Τι άλλο να κάνουνε; Αν δεν υπάρχει λόγος, να βγάλουνε τι;
Τι άλλο να κάνουνε; Αν δεν υπάρχει λόγος, να βγάλουνε τι;
Καλημέρα,Βρήκα bug στην προβολή εικόνων, με ενεργοποιημένο το slide show από τις ρυθμίσεις δεν ανοίγει τις φωτογραφίες jpg. Με απενεργοποιημένο τις ανοίγει άλλη για να προβληθεί η επόμενη πρέπει να πάω πίσω και να την επιλέξω. Πιο παλιά θυμάμαι πήγαινα στην επόμενη με το δεξί βελάκι στο χειριστήριο. Έχει το 4.0.2 firmware.
From m2 note with Tapatalk
Μήπως να ξανά περάσεις το τελευταίο update,
όταν έχεις ενεργοποιημένο το slide show να έχεις τη δυνατότητα επιλογής χρονικού ορίου που αυτόματα θα προχωρά στην επόμενη φωτογραφία; Έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι. Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση και δε τη βρίσκω;
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όσο αφορά όμως τα φορμά ήχου υψηλής ανάλυσης, γνωρίζω πως δεν περνάνε από την οπτική ούτε από την coaxial , αλλά σε άλλο media player που έχω συνδεμένο με coaxial όταν δίνω passthrough τα στέλνει στον προενισχυτή σαν απλό πολυκάναλο. Να υποθέσω ότι το 600x3d δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει αυτό, ή δεν γίνεται με την οπτική; Τώρα όμως που το σκέφτομαι και το PS3 από την οπτική τα στέλνει έτσι όπως σου είπα, σαν απλά πολυκάναλα.Ξαναπέρασα το 4.0.2 και έστρωσε το slide show .
Στο θέμα σου περί ήχου τώρα , θυμάμαι σαν να είχε αναφερθεί πως δεν μπορούν τα συγκεκριμένα φορμά να περάσουν από την οπτική , έψαξα λίγο και βρήκα την επιβεβαίωση :
S/PDIF it cannot support lossless formats (such as Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio) that require greater bandwidth .
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αφού ανοίξεις κάποια εικόνα πατάς στο τηλεκοντρόλ το πλήκτρο με τις γραμμούλες αριστερά από το pad (κάτω από το πλήκτρο με το σπιτάκι) και σου ανοίγει μενού με τις ρυθμίσεις διαφάνειας , μουσική υπόκρουση κ.α.
@Leonid
Τι να πω, μάλλον κάτι τέτοιο θα συμβαίνει.....
@Leonid με hdmi στέλνει τα πάντα. Το θέμα με την οπτική ίσως να έχει να κάνει με τα δικαιώματα του τσιπ που φοράει και να έχουν κλειδωμένη την λειτουργία που θέλεις.
From m2 note with Tapatalk
hd ήχος δεν περνάει απο οπτικήΜηπως ο ενισχυτης που εχει δεν εχει DTS HD MA κλπ κλπ???
Γιατι αν θυμαμαι καλα το δικο μου οταν το συνδεσα με οπτικη ινα στον δικο μου που ειναι 3D ενας Yamaha ειχα κανονικα και ολα τα format ηχου.
Παω να το τσεκαρω ξανα.
Οχι τελικα δεν περναει.
hd
Ναι δε περνάει HD ήχος αλλά σε άλλα μηχανήματα που έχω συνδέσει με οπτική και coaxial μετατρέπεται σε απλό πολυκάναλο και περνάει. Αυτό δε το κάνει από ότι φαίνεται το 600Χ3D.
Ο AV προενισχυτής είναι ο Marantz AV 8003 και τα διαβάζει όλα εκτός από τα τελευταία ( dolby atmos ) που τα κάνει HD. Πάντως δοκίμασα με Hdmi κατευθείαν και ναι εκεί τα στέλνει κανονικά, μόνο τελικά τη μετατροπή να τα γυρίσει σε απλά πολυκάναλα δε κάνει ο 600Χ3D.
Πολύ περίεργο, δε μου έχει ξανά τύχη, εδώ άλλα πιο παλιά και πιο απλά μηχανήματα το κάνουν, αυτό όχι; Μήπως μας διαφεύγει κάτι;
Επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα κι ετοιμάζομαι να το σουτάρω :twoguns: ήθελα να ακούσω και τη γνώμη σας μήπως και φταίει κάτι άλλο.
Χανω συνεχώς τη σύνδεση με το server που έχω τις ταινίες μου. Ανοίγω το Jukebox και μου εμφανίζει ένα Logon Fail χωρίς όμως να έχω χάσει τη σύνδεση με το internet ,πχ το Youtube κι όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά.
Αυτό δεν μου το κάνει μόνο στο ξεκίνημα αλλά και καταά τη διάρκεια θέαση μιας ταινίας. Σταματάει ξαφνικά και πετάει το Logon Fail. :nounder:
Τι πρέπει να κοιτάξω, μπορώ να κάνω κάτι;
δώσε περισσότερες πληροφορίες, τι δίκτυο είναι, που βρίσκεται το jukebox, που το med, πως είναι συνδεδεμένα, αν έχεις static IPs, κλπΕπειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα κι ετοιμάζομαι να το σουτάρω :twoguns: ήθελα να ακούσω και τη γνώμη σας μήπως και φταίει κάτι άλλο.
Χανω συνεχώς τη σύνδεση με το server που έχω τις ταινίες μου. Ανοίγω το Jukebox και μου εμφανίζει ένα Logon Fail χωρίς όμως να έχω χάσει τη σύνδεση με το internet ,πχ το Youtube κι όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά.
Αυτό δεν μου το κάνει μόνο στο ξεκίνημα αλλά και καταά τη διάρκεια θέαση μιας ταινίας. Σταματάει ξαφνικά και πετάει το Logon Fail. :nounder:
Τι πρέπει να κοιτάξω, μπορώ να κάνω κάτι;
αν θυμάμαι καλά έχει ρυθμίσεις για optical, audio passhtrough, ac3/dts που θα σου κάνουν αυτό που ζητάςhd
Ναι δε περνάει HD ήχος αλλά σε άλλα μηχανήματα που έχω συνδέσει με οπτική και coaxial μετατρέπεται σε απλό πολυκάναλο και περνάει. Αυτό δε το κάνει από ότι φαίνεται το 600Χ3D.
Ο AV προενισχυτής είναι ο Marantz AV 8003 και τα διαβάζει όλα εκτός από τα τελευταία ( dolby atmos ) που τα κάνει HD. Πάντως δοκίμασα με Hdmi κατευθείαν και ναι εκεί τα στέλνει κανονικά, μόνο τελικά τη μετατροπή να τα γυρίσει σε απλά πολυκάναλα δε κάνει ο 600Χ3D.
Πολύ περίεργο, δε μου έχει ξανά τύχη, εδώ άλλα πιο παλιά και πιο απλά μηχανήματα το κάνουν, αυτό όχι; Μήπως μας διαφεύγει κάτι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.