Mecool M8S Pro W (2/16, S905W)

Re: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

QUOTE=kosmous;1058080436]Ας δοκιμάσει κάποιος που το έχει και επίσης έχει android κινητό την εφαρμογή Android TV Remote Control διότι όπως γράφει εδώ πιθανόν το κινητό μπορεί να αντικαταστήσει το voice control .[/QUOTE]

Δεν συνδεεται το δικο μου. Το δοκιμασα

Απάντηση: Re: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

QUOTE=kosmous;1058080436]Ας δοκιμάσει κάποιος που το έχει και επίσης έχει android κινητό την εφαρμογή Android TV Remote Control διότι όπως γράφει εδώ πιθανόν το κινητό μπορεί να αντικαταστήσει το voice control .

Δεν συνδεεται το δικο μου. Το δοκιμασα[/QUOTE]

Εάν συνδέσεις με ethernet το mecool στο ρούτερ θα δουλέψει .

Απάντηση: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Εάν δεν βάλουν miracast η κάποια παραπλήσια ώστε να βλέπουμε την οθόνη του κινητού μάλλον θα πάει για πούλημα το δικό μου. Μόνο για Netflix έχω και το PS3 το οποίο έχει και καλύτερη ευκρίνεια.

«I remove a ton of OEM craplets so that I can mirror the pure Nexus out-of-box experience, like you'd get on the Nexus Player, NVIDIA ShieldTV or Xiaomi Mi Box. You can manually reinstall that OEM miracast app if you like it, or you can just install AllCast or equivalents from the Google Play Store.»

Εντάξει μέχρι εδώ , αυτή όμως είναι Android TV σαν την custom που περάσαμε για να έχουμε Netflix σε foul hd ?

Μάλλον ναι...
Και λέω ‛μάλλον ναι’ γιατί το μηχανάκι ακόμα δεν το έχει παραλάβει ο φίλος μου για το δούμε και γιατί το ανέβασε ο ίδιος developer που έχει κάνει και τα προηγούμενα.
Όποτε αυτό είναι..

Θα δοκιμάσω εάν βρω χρόνο να το βάλω σήμερα το βράδυ . Πάντως τώρα το miracast δεν το βγάζει στο store .
Αυτό όμως τι σημαίνει ? Google Cast service works from Chrome browser, but apparently requires Google license to work from Android apps.

Εν τω μεταξύ μιας και τα Αγγλικά σου είναι βλέπω καλά , στο 4:13 https://youtu.be/J7RipwJbLc0 δείχνει πως έχει το Miracast στο μαμά firmware , δεν ρωτάς τον developer γιατί δεν το ενσωματώνει στην rom του ?

Edit : Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να βάλω απλά σύνδεσμο στην λέξη 4:13 για το youtube αλλά ενσωματώνει το βίντεο .

Last edited:

καμια ιδέα γιατί χάνει τις ρυθμίσεις της γλώσσας και γυρνάει πάντα στα κινέζικα σε κάθε μπουτάρισμα; έχω ωάλει την custom rom του θέματος

Σε κανέναν άλλον δεν συμβαίνει;

To hdmi CEC το έχεις ανοικτό;
Αν ναι απενεργοποίησε το δοκίμασε ξανά.
Αν σου λειτουργήσει κανονικά οπωσ το θες μας λες και προχωράμε παρακάτω...

Καλημέρα. Το εχω 2 μήνες δε μου έχει συμβεί ποτέ αυτό που λες. Δεν ξαναπερνας τη rom ακόμα μια φορά να δεις;

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ok ευχαριστω! Θα τα κάνω το βράδυ μόλις γυρίσω από τη δουλειά και ενημερώνω. Καλημέρα :-)

Το cec το έχω ενεργοποιημένο και όλα καλά με την συσκευή , δε νομίζω να είναι από αυτό . Ξανά την rom θα έλεγα και εγώ . Προσωπικά έχω ένα stick 4gb για αυτό τον σκοπό , κάθε φορά διαμόρφωση σε FAT32 - πέρασμα το αρχείο και σύνδεση στην συσκευή για αναβάθμιση .

Δεν το έγραψα τυχαία όσο και αν ξενίζει κάπως..
Έχει ξανασυμβεί ασυμβατότητα με τα ίδια συμπτώματα σε άλλο συνδιασμο μηχανάκι-tv.
Δεν χάνει τπτ να δοκιμάσει και να μας πει, ποτέ δεν ξέρεις... 🙃
Αλλιώς ας ξαναπεράσει λογισμικο

Το cec το έχω ενεργοποιημένο και όλα καλά με την συσκευή , δε νομίζω να είναι από αυτό . Ξανά την rom θα έλεγα και εγώ . Προσωπικά έχω ένα stick 4gb για αυτό τον σκοπό , κάθε φορά διαμόρφωση σε FAT32 - πέρασμα το αρχείο και σύνδεση στην συσκευή για αναβάθμιση .

2u88cie.jpg

Προσεξε την τελευταια επιλογη που σου εχω κυκλωσει.
ΑΝ τωρα οι κωδικοσελιδες δεν ειναι μεταξυ τους συμβατες (πιθανον λογο παλαιας TV ή καποιας αστοχιας στο λογισμικο) ειναι πολυ πιθανο να σου κανει κατι σαν και αυτο που περιγραφεις.
Γιαυτο σου ζητησα να απενεργοποιησεις το CEC.. :antlers:
Αν σου συμβαινει αυτο (και εφοσoν θες οποσδηποτε το CEC) βαλτα ολα στα αγγλικα σε player & TV, αλλιως κλειστο.
Δοκιμαζεις και μας λες...

Last edited:

Αυτό είναι τροποποιημένο σε Android Tv , ή είναι το μαμά ?
Το τροποποιημενο..
Ηρθε σημερα και του φιλου μου..Σε δυο μερες μεσα απο Ιταλια!