Μια ερωτηση που μου γεννηθηκε...
Μιλαμε ως επι των πλειστων για δικτυακη αναπαραγωγη σχεδον σε ολο το νημα... Σε 1000αρι δικτυο, βεβαιαως, και τα σχετικα...
Εαν συνδεθει πανω του εξωτερικος δισκος USB με αυτονομη τροφοδοσια, η απροσκοπτη αναπαραγωγη ακομα και των πλεον απαιτητικων αρχειων να τη θεωρω δεδομενη;
υποθέτω πως ναι.
Τσέκαρε... είναι σημαντικό. Είναι beta το fw και ίσως δεν στο έχουν περάσει.
με το προηγούμενο fw και εγώ τα έβλεπα κανονικά! Με το V2 εξαφανίστηκαν...
ναι, φοράω τη v2 σίγουρα.
τελικά ήταν το προφανές...
το πρωί ταλαιπωρήθηκα κανα μισάωρο και πριν λίγο άνοιξα το manual του med...απλά θυμήθηκα το κομβίον "view"... τσακ! και όλες οι μουσικές μου εμφανίστηκαν (και έπαιξαν)
τώρα κόλλησα στο plasma mod... δεν λειτουργεί πλέον... rtfm, ones more! lol
To plasma mode δεν λειτουργεί..!!
λοιπόν έφτιαξα τη db του jukebox, βρήκα πως να βλέπει nfs και να παίζει κατευθείαν από το jukebox, το jukebox είναι 3ων γραμμών, το 23,976 παίζει μία χαρά, δικτυακά τα πάει υπέροχα, παίζει καλύτερα μέσω powerlines από ότι το netgear, HDMI handshake έχει καλύτερο από το netgear, βγάζει TrueHD κατευθείαν χωρίς να μου βγάζει την πίστη όπως το netgear, εικόνα πάρα πολύ καλή, ίσως και άριστη, δεν το έχω συγκρίνει με το netgear γιατί βαριέμαι να βάζω-βγάζω HDMI & δίκτυο, το firmware σταθερότατο, το ff/rw δουλεύει και με τα βελάκια σε όποιο σημείο θες.
Μπορώ να πω ότι είναι μία άριστη αγορά και πιστεύω ότι δε θα απογοητεύσει κανένα.
Μακάρι να μπορούσε να φτιάχνει jukebox κατευθείαν από το MP και όχι μέσω PC.
Παντως απορω πως η Mede8er ,που εχει κερδισει την εκτιμηση πολυ κοσμου με τα προσεγμενα μηχανακια της, ασχολειται μονο με την realtek και οχι και με sigma-based μηχανακια...
Μεταξύ μας ....δεν βλέπω σε τι χρειάζεται! ( ? )
εμενα παντως με πεισατε να το αγορασω(το 1000) παιδες,αλλα απογοητευτηκα με τον αντιπροσωπο....δεν εχει δωσεις,απαιτει ολο το ποσο,κριμα,ηταν μια καλη ευκαρια να ξεφορτωθω το prodigy
εμφανίσθηκε και πάλι το σπασιματάκι (κλείδωμα 23,976) κατά τη δοκιμή του ΑVClub motion pattern του JL...
τσεκαρίστηκε δύο φορές και ήταν εμφανές και για τους δυό μας στο ίδιο χρονικό σημείο!
Γράφω "εμφανίστηκε πάλι" γιατί σε τουλάχιστον 3-4 δοκιμές που είχα κάνει μόνος μου και άλλες τόσες ο Οnline η κίνηση ήταν νερό... :nounder:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.