Mede8er MED600X3D

Για να μη λέμε απλά για να λέμε, δοκίμασες αλλά fw να δεις ότι φτιάχνει με αλλαγή fw;

Δοκιμασα οταν ειχα το μηχανημα γιατι πλεον δεν το εχω γιατι ξενερωσα απιστευτα με το σκηνικο και το εδωσα αρον αρον ειχα δοκιμασει και αλλα firmware συγκεκρημενα τις 4.0.5 & 4.0.6 εκδοσεις χωρις καποια αλλαγη.

Δηλαδη την πρωτη φορα που θα συνδεες καποια συσκευη στην "ελατωματικη θηρα usb" την εβλεπε κανονικα αλλα απο εκει και περα οποιαδηποτε αλλη συσκευη να συνδεες στην ιδια "ελλατωματικη θηρα usb" δεν την εβλεπε μεχρι να ξανα εβγαζες απο το ρευμα το med600x3d και να το ξανα εβαζες ωστε να δει παλι μονο τη πρωτη συσκευη που θα συνδεες.

Εννοειτε οτι δοκιμασα 3-4 διαφορετικες συσκευες και εννοειτε οτι ακριβως τις ιδιες συσκευες ειχα δοκιμασει με το που δεν την εβλεπε στην "ελλατωματικη θηρα usb" και στην αλλη σωστη θηρα usb και τις εβλεπε κανονικα οσες φορες και να τις εβαζα χωρις κανενα προβλημα.

Επομενως κατι πρεπει να φτιαιει και μαλλον δεν ειναι η θηρα usb αλλα κατι στο firmware γιατι οταν το αγορασα με μια αρχαια 3.0.5 firmware εκδοση που ειχε ολες οι usb δουλευανε αψογα αλλα απο τη στιγμη που εγκατασταθηκε η 4.0.6 beta εκδοση απο τοτε ακομα και οταν δοκιμασα να το γυρισω στην αρχαια εκδοση 3.0.5 firmware που ειχε οταν το αγορασα η θηρα usb ειχε απλα αχρηστευτει.

για μένα αυτό σημαίνει hardware failure και όχι πρόβλημα στο fw.

Πως έβαζες τα fw?

Λοιπον εκανα λαθος στα firmware που ειπα ποιο πανω.
Αρχικα το μηχανημα ειχε την 3.0.7 και δοκιμασα να του περασω την τοτε τελευταια 4.0.2 εκδοση με τα επακολουθα αποτελεσματα.

Και οχι δεν ειναι hardware failure γιατι πως απου τη στιγμη που ητανε hardware failure οπως λες με την 3.0.7 firmware να δουλευε μια χαρα και με τις δυο θηρες usb ενω με την 4.0.2 δεν δουλευε σωστα η μια απο τις δυο?

Και ενω σου παραθεσα και αλλο ατομο που ειχε το ιδιο προβλημα οταν περασε την 4.0.2 εκδοση ενω με παλιοτερες δεν ειχε δεν του λες και αυτου οτι ειναι hardware failiure αλλα το λες μονο σε εμενα.

Εν ολιγης πλεον δεν το εχω το μηχανημα και εξηγησα το λογο.

Μετα απο απειρες δοκιμες με firmwares εκτος απο την αρχικη που ειχε οταν ηρθε το μηχανημα μετα πλεον δεν δουλευε σωστα η μια απο τις δυο θηρες usb οτι και να εκανα και οτι και να του περασα και με τον οποιοδηποτε τροπο του περασα το οποιο firmware.

Και για να απαντησω στην ερωτηση σου το πρωτο firmware που αλλαξε μετα το αρχικο 3.0.7 που ειχε το μηχανημα την περασα με τον παραακατω τροπο:
Emergency Procedure
Use a USB Stick that is formatted fat32 in Windows PC. If you have any difficulty we suggest you format the USB stick with the HP Utility - https://docs.google.com/a/mede8er.com/file/d/0B_SDrpPD4AxPaEF0NUVRcU5WSmc/edit
Download the latest Mede8er Firmware from www.mede8erforum.com. UnZIP or UnRAR or join with HJ Split and will find one file named install.img. Copy this file to the root directory of a Flash Drive. Plug the flash drive into the Mede8er. Unplug the power to the X3D. Plug the power jack back in and then hold the ON/OFF button on the Mede8er (not the remote) down for 15sec and then release. After the firmware has been checked (+-5-10sec) it will start to update. You will see the update progress on your TV. Do not remove power during the Firmware Update procedure .
Μετα επειδη ξεκινησαν τα προβληματα δοκιμασα και μεσα απο το μενου του μηχανηματος να κανω αναβαθμηση οπως κι εκανε αλλα δεν αλλαξε κατι με τις θυρες usb.

ώρες ώρες απορώ με τον εαυτό μου γιατί κάθομαι και ασχολούμαι :nounder:

Κι εγω με τον εαυτο μου γιατι καθομαι και τα ξαναγραφω αφου ηδη τα εχω πει και ηδη εχουν συμβει και σε αλλο ατομο εκτος απο εμενα επειδη κι αυτο εκανε το λαθος και περασε την 4.0.2 beta firmware στο μηχανημα του.

Τι συμπτωση εε?

Last edited:
Πως το εννοείς το κρυφό ;
Να μη φαίνεται το med στο δίκτυο ή να μη φαίνεται το δίκτυο από το med ?
Ή μήπως απλά να φαίνεται αλλά να θέλει κωδικό για συνδεθεί ;

Στο ρουτερ μου το wifi ειναι κρυφο δηλαδη πρεπει να ξερεις το ονομα και τον κωδικο. Εγω το εχω κανει κρυφο.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Στο ρουτερ μου το wifi ειναι κρυφο δηλαδη πρεπει να ξερεις το ονομα και τον κωδικο. Εγω το εχω κανει κρυφο.

Λευτέρη με τα υπεροχα πιτσιρίκια .......
Εχεις τον εύκολο τρόπο, να αλλάξεις από το ρούτερ το wifi που ειναι κρυφό και να το κάνεις να φαίνεται μέχρι να συνδεθεί για 1η φορά το Mede8er MED600X3D, και μόλις συνδεθεί να το ξανακάνεις πάλι κρυφό για να μην είναι ορατά σε άλλους.
Καλό ΣΚ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Λευτέρη με τα υπεροχα πιτσιρίκια .......
Εχεις τον εύκολο τρόπο, να αλλάξεις από το ρούτερ το wifi που ειναι κρυφό και να το κάνεις να φαίνεται μέχρι να συνδεθεί για 1η φορά το Mede8er MED600X3D, και μόλις συνδεθεί να το ξανακάνεις πάλι κρυφό για να μην είναι ορατά σε άλλους.
Καλό ΣΚ.

Αμαν! Στο Dune το ειχα κανει αυτο αλλο στο Med δεν πηγε το μυαλο μου.

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια. :ernaehrung004:

Πριν 3-4 χρόνια που είχα το 500Χ θυμάμαι πως είχε επιλογή να μαρκάρεις τις ταινίες ή σειρές που έχεις δει.Επειδή πρόσφατα απέκτησα ένα 600Χ3D αυτή την επιλογή δεν μπορώ να την βρω.
Φοράει το τελευταίο επίσημο 4.0.2,πρέπει να κάνω κάτι άλλο που μου διαφεύγει;

Πριν 3-4 χρόνια που είχα το 500Χ θυμάμαι πως είχε επιλογή να μαρκάρεις τις ταινίες ή σειρές που έχεις δει.Επειδή πρόσφατα απέκτησα ένα 600Χ3D αυτή την επιλογή δεν μπορώ να την βρω.
Φοράει το τελευταίο επίσημο 4.0.2,πρέπει να κάνω κάτι άλλο που μου διαφεύγει;

Αν δεν κάνω λάθος, πήγαινε τέρμα δεξιά στις ρυθμίσεις και ψάξε προς το τέλος για την επιλογή wsatch indicator...
Αν ήμουν σπίτι θα μπορούσα να σε κατατοπίσω καλύτερα...
Ψάξε και εάν δεν το βρεις εδώ είμαστε!

Έχοντας επιλεγμένη την ταινία πατάς το edit (το κουμπάκι με το μολύβι) και στο υπομενού επιλέγεις mark as watched . Πιστεύω να το γράφω καλά διότι πλέον δουλεύω μόνο ένα τηλεκοντρόλ προγραμματιζόμενο.

ειμαι αναμεσα σε αυτο το μοντελο MEDE8ER MED600X3D (στα 151 απο eshop χωρις το wifi kit) η στο WD Media Player TV Live WiFi (στα 119 απο πλαισιο αλλα δεν ξερω πιας γενιας ειναι αυτο το WD) !
Πιο λετε απο τα 2 ? ειμαι πιο πολυ στο med600 .
το θελω βασικα να βλεπει το σκληρο δισκο που εχω στο δικτυο στην μεσα τηλεοραση που δεν ειναι σμαρτ και την εχω συνδεμενη με ενα αλλο ρουτερ σε bridge mode και εκει πανω θα μπει και το media player στο ρουτερ στην μεσα τηλεοραση ετσι ωστε το σημα που πιανει ασυρματα το ρουτερ θα συνδεεται σε λαν η τηλεοραση και το med600 !
και βασικα να παιζει 1080π ταινιες με dts ηχο κατι που δεν υποστηριζει η τηλεοραση μου στην κρεβατοκαμαρα ! δλδ ο πιο βασικος λογος που θελω το media Player ειναι για τον dts ηχο !!! και να μην κολλαει !!

απλα στο πλαισιο εχει διαθεσιμο το WD και στο eshop το med600 ειναι κατοπιν παραγγελιας !
και για τα 2 λιγο που το εψαξα και διαβασα σε μερικους εχει βγαλει θεματακια ειτε με προβληματικες usb θυρες. ειτε με κολληματα ειτε με μη υποστηριξει και τετοια !

η διαφορα στα χρηματα ειναι μικρη.
πιο λετε σαν πιο αξιοπιστο απο αυτα τα 2 και πιο καλο σε υποστηριξη απο την εταιρια τους σε updates / fixes και τετοια !!!

Εάν δεν κάνω λάθος το wd δεν υποστηρίζει το master audio , το είχα και τώρα έχω το med, το οποίο το θεωρώ πολύ καλύτερο μηχάνημα.

From m2 note with Tapatalk

Εδωσα παραγγελια τελικα το med600 ! Απο βδομαδα ελπιζω να το εχω! Και ελπιζω να καναμε καλή επιλογή!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Σωστά,το κουμπί με το μολύβι ήταν,ευχαριστώ.

Έτσι όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα

med01.jpg