δέν έχω αμφιβολία για οτι είναι καινούρια και όχι "βιτρινάτη" μπήκα στο service menu, αλλά δεν βρήκα πουθενά να λέει τπτ για ώρες λειτουργίας....

OΚ...βρήκα τις ώρες λειτουργίας, απλά επειδή δεν είχε λειτουργήσει καθόλου έλεγε 0! :)
Πότε να προλάβει άλλωστε... (ημ/νια παραγωγής 8/2007)!