Mecool M8S Pro W (2/16, S905W)

Απάντηση: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Το σεταραμε χθες και περαστηκε η Android TV rom χωρίς κάποιο προβλημα. Κατεβάσαμε τις αντίστοιχες εφαρμογές για Android TV και όλα δουλεύουν -προς το παρόν- κατ’ευχην.
Το WiFi του χωρίς να πετάει φωτιές είναι ικανοποιητικό και είδαμε ταινία στο NETFLIX στα 1080p χωρίς προβλημα.
Αντίθετα, εκεί που πετάει ‛φωτιες’ είναι η θερμοκρασία του soc. Στο spmc
έφτασε στους 75c με χαλαρό παίξιμο (15min).. 😬🤒
Εδώ ίσως θα έπρεπε να βάλουν μια καλύτερη ψυκτρα... 🙄
Πάντως προς το παρόν το μηχανάκι για 32 δείχνει να είναι εξαιρετικό vfm..

Εάν περάσατε το τελευταίο update , μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο play store εάν εμφανίζεται το miracast ?

Re: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

στο Playstore τις android tv rοm υπαρχουν οι εφαρμογες των ελληνικων καναλιων κ ραδιοφωνα?

Έκανα το νέο update , με την εφαρμογή airscreen (miracast δεν υπάρχει) από το play store που πριν δεν δούλευε τώρα συνδέεται κανονικά το κινητό !
Επίσης δουλεύουν τα γράμματα στα αριθμητικά πλήκτρα του χειριστηρίου ενώ πριν όχι !!

papaki πως αναφέρονται οι εφαρμογές που γράφεις ?

Ant1,alpha TV ,ert.gr κυρίως αυτα για κάνα replay tv θα ταν οτι πρεπει.

Ant1 / mega που δοκίμασα μέχρι να μου απαντήσεις σίγουρα δεν έχει , μετά νύσταξα .
Το μεσημέρι εάν μπορέσω θα δοκιμάσω .

Υπάρχει τρόπος να περαστούν όσες εφαρμογές δεν υπαρχουν στο market της androidtv rom?
sorry αλλα δεν εχω εμπειρία απο android.

Υπάρχει τρόπος να περαστούν όσες εφαρμογές δεν υπαρχουν στο market της androidtv rom?
sorry αλλα δεν εχω εμπειρία απο android.

Κατεβάζεις το .apk της εφαρμογής που θέλεις, το βάζεις σε ένα στικάκι και το εγκαθιστάς με το ES File Explorer.

Ευχαριστώ και τους δυο σας .προς το παρόν ειμαι σε αναμονη της άφιξης του και ψάχνομαι.
Το στικακι θέλει διαμορφωση για να περαστει η ρομ; και εν τέλει όντως σκληρό δίσκο δεν αναγνωριζει όπως αναφέρθηκε στην αρχή του νηματος;

Το στικ ας είναι σε fat32.
Εγώ χθες του έβαλα σκληρό toshiba 2T και τον είδε κανονικά.

οποτε αν δω οτι δεχεται σκληρο μπορω να περασω κ απο αυτον την rom?
η ρομ του android tv θελει ξεζιπαρισμα η ουτε καν?
το προγραμμα updater φανταζομαι το βρισκω αφου ανοιξει σε κανονικη λειτουργια το box?
και αυτο το update που βγηκε προχθες πως το περναω?
ενταξει μπορειτε να γελασετε ελευθερα με τις αποριες μου

και η τελευταια φλασια μου,μετα απο αυτη την ρομ φενεται unrooted η παλι ουτε καν?
εν κατακλειδι με τις εφαρμογες tvgo υπαρχει περιπτωση η οχι?

Κατάφερε κανείς να αλλάξει φωτογραφία στην αρχική οθόνη ?

Re: Απάντηση: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Κατάφερε κανείς να αλλάξει φωτογραφία στην αρχική οθόνη ?
Κ εγώ την ίδια απορία έχω...κρίμα να μη γίνεται :/

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Η εφαρμογή Android TV στο κινητό μου συνδέεται κανονικά με το μηχάνημα και ο χειρισμός γίνεται εξολοκλήρου από εκεί. Σημαντικό και το γεγονός ότι το Google Assistant λειτουργεί άψογα.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κατανοώ την μεγάλη διαφορά στην τιμή αλλά το Dune μου (αγορασμένο το καλοκαίρι του 2011..) εξακολουθεί να μην συγκρίνεται ρε γμτ στην σωστή αναπαραγωγή αρχείων από δίκτυο.. Πηγή το Synology nas μου πάντα. Δεν έχω αρχεία σε σκληρούς κλπ. Θα δοκιμάσω να περάσω σε έναν εξωτερικό που έχω μερικές ταινίες για να κάνω εκτεταμένες δοκιμές. Βέβαια σε Netflix και Youtube, που είναι οι βασικές αιτίες αγοράς του, δεν αντιμετωπίζω θέματα, όπως έχω ξαναπεί.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Re: Απάντηση: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

To hdmi CEC το έχεις ανοικτό;
Αν ναι απενεργοποίησε το δοκίμασε ξανά.
Αν σου λειτουργήσει κανονικά οπωσ το θες μας λες και προχωράμε παρακάτω...

Είσαι άρχοντας! το απενεροποίησα και δουλεύει μια χαρά! Ευχαριστώ

Μερικές εντυπώσεις και μία ερώτηση.

Το μηχανάκι το δουλεύω με LibreElec. Όποιος θέλει οδηγίες, εδώ https://www.youtube.com/watch?v=avxAc0iJHcM

Καμία σχέση με το να το αφήσει κανείς στην ROM που έρχεται από την μάνα του. Πολύ πιο καλή η εικόνα, καθόλου σπασίματα και πάνω από όλα, αλλαγή στο refresh rate. Εχθές, μάλιστα είδα και την 4Κ Η265 έκδοση του JigSaw και δεν έφαγε ούτε ένα κόλλημα. Επίσης, δεν ασχολείσαι με το Android το οποίο μόνο κακό προκαλεί με όλες τις βλακείες και τα services που τρέχουν από πίσω. Από την άλλη, κάποιος έχει πάντοτε την επιλογή να του περάσει μία πιο ελαφριά custom rom, ώστε να μπορεί να έχει και το Full HD Netflix.

Επίσης, με το Thoradia Repository μπορεί κανείς να περάσει torrent clients. Εγώ αυτό έχω κάνει και πέρα από media player, το μηχανάκι δουλεύει 24/7 και σαν κατεβαστήρι.

Το μόνο αρνητικό το οποίο υπάρχει στο μηχάνημα είναι ότι δεν έχω μπορέσει να κάνω να δουλέψει η εντολή "reboottointernal" όταν βρίσκομαι στο LibreElec. Λογικά φταίει το γεγονός ότι η εσωτερική μνήμη δεν υποστηρίζεται από το LibreElec, εκτός και εάν κάποιος το έχει καταφέρει να δουλέψει, οπότε ακούω συμβουλές.

Σου είναι εύκολο να ανεβάσεις κάπου ή να μου στείλεις το αρχείο remote.conf που εβαλες γιατί κόλλησα χθες που το δοκίμασαμε με libre και ενώ πέρασε κανονικά δεν του δουλεύει το τηλεχειριστήριο..
Υποχρεος...

Ολα καλα και με το δικό εγκατέστησα την android tv και ολα όσα χρειαζόμουν.το μονο αρνητικό ειναι οτι δεν λειτουργεί το Google music το οποιο το έκανα απενεργοποιηση.εκανα και καθάρισμα cache αλλα τιποτε.υπαρχει λύση;
Να φανταστώ οτι οι εφαρμογές απο Apk δεν παιρνο παίρνουν ενημερώσεις αφού δεν βρίσκονται στο store;

Ολα καλα και με το δικό εγκατέστησα την android tv και ολα όσα χρειαζόμουν.το μονο αρνητικό ειναι οτι δεν λειτουργεί το Google music το οποιο το έκανα απενεργοποιηση.εκανα και καθάρισμα cache αλλα τιποτε.υπαρχει λύση;
Να φανταστώ οτι οι εφαρμογές απο Apk δεν παιρνο παίρνουν ενημερώσεις αφού δεν βρίσκονται στο store;
Μια χαρά παίρνουν ;)... Π.χ. το terrarium κάνει updates κανονικά

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Last edited:

Σημαντικό αυτο.βγάζει κάποια ειδοποίηση κάπου;
Θα ταν θεματακι αν δεν συνέβαινε