Mede8er MED600X3D

Μολις μου ηρθε σημερα επιτέλους μετα απο 2 βδομάδες αναμονη!
Εχει το τελευταίο firmware πανω 4.0.2 Νοεμβρίου 2015.
Αξιζει να περάσω το τελευταιο beta??

Επίσης λιγο που το δούλεψα γιατι επρεπε να φύγω δουλειά και δεν προλαβαινα ..φαίνεται πολύ δυνατο και παιζει πολυ καλα και χωρις κολλήματα ταινίες 1080π με dts ηχο!!!!

Να ψάξω και λίγο στις ρυθμισεις να δω τι παιζει ..
2 ερωτήσεις : πως ενεργοποιώ να σκαναρει ολες τις ταινίες/σειρές που ρχω και να με βγαλει τα εξώφυλλα τους υπόθεση τρέιλερ?!

Και το iptv που εχει κανει τιποτα η δεν ειναι για εμας?!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αληθεια 3D με εξωτερικους υποτιτλους πως βλεπετε;

Εγω μια μερα επειδη βαρεθηκα να περασω την ταινια στο DVDFab για να προσθεσω υποτιτλους απο αρχειο srt εβαλα την ταινια και τους υποτιτλους σε εναν φακελο αλλα οταν την εβαλα να παιξει οι υποτιτλοι δεν ηταν 3D αλλα 2D σε αντιθεση οταν φτιαχνω την ταινια με το DVDFab που ειναι κανονικα 3D οι υποτιτλοι.

Κανονικά 3D μου παίζουν. Πάντα με MVC ματρόσκες και συνοδεία από SRT με το ίδιο όνομα αρχείου.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Κανονικά 3D μου παίζουν. Πάντα με MVC ματρόσκες και συνοδεία από SRT με το ίδιο όνομα αρχείου.

Χμμμ εγω εβαλα iso ισως για αυτο να μην δουλευαν σωστα οι υποτιτλοι.

Το MVC ειναι κανονικο 3D οπως το frame packing η ειναι σαν το SBS & OU

Μα πώς θα τους δείξει 3D, απλοί srt είναι.
Δεν ξέρω αν το μηχάνημα έχει κάποια ρύθμιση βάθους των απλών υποτίτλων, αλλά και πάλι θα είναι σε ένα στατικό βάθος ανεξάρτητα απ'αυτό της εκάστοτε σκηνής. Το ίδιο αποτέλεσμα. Νομίζω πιο ξεκούραστοι είναι στο 0 βάθος - θεωρητικά στο ίδιο επίπεδο με αυτό της οθόνης.

Εγω βαζω την ταινια στο DVDFab και επιλεγω την επιλογη "Copy" "Κυρια τανια" εκει μπορω να επιλεξω ποιους ηχους θα κρατησω και ποιους υποτιτλους.
Αν δεν εχει Ελληνικα απο μονη της η ταινια εχει επιλογη να βαλεις srt

Σωζεις την ταινια σαν iso και στο Med οι υποτιτλοι ειναι κανονικα 3D δηλαδη προς τα εξω και αν δεν φορας γυαλια τους βλεπεις διπλους.

Για σωστα Ελληνικα βαζουμε CP1253

Προφανώς το dvdfab τους μετατρέπει σε 3d.
Oι απλοί srt δεν έχουν πληροφορία βάθους, αλλά το software του player μπορεί να τους δώσει. Αυτό λέω, έχει τέτοια επιλογή κάπου στα μενού?

Εγω δεν βρηκα κατι και μπηκα την στιγμη που εβλεπα την ταινια στο μενουν των υποτιτλων ειχε για χρωμα για μεγεθος +- time αλλα για 3D οχι για αυτο εκανα και την ερωτηση.

Στο med600 , mkv με υπότιτλους σε srt τους δείχνει 3d , αφού όταν βγάλω τα γυαλιά φαίνονται διπλά τα γράμματα.

From m2 note with Tapatalk

Εγω δεν βρηκα κατι και μπηκα την στιγμη που εβλεπα την ταινια στο μενουν των υποτιτλων ειχε για χρωμα για μεγεθος +- time αλλα για 3D οχι για αυτο εκανα και την ερωτηση.

όταν το med ξεκινάει να παίζει το ISO τότε το 3D εμφανίζεται κατευθείαν στην τηλεόραση ή βάζεις την τηλεόραση να το γυρίσει σε 3D;

όταν το med ξεκινάει να παίζει το ISO τότε το 3D εμφανίζεται κατευθείαν στην τηλεόραση ή βάζεις την τηλεόραση να το γυρίσει σε 3D;

Γυρναει αυτοματα εχω την Panasonic 50 GT30

Στο med600 , mkv με υπότιτλους σε srt τους δείχνει 3d , αφού όταν βγάλω τα γυαλιά φαίνονται διπλά τα γράμματα.

Μιλας για κανονικο 3D η αυτη την αηδια τα SBS και OU

Τι μεγεθος εχουν τα αρχεια που βαζεις γιατι ενα κανονικο 3D ειναι τουλαχιστον 35GB

επειδή τώρα το τέσταρα, έβαλα ένα 3D ISO, το med κατέβασε τον υπότιτλο και οι υπότιτλοι παίζουν 3D, παίξε λίγο με το βάθος

Γυρναει αυτοματα εχω την Panasonic 50 GT30

Μιλας για κανονικο 3D η αυτη την αηδια τα SBS και OU

Τι μεγεθος εχουν τα αρχεια που βαζεις γιατι ενα κανονικο 3D ειναι τουλαχιστον 35GB
Από ISO των 30+ gb, μέχρι και sbs των 20-15-10 οι υπότιτλοι έχουν την ίδια απεικόνιση , δηλαδή δίχως τα γυαλιά φαίνονται διπλά.
Επίσης σε καλή μεταφορά από ISO σε mkv των 10gb για ταινία 90 λεπτών, στον optoma hd 25 δεν βλέπω διαφορά.
Κοίτα και το βάθος όπως λέει ο papdoux.

Καλησπέρα! μετ απο ανεπιτυχη προσπαθεια να συνδέσω το med με plex θα ηθελα τα φωτα σας ως προς τη συνδεση του με λαπτοπ για την προβολή ταινίων.
Χρειάζεται κάποιος media server?
Σε αρκετα αρχεία έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους... σε ταινίες 3d
Μπορω να βρω καποιο οδηγό ρυθμίσεων αναλθτικό?

Ευχαριστω! με τους υπότιτλους τι μπορω να κάνω? γιατι παρουσιάζουν πρόβλημα μερικές φορες?
Και κάτι ακόμη... η επιλογη workgroup τι είναι και γιατί μου ζητάει κωδικούς?