Καλησπέρα και από εμένα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι –δυστυχώς- δεν μπορώ να συμμετέχω στο power buy, αγόρασα σήμερα από το Μakro την Samsung 40M86 στην τιμή των 1535 ευρώ (τελική τιμή):firstprize:. Πλήρωσα μετρητοίς και την παρέλαβα αμέσως, Εντυπώσεις θα σας πω στη συνέχεια αφού ακόμα δεν την έχω ανοίξει (σήμερα ξεκίνησε το βάψιμο οπότε θα περιμένει στο κουτί της για λίγες μέρες). Έχω διαβάσει μερικά forum με ρυθμίσεις αλλά εάν έχετε κάποια πρόταση δεκτή……καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας εύχομαι ….. :SFGSFGSF::SFGSFGSF: :SFGSFGSF:
Αν και θαυμάζω την υπομονή σας και την προσπάθεια που κάνετε φοβάμαι οτι εαν τελικά ερθουν λιγα νέα κομμάτια θα είναι ήδη καπαρωμένα :bigcry:
Καλημέρα παίδες
ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Όταν την ανοίξω θα πούμε περισσότερα
Την πήρα από το Πλαίσιο, ένα από λίγα κομμάτια που φέρανε την προηγούμενη εβδομάδα και στο τιμολόγιο γράφει ότι έφυγε από τις αποθήκες οπότε θέλω να πιστεύω ότι είναι σφραγισμένη.
Θα το τσεκάρω βέβαια για σιγουριά.
Έχει κανονική εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας?
Ναι Αντώνη η τηλεοραση εχει εγγύηση της Ελληνικης Αντιπροσωπειας....
Καλημέρα παίδες
ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Όταν την ανοίξω θα πούμε περισσότερα
Εισαι σιγουρος?
Γιατι αν θυμαμαι καλα, τις αγορες απο Makro, Praktiker κ.λ.π. δεν τις αναγνωριζει ο Φουρλης (εχουν δικη τους εγγυηση βεβαια)
![]()
Αν δεις ημερομηνία κατασκευής απο Αύγουστο και μέτα σίγουρα
θα είναι κομμάτι απο την νέα παραλαβή...
Αλήθεια πόσο καιρό περίμενες να σου έρθει ???
Μεγεια. Ειναι ετοιμη με την βαση της και ειναι και ελαφρια (24 κιλα) οποτε μπορεις ακομη και μονος να την εγκαταστησεις.
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές
Γιάννη επειδή θέλω να την κρεμάσω στον τοίχο αλλά δεν την έχω ανοίξει ακόμα γιατί δεν έχω χώρο τι λες γι' αυτη:
Παρόμοιες σχεδόν είναι,όπως είπες η κυριότερη έλλειψη είναι των 100Hz,24p
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.