Mecool M8S Pro W (2/16, S905W)

Απάντηση: Re: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Ολα καλα και με το δικό εγκατέστησα την android tv και ολα όσα χρειαζόμουν.το μονο αρνητικό ειναι οτι δεν λειτουργεί το Google music το οποιο το έκανα απενεργοποιηση.εκανα και καθάρισμα cache αλλα τιποτε.υπαρχει λύση;
Να φανταστώ οτι οι εφαρμογές απο Apk δεν παιρνο παίρνουν ενημερώσεις αφού δεν βρίσκονται στο store;
Το Play music σε εμένα λειτουργεί κανονικά.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Re: Απάντηση: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Σου είναι εύκολο να ανεβάσεις κάπου ή να μου στείλεις το αρχείο remote.conf που εβαλες γιατί κόλλησα χθες που το δοκίμασαμε με libre και ενώ πέρασε κανονικά δεν του δουλεύει το τηλεχειριστήριο..
Υποχρεος...
Δεν έχω ασχοληθεί γιατί έχω Flirc που δούλεψε χωρίς να κάνω τίποτα. Το είχα ήδη σεταρισμενο από το raspberry. Sorry...

Να σε ρωτήσω και γω κάτι. Κατάφερες να κανεις Reboot From Internal;

Απάντηση: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Καλημέρα παιδιά.

Επειδή ψάχνω για ένα μηχανάκι για hetflix HD στην κρεβατοκάμαρα χωρίς πολλές απαιτήσεις αλλά με δυνατότητα quasar streaming, ποια η διαφορά του εν λόγω player με τα αδερφάκια του Pro+ και Pro L ? Είναι απλά θέα S905 vs S912?

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Καλημέρα παιδιά.

Επειδή ψάχνω για ένα μηχανάκι για hetflix HD στην κρεβατοκάμαρα χωρίς πολλές απαιτήσεις αλλά με δυνατότητα quasar streaming, ποια η διαφορά του εν λόγω player με τα αδερφάκια του Pro+ και Pro L ? Είναι απλά θέα S905 vs S912?

Ευχαριστώ.

Αυτό έχω και εγώ στην κρεβατοκάμαρα και είμαι ευχαριστημένος, το L έχει τον 912 με 3gb μνήμη, ac wifi, voice remot και έρχεται νομίζω με android tv.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Αυτό έχω και εγώ στην κρεβατοκάμαρα και είμαι ευχαριστημένος, το L έχει τον 912 με 3gb μνήμη, ac wifi, voice remot και έρχεται νομίζω με android tv.

Ευχαριστώ,

Από ότι κατάλαβα όμως μπορούμε να περάσουμε και στο W και στο Pro+ android tv αν θέλουμε...

Με τις θερμοκρασίες που ανεβάζουν (από ότι διαβάζω) υπάρχει ιδιαίτερο θέμα?

Με τις θερμοκρασίες που ανεβάζουν (από ότι διαβάζω) υπάρχει ιδιαίτερο θέμα?

Βλέπω κατι 75c (το W)μετά από λίγη ώρα λειτουργίας αλλά προς το παρόν δεν φσινεται να αντιμετωπίζει προβλημα...
Για τα λ7 τους είναι μια χαρά, αν του περάσεις και Android TV OS θάσαι άρχοντας

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

.........

Να σε ρωτήσω και γω κάτι. Κατάφερες να κανεις Reboot From Internal;

Ναι κανονικοτατα.
Χρησιμοποιω την 8.2.3.1 του @kszaq και εχω το δικο του skin. Κανει κανονικα reboot from internal
Στο remote.conf μονο τα χαλαμε που δεν το αναγνωριζει και με αναγκαζει να χρησιμοποιω ποντικι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Ναι κανονικοτατα.
Χρησιμοποιω την 8.2.3.1 του @kszaq και εχω το δικο του skin. Κανει κανονικα reboot from internal
Στο remote.conf μονο τα χαλαμε που δεν το αναγνωριζει και με αναγκαζει να χρησιμοποιω ποντικι

Μπορείς να μου πεις ποια αρχεία χρησιμοποίησες; Εγώ (εάν θυμάμαι καλά) το LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.3.1.img.gz και το S905X/gxl_p212_2g.dtb

Όταν πατάω reboot from internal κάνει reboot κανονικά αλλά ξαναμπουτάρει στο LibreElec. Κρίμα, γιατί θέλω να μπουτάρω σε Android για το Netflix.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Μπορείς να μου πεις ποια αρχεία χρησιμοποίησες; Εγώ (εάν θυμάμαι καλά) το LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.3.1.img.gz και το S905X/gxl_p212_2g.dtb

Όταν πατάω reboot from internal κάνει reboot κανονικά αλλά ξαναμπουτάρει στο LibreElec. Κρίμα, γιατί θέλω να μπουτάρω σε Android για το Netflix.

Το πρωτο ναι και το tree δεν το θυμαμαι αλλα σιγουρα εχω το σωστο γιατι εχω και wifi κανονικα.
Θα δοκιμασω και το LE9 να δω μπας και...

Re: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Σπάω το κεφάλι μου να βρω γιατί δεν μπορώ να μπουτάρω από την εσωτερική μνήμη. Γιαυτό ρώτησα ποια αρχεια πήρες, μπας και φταίει αυτό. Τι να πω;;;