Καλύτερα από τι;Διόδια ποιά;Που;:FSGSFGS4:Ο μόνος δρόμος που έχω οδηγήσει,και είναι καλός, είναι η Αττική οδός, κομμάτια της Εθνικής οδού γι´Αθήνα αντε και η Εγνατία.Κορίνθου Πατρών, χάλια...Μετά την Τρίπολη πας πίσω 40 χρόνια...Πίστεύω οτι τώρα είναι καλύτερα..εσείς??
Πίστεύω οτι τώρα είναι καλύτερα..εσείς??
Απλά τα tall post έγιναν ιδιωτικά....τουλάχιστον εδώ σε εμάς τους βλάχους
των γύρω περιοχών....
Σαν βλάχος δέν είμαι και ταξιδιάρης να έχω γνώμη για το τι γίνεται πιό πέρα ελπίζω να είναι φαινόμενο τοπικό και όχι σε όλο το δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων...
για ψάξτε λίγο ????αλλά
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ....
πάντα!!
ΥΓ.....άν πέσω απο την ταράτσα απλά θέλω φροντίδα όσο και ο......
καταλάβατε πιστεύω σεμνά και ταπεινά πάντα...
Ο φίλος μάλλον εννοεί ότι σύντομα θά παραμιλάμε όλοι,στούς δρόμους η στά πληκτρολόγια,όπως μάς πάνε..:a0210:Απλά τα tall post έγιναν ιδιωτικά....τουλάχιστον εδώ σε εμάς τους βλάχους
των γύρω περιοχών....
Σαν βλάχος δέν είμαι και ταξιδιάρης να έχω γνώμη για το τι γίνεται πιό πέρα ελπίζω να είναι φαινόμενο τοπικό και όχι σε όλο το δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων...
για ψάξτε λίγο ????αλλά
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ....
πάντα!!
ΥΓ.....άν πέσω απο την ταράτσα απλά θέλω φροντίδα όσο και ο......
καταλάβατε πιστεύω σεμνά και ταπεινά πάντα...
Τώρα τό καταλάβαμε όλοι..!!:ernaehrung004:ΥΓ
Και δυστυχώς φοβάμαι και αμήν να βγώ ψεύτης οτι αφού η αρχή έγινε με το πέταλο σιγά σιγά τα διόδια θα γίνονται ιδιωτικά και φυσικά και πιό ακριβά...
Πάλι εμείς θα την πληρώσουμαι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.