Με τα διόδια τί????

Πίστεύω οτι τώρα είναι καλύτερα..εσείς??
Καλύτερα από τι;Διόδια ποιά;Που;:FSGSFGS4:Ο μόνος δρόμος που έχω οδηγήσει,και είναι καλός, είναι η Αττική οδός, κομμάτια της Εθνικής οδού γι´Αθήνα αντε και η Εγνατία.Κορίνθου Πατρών, χάλια...Μετά την Τρίπολη πας πίσω 40 χρόνια...

Φαντάζομαι ότι ο φίλος εννοεί τις αλλαγές που επήλθαν στο πέταλο του Μαλιακού, με την παράδοση 12 χλμ. αυτοκινητόδρομου μεταξύ Στυλίδας και Λαμίας και το εξαιρετικό τμήμα Αλαμάνα-Αγιος Κωνσταντίνος. Ευτυχώς δεν μπήκαν διόδια...

Γίνε λίγο πιο σαφής αν θες, γιατί ακόμη δεν έχω καταλάβει τι εννοείς. Προσπαθώ να μαντέψω αλλά .............:confused:

Για μας που δεν περάσαμε, τι άλλαξε;

Κάντο λίγο πιο λιανά...

Απλά τα tall post έγιναν ιδιωτικά....τουλάχιστον εδώ σε εμάς τους βλάχους
των γύρω περιοχών....
Σαν βλάχος δέν είμαι και ταξιδιάρης να έχω γνώμη για το τι γίνεται πιό πέρα ελπίζω να είναι φαινόμενο τοπικό και όχι σε όλο το δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων...
για ψάξτε λίγο ????αλλά
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ....
πάντα!!

ΥΓ.....άν πέσω απο την ταράτσα απλά θέλω φροντίδα όσο και ο......
καταλάβατε πιστεύω σεμνά και ταπεινά πάντα...

Last edited:
Πίστεύω οτι τώρα είναι καλύτερα..εσείς??

Εννοείς τα κουβούκλια που είναι μέσα οι άνθρωποι και σταματάμε για να πληρώσουμε ότι είναι καλύτερα, τώρα που έγιναν ιδιωτικά ; Ή είναι καλύτερα τώρα που πληρώνουμε σε ιδιώτες. Ή είναι καλύτερες οι μπάρες που ανοιγοκλείνουν. Ή μήπως οι υπάλληλοι είναι καλύτεροι.

Εξήγησέ μου σε παρακαλώ, τι εννοείς ; :bigcry:

των γύρω περιοχών....
Σαν βλάχος δέν είμαι και ταξιδιάρης να έχω γνώμη για το τι γίνεται πιό πέρα ελπίζω να είναι φαινόμενο τοπικό και όχι σε όλο το δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων...
για ψάξτε λίγο ????αλλά
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ....
πάντα!!

εδώ; ΠΟΥ ΕΔΩ;

των γύρω περιοχών ΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ;
πιο πέρα ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΕΡΑ; Στην Αθήνα, ύπόλοιπη Ελλάδα, Ιταλία, άλλη Ευρώπη;

Σε παρακαλώ γίνε πιο σαφής, δεν θέλω να νιώθω βλάκας που δεν κατάλαβα τίποτε....

Απάντηση: Re: Με τα διόδια τί????

των γύρω περιοχών....
για ψάξτε λίγο ????αλλά
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ....
πάντα!!

Ο φίλος μάλλον εννοεί ότι σύντομα θά παραμιλάμε όλοι,στούς δρόμους η στά πληκτρολόγια,όπως μάς πάνε..:a0210:

Μας βλέπω να πληρώνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε...Και φίλε satisgr, υπάρχουν πολύ χειρότεροι ¨βλάχοι¨και λιγότερο ταξιδιάρηδες...Είσαι πρώτος και μην το συζητάς...:ADFADF1:

Συγνώμη φίλε μου, αλλά πέρασα πριν 12 μέρες και δεν παρατήρησα καμιά αλλαγή στα διόδια. Πότε έγινε αυτό; Π¨οσο πληρώνουμε πλέον και σε ποιό σταθμό διοδίων;

Στην διόδια στην περιοχή Πελασγίας και δεν ξέρω που αλλού..
Επειδή εγώ μένω Στυλίδα και δεν έχω ταξιδέψει τελευταία
απλά συνάδελφοι στην δουλειά που πηγαινοέρχονται απο Πελασγία στην Στυλίδα απόσταση γύρω στα 20 Km με πληροφόρισαν οτι η αλλαγή έγινε μέσα σε μία νύχτα το ποσό που πλήρωναν πριν ήτοι 2 ευρώ και τώρα ειναι γύρω στα 3.5 και η αλλαγή σε πινακίδες προσωπικό κλπ έγινε αρχές Μαρτίου

ΥΓ
Και δυστυχώς φοβάμαι και αμήν να βγώ ψεύτης οτι αφού η αρχή έγινε με το πέταλο σιγά σιγά τα διόδια θα γίνονται ιδιωτικά και φυσικά και πιό ακριβά...
Πάλι εμείς θα την πληρώσουμαι...

αν βελτιωθούν οι δρόμοι και γίνουν επιπέδου Μαλιακού ή παράκαμψη Αγ. Κωνσταντίνου χαλάλι!

Περιμέναμε 20 χρόνια για να γίνει επιτέλους αυτό το αναγκαίο και σωτήριο έργο και τώρα θα γκρινιάζουμε?

Δεν βλέπετε το χάλι του δρόμου Αθηνών - Πατρών?

Απάντηση: Re: Με τα διόδια τί????

ΥΓ
Και δυστυχώς φοβάμαι και αμήν να βγώ ψεύτης οτι αφού η αρχή έγινε με το πέταλο σιγά σιγά τα διόδια θα γίνονται ιδιωτικά και φυσικά και πιό ακριβά...
Πάλι εμείς θα την πληρώσουμαι...
Τώρα τό καταλάβαμε όλοι..!!:ernaehrung004: