Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Αν και θαυμάζω την υπομονή σας και την προσπάθεια που κάνετε φοβάμαι οτι εαν τελικά ερθουν λιγα νέα κομμάτια θα είναι ήδη καπαρωμένα :bigcry:

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Καλησπέρα και από εμένα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι –δυστυχώς- δεν μπορώ να συμμετέχω στο power buy, αγόρασα σήμερα από το Μakro την Samsung 40M86 στην τιμή των 1535 ευρώ (τελική τιμή):firstprize:. Πλήρωσα μετρητοίς και την παρέλαβα αμέσως, Εντυπώσεις θα σας πω στη συνέχεια αφού ακόμα δεν την έχω ανοίξει (σήμερα ξεκίνησε το βάψιμο οπότε θα περιμένει στο κουτί της για λίγες μέρες). Έχω διαβάσει μερικά forum με ρυθμίσεις αλλά εάν έχετε κάποια πρόταση δεκτή……καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας εύχομαι ….. :SFGSFGSF::SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Έχει κανονική εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας?

Αν και θαυμάζω την υπομονή σας και την προσπάθεια που κάνετε φοβάμαι οτι εαν τελικά ερθουν λιγα νέα κομμάτια θα είναι ήδη καπαρωμένα :bigcry:

Ετσι βλέπω και εγώ δυστυχώς να γίνεται...
Αλήθεια δοκίμασε κανείς να επικοινωνήσει με την Sony Ελλας μήπως
και μαθαίναμε κάτι επίσημο απο αυτους ???

Καλημέρα παίδες

ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Όταν την ανοίξω θα πούμε περισσότερα

Καλορίζικη φιλαράκι ...
Απο που την πήρες ???
Πιστέυω να είναι του "κουτιού" και όχι demo απο Κατ/μα...
Ρίξε καλού - κακού ένα check στο Service Menu για τις ώρες λειτουργίας.

Την πήρα από το Πλαίσιο, ένα από λίγα κομμάτια που φέρανε την προηγούμενη εβδομάδα και στο τιμολόγιο γράφει ότι έφυγε από τις αποθήκες οπότε θέλω να πιστεύω ότι είναι σφραγισμένη.

Θα το τσεκάρω βέβαια για σιγουριά.

Καλωριζικη φιλε jkontar :ernaehrung004:
Περιμενουμε εντυπωσεις και σχολια.

Την πήρα από το Πλαίσιο, ένα από λίγα κομμάτια που φέρανε την προηγούμενη εβδομάδα και στο τιμολόγιο γράφει ότι έφυγε από τις αποθήκες οπότε θέλω να πιστεύω ότι είναι σφραγισμένη.

Θα το τσεκάρω βέβαια για σιγουριά.

Αν δεις ημερομηνία κατασκευής απο Αύγουστο και μέτα σίγουρα
θα είναι κομμάτι απο την νέα παραλαβή...
Αλήθεια πόσο καιρό περίμενες να σου έρθει ???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Ναι Αντώνη η τηλεοραση εχει εγγύηση της Ελληνικης Αντιπροσωπειας....

Εισαι σιγουρος?
Γιατι αν θυμαμαι καλα, τις αγορες απο Makro, Praktiker κ.λ.π. δεν τις αναγνωριζει ο Φουρλης (εχουν δικη τους εγγυηση βεβαια)
-bye-

Καλημέρα παίδες

ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Όταν την ανοίξω θα πούμε περισσότερα

Μεγεια. Ειναι ετοιμη με την βαση της και ειναι και ελαφρια (24 κιλα) οποτε μπορεις ακομη και μονος να την εγκαταστησεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Εισαι σιγουρος?
Γιατι αν θυμαμαι καλα, τις αγορες απο Makro, Praktiker κ.λ.π. δεν τις αναγνωριζει ο Φουρλης (εχουν δικη τους εγγυηση βεβαια)
-bye-

τι να σου πω, ρωτησα
τον υπάλληλο και μου είπε ότι εγγύηση είναι η απόδειξη αγοράς και την καλύπτει κανονικά η Ελληνική αντιπροσωπεία......... ελπίζω πάντως να μην την χρειαστώ…....

Αν δεις ημερομηνία κατασκευής απο Αύγουστο και μέτα σίγουρα
θα είναι κομμάτι απο την νέα παραλαβή...
Αλήθεια πόσο καιρό περίμενες να σου έρθει ???

Τίποτα, την περασμένη Παρασκευή την είχα παραγγείλει.

Μεγεια. Ειναι ετοιμη με την βαση της και ειναι και ελαφρια (24 κιλα) οποτε μπορεις ακομη και μονος να την εγκαταστησεις.

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές

Γιάννη επειδή θέλω να την κρεμάσω στον τοίχο αλλά δεν την έχω ανοίξει ακόμα γιατί δεν έχω χώρο τι λες γι' αυτη: http://www.megamarket.gr/vogelsefw20012565-p-38475.html?filter_id=887&page=2

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές

Γιάννη επειδή θέλω να την κρεμάσω στον τοίχο αλλά δεν την έχω ανοίξει ακόμα γιατί δεν έχω χώρο τι λες γι' αυτη:

Tα Vogels ειναι πολυ καλα μονο παρε τους ενα τηλεφωνο να σιγουρευτεις οτι ταιριαζουν οι τρυπες στην βαση με την τηλεοραση. Ειχα διαβασει παλιοτερα για καποιες αυμβατοτητες σε μερικες Sony με καποιες βασεις τοιχου.-bye-

Θα ήθελα την γνώμη σας για την 40S3000 ως εναλλακτική λύση για την D3000. Δεν έχει 24p, 1080p και 100Hz μεν, αλλά είναι και πιο φθνή (1150 στον Λαρισαίο). Αυτό που θα με χαλούσε είναι η έλλειψη των 100Hz, χωρίς να την έχω δει από κοντά όμως.

Χτες είδα την D3000 από σε κατάστημα , εχει όντως αψογη εικόνα σε analog TV (που την είδα να παίζει)

Παρόμοιες σχεδόν είναι,όπως είπες η κυριότερη έλλειψη είναι των 100Hz,24p

Αύριο το απόγευμα θα ξέρω τελικές τιμές για την 40D3000 και θα επικοινωνήσω με τους ενδιαφερόμενους μέσω PM ή τηλεφωνικώς.

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Παρόμοιες σχεδόν είναι,όπως είπες η κυριότερη έλλειψη είναι των 100Hz,24p

???

Η S3000 ξεκινά η τιμή της απο τα 1350 που σημαίνει πώς σε 2 μήνες θα έχει 1100 ενώ η D3000 ήρθε στα 1850 και έφτασε τα 1600.

Μάλλον πρόκειται να αντικαταστήσει την 2530 που σημαίνει πώς δέν ανήκει στην ίδια κατηγορία.