Mecool M8S Pro W (2/16, S905W)

Απάντηση: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Το W δεν έρχεται με netflix σε hd ποιότητα για αυτό και περάσαμε την rom που δίνεται στην πρώτη σελίδα .
Κάποιοι που αγόρασαν την έκδοση w με το voice control και πέρασαν την συγκεκριμένη rom δεν τους δούλεψε η φωνητική εντολή , αν θυμάμαι καλά το ανέφεραν στο σάιτ της rom .

Απάντηση: Re: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Σπάω το κεφάλι μου να βρω γιατί δεν μπορώ να μπουτάρω από την εσωτερική μνήμη. Γιαυτό ρώτησα ποια αρχεια πήρες, μπας και φταίει αυτό. Τι να πω;;;

Τελικα τα 'καταφερα' ενμερη..
Του περασα την 8.90.4 (LE) και δεν χρειαστηκε να κανω κατι παραπανω για το remote μια και το εχει ενσωματωμενο (τουλαχιστον τα βασικα πληκτρα, δεν δουλευει το αριθμητικο) . Εβαλα και το σωστο tree και επαιξε κανονικα και παραπολυ ωραια!
Το reboot to internal δεν δουλεψε μεν αλλα οταν επιλεγεις την πρωτη επιλογη αμεσως μετα μπουταρει σε android οποτε μκρο το κακο. Εμαφροδιτη λυση αλλα δουλευει..
Προφανως υπαρχει μια ασυμβατοτητα αλλα γενικα παιζει και παιζει και παρα πολυ καλα

Re: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Ειναι σταθερή η 8.9;;; Και επίσης, ποιο tree πέρασες; Ίσως εκεί να γίνεται το κακό...

Ναι, προς το παρόν δείχνει σταθερή και η απόδοση του player είναι εξαιρετική χωρίς ‛σπασιματα’.
Αν πας στο σχετικό νήμα υπάρχει ξεχωριστός υπό-φάκελος για όλα και για το W. Λάθος δεν μπορείς να κανείς...

Θα με ενδιέφερε και εμένα αν μπορούσε να μου πει κάποιος ποιο συνδυασμό tree/libreelec έκδοση χρησιμοποίησε για αυτό έχει κανονικά WiFi.
Το remote δεν με απασχολεί.

Απάντηση: Re: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Θα με ενδιέφερε και εμένα αν μπορούσε να μου πει κάποιος ποιο συνδυασμό tree/libreelec έκδοση χρησιμοποίησε για αυτό έχει κανονικά WiFi.
Το remote δεν με απασχολεί.

Κοιτα εδω και εδω...

Τελικά ούτε με την 8.9 μπουταρει από την εσωτερική μνήμη. Όπως μου είχαν πει και στο φορουμ του Libreelec, μάλλον το τσιπ που έχει το μηχανάκι δεν υποστηρίζεται με drivers από τις εκδόσεις που έχουν ανεβάσει. Προφανώς το δικό σας επειδή ειναι μεταγενεστερο, ίσως να χει άλλο τσιπ μέσα.

Τελικά ούτε με την 8.9 μπουταρει από την εσωτερική μνήμη. Όπως μου είχαν πει και στο φορουμ του Libreelec, μάλλον το τσιπ που έχει το μηχανάκι δεν υποστηρίζεται με drivers από τις εκδόσεις που έχουν ανεβάσει. Προφανώς το δικό σας επειδή ειναι μεταγενεστερο, ίσως να χει άλλο τσιπ μέσα.

Δοκίμασε να επιλέξεις την πρώτη επιλογή στο σχετικό μενού. Όταν το ξανάαναβεις δεν σε μπουταρει μετά στο Android;

Η πρώτη επιλογή ειναι το shut down... Το θέμα είναι ότι με την 8.3 η επιλογή reboot from internal μπουτάρει ξανά στο LibreElec. Στο 8.9 η επιλογή αυτή δεν δουλεύει καν. Πατάω και δεν κάνει τίποτα. Λογικά είναι αυτό που είπα. Μου το είχε γράψει ο kszaq σαν απάντηση. Ότι δηλαδή το τσιπ της εσωτερικής μνήμης δεν υποστηρίζεται.

Ναι πιθανον έτσι είναι ..
Ίσως θα πρέπει να περιμένουμε κάποια στιγμή να λυθεί...
Αλλά, όταν το κανείς shutdown και το ξανααναβεις από shutdown δεν σου μπουταρει από Android?

Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει. Θα δείξει το απόγευμα... ευχαριστώ

Στις libreelec builds απ'την 8.90.4 και μετά υπάρχει αυτό το θέμα με το reboot from internal για όλους.
Υπάρχει (προσωρινό) workaround όμως, αν επιλέξεις πρώτα reboot from internal και στο καπάκι reboot, κάνει reboot from internal.
Μέχρι την 8.90.3 δουλεύει κανονικά, απλά μετά από αυτήν άλλαξαν kernel και πολλά πράγματα πήγαν πίσω, αλλά πιστεύω γίνεται για καλό, γιατί προσαρμόζονται στο mainline branch για official υποστήριξη.

Καλησπερα σας.
Θελω την βοηθεια σας.
Θελω να αγορασω 4 tvbox για ενα φιλο και ειμαι αναμεσα στο
MECOOL M8S PRO W και στο
MECOOL M8S PRO Plus
Η δουλειά που θα κάνουν είναι να παίζουν όλη μέρα συγκεκριμένες σελίδες αποτελεσμάτων με στοίχημα μεσω chrome , opera κλπ. .
Είναι για κατάστημα Προπο για φίλο.
Πιστεύεται ότι θα έχει πρόβλημα;
Θέλει να δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς παγωματα και τέτοια.
Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα;
Η αγορά πρέπει να γίνει άμεσα και θα γινει μαλλον απο geekbuying it warehouse
Ευχαριστώ.
Μπάτζετ 170 -180 Ευρώ

Re: Απάντηση: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Καλησπέρα
Να ρωτήσω και γω κάτι.
Συνδέεται τελικά εξωτερικός σκληρός δίσκος? Και αν "ναι" θα μπορώ να τον δω από τα windows.
Θέλω δηλαδή να κατεβάζω ταινίες από το pc και να τις στέλνω μετά στον σκληρό που θα είναι πάω στο tv-box με wifi.
Είναι εφικτό?

Επίσης... όταν παίζω την ταινία από τον player της τηλεόρασης και από τον player του tv-box έχει διαφορά στην ποιότητα εικόνας?

Εξαρτάται λογικά από το αν ο εξωτερικός σκληρός έχει αυτόνομη τροφοδοσία ή όχι. Όσοι έχουν αυτόνομη σίγουρα παίζουν. Το ζήτημα βέβαια είναι και το filesystem. Κατά 99% ένας σκληρός είναι φορμαρισμένος σε ntfs. Δεν είδα ακόμη προσωπικά αν διαβάζει ntfs το μηχάνημα. Μπορείς βέβαια να τον φορμάρεις σε exfat, που λογικά το βλέπει.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Το ζήτημα βέβαια είναι και το filesystem.
Μια χαρά διαβάζεται ο δίσκος και Full BR αρχεία παίζουν χωρίς κανενα πρόβλημα. Επίσης και με την τροφοδοσία δεν παίζει θέμα. Εγώ 2.5άρι του έχω πάνω χωρίς έξτρα ρεύμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mecool M8S PRO W (2/16, S905W)

Μια χαρά διαβάζεται ο δίσκος και Full BR αρχεία παίζουν χωρίς κανενα πρόβλημα. Επίσης και με την τροφοδοσία δεν παίζει θέμα. Εγώ 2.5άρι του έχω πάνω χωρίς έξτρα ρεύμα.
Δεν δοκίμασα φίλε μου και δεν ξέρω. Νόμιζα ότι γενικά το Android έχει θέμα με το ntfs. Θενκς για την ενημέρωση.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Ξέρεις αν θα τον βλέπω από windows με wifi?

Μια χαρά φαίνεται μέσω δικτύου. Εγώ έχω πάνω τον σκληρό και του έχω περάσει και κατεβαστήρι και έτσι δεν χρειάζεται να του μεταφέρω τις ταινίες. Δουλεύει 24/7 και ανεβοκατεβάζει. Και μετά μέσω windows tablet έχω πρόσβαση στον σκληρό και κάνω ότι αλλαγές θέλω. Όλα αυτά βέβαια με LibreElec.