Mede8er MED600X3D

Τι να πει? Αυτός, αυτή και τα μυστήρια...

Κοίτα... απο τη στιγμή που το είδαμε πάνω απο μία φορά και οι δύο στο ίδιο σημείο του πάτερν το μόνο που μπορεί να πει οποιοσδήποτε είναι ότι δεν κλειδώνει...
απο την άλλη δεν καταφέραμε το ίδιο σε ταινίες... και το ίδιο πάτερν το σκίσαμε και εγώ και εσύ πολλάκις... και πριν την V2 και μετά... πριν το βλέπαμε και οι δύο, μετά όχι...

Προσωπικά συμβιβάζομαι με το γεγονός ότι σε ταινία δεν είναι ανιχνεύσιμο...

τώρα να είναι κάποιο bug σαν το screen size? δεν ξέρω!!! μπορεί επειδή όταν κάναμε τις δοκιμές, ήταν απενεργοποιημένο το "view" των μουσικών αρχείων να επηρέασε?
Σκέφτομαι κάθε εκδοχή και σε πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω... αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω νόημα.

Τα mp δεν είναι η κύρια πηγή αναπαραγωγής ταινιών και μουσικής σπίτι μου. Τα χρησιμοποιώ μόνο στο υπνοδωμάτιο συγκεκριμένα. 3 έχω πάρει ως τώρα και τα τρία ήταν σε κάποια πράγματα καλά και σε άλλα σε τρέλαιναν... τώρα το med600 με έχει τρελάνει με άλλο τρόπο... screen size που δείχνει άλλα ντάλλα και σωστό overscan... το λευκό πλαίσιο στη θέση του και οι τελείτσες του sharpness στοιχισμένες.... τι διάλο? δεν μπορούσαν να φέρουν το κόκκινο πλαίσιο του screen size στη σωστή θέση σε default ρύθμιση???
και το άλλο με το plasma mode? άλλο αυτό...

Η εκτίμησή μου είναι η εξής:
1) Προσωπικά δεν έχω την εμπειρία και προφανώς τις γνώσεις για να κάνω σωστές και πλήρεις δοκιμές και
2) Οι τεχνικοί που ασχολούνται με τα mp δεν έχουν μια βασική λίστα patterns με την οποία να τεστάρουν ΟΛΕΣ τις λειτουργίες... ο κάθε beta tester ελέγχει αυτά που τον ενδιαφέρουν και οι εταιρείες βασίζονται στα τσαμπέ references...

θα το παρακολουθήσω το θέμα βέβαια, αλλά δεν πρόκειται να αφιερωθώ κιόλας... όσο μου κάνει τα κέφια όπως τώρα μένει... αν όχι φεύγει... ;-)

+++

στα μεσημεριανα κρασια!:ADFADF1:
Λάκη δεν ήταν μόνο τα μεσημεριανά... είχε και συνέχεια το παιδί... τη μέρα κοιμάται και το βράδυ γυρνάει... shεραίος τι περίμενες? :flipout:

Last edited:
στο ibood ειχε το 1000 στα 135 ευρω και πριν 4 μερες το 600 στα 99 ευρω οι γερμανοι και 94 ευρω οι αγγλοι.....powerbay σ αυτο δεν μπορουμε νικο?

στο ibood ειχε το 1000 στα 135 ευρω και πριν 4 μερες το 600 στα 99 ευρω οι γερμανοι και 94 ευρω οι αγγλοι.....powerbay σ αυτο δεν μπορουμε νικο?

Από που? Το ibood δεν δέχεται νομίζω παραγγελίες με μειωμένες τιμές? Οτι τού'ρθει το βγάζει offer of the day.
Εάν θέλετε power buy , να επικοινωνήσουμε με την twindigital εδώ Ελλάδα, να μας κάνει καλύτερη τιμή. Λογικά μπορεί εάν πρόκειται για ποσότητα . (Χαζός είναι ? )

Σκεφτείτε το ...και τα λέμε.

Απ'όπου αλλού επιχειρήσετε να το βρείτε , δεν θα καταφέρετε καύτερη τιμή. Με τα μεταφορικά πάει το ίδιο. 160 ευρά. Το θέμα είναι η ποσότητα να κάνει τον εισαγωγέα να μας κάνει καλύτερη τιμή.

Μιας και έχω καταλήξει (μάλλον, για την ώρα δηλαδή) στο συγκεκριμένο, νομίζω είναι ώρα να ασχοληθώ και με μερικές λεπτομέρειες όχι τόσο σημαντικές από πλευράς θέασης αλλά λειτουργικότητας...
Το γνωστό μας jukebox...
Με το eGreat δεν είχα θέμα, φορούσα και PopCorn firmware πάνω και με το Oversight όλα γινόντουσαν από μόνα τους...
Αρκούσε μια εντολή για ένα καθολικό manual scanning και όλες οι πληροφορίες έτοιμες στο πιάτο...
Με το mede8er, τώρα, τι γίνεται;
Κάποιος guide ρε παιδιά;
Υπάρχουν περισσότερες από μια επιλογές;
Διάβασα ότι δεν υποστηρίζει αυτόνομο jukebox αλλά όλα γίνονται μέσω pc...
Υπάρχει κάποιος μπούσουλας σε αυτά τα ξένα για εμένα νερά που πάω να μπω;

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Μιας και έχω καταλήξει (μάλλον, για την ώρα δηλαδή) στο συγκεκριμένο, νομίζω είναι ώρα να ασχοληθώ και με μερικές λεπτομέρειες όχι τόσο σημαντικές από πλευράς θέασης αλλά λειτουργικότητας...
Το γνωστό μας jukebox...
Με το eGreat δεν είχα θέμα, φορούσα και PopCorn firmware πάνω και με το Oversight όλα γινόντουσαν από μόνα τους...
Αρκούσε μια εντολή για ένα καθολικό manual scanning και όλες οι πληροφορίες έτοιμες στο πιάτο...
Με το mede8er, τώρα, τι γίνεται;
Κάποιος guide ρε παιδιά;
Υπάρχουν περισσότερες από μια επιλογές;
Διάβασα ότι δεν υποστηρίζει αυτόνομο jukebox αλλά όλα γίνονται μέσω pc...
Υπάρχει κάποιος μπούσουλας σε αυτά τα ξένα για εμένα νερά που πάω να μπω;

Media Center Master http://www.mediacentermaster.com/ φιλε μου . Και θα σου τα ετοιμάσει όλα. Μέχρι και σε φακέλους θα σου τα βάλει .

αν ειναι να ξεκινησουμε να δηλωνουμε ποιοι θελουν......εγω ειμαι μεσα μπορεις να με υπολογιζεις αφου ειχα και την ιδεα

Εγώ έχω ήδη παραγγείλει, σήμερα το πρωί κιόλας...
Μάλιστα μου είπε ότι ήδη έχει φύγει μια παραγγελία από εκείνον, την οποία περιμένει αρχές της επόμενης εβδομάδας

δε νομίζω ότι το MCM είναι συμβατό με το mede8er.
Εγώ δεν κατάφερα να το κάνω πάντως.

Για να φτιάξεις movie jukebox υπάρχουν 3 τρόποι από όσο έχω καταλάβει αλλά εγώ έχω κάνει μόνο με τον ακόλουθο (συνοπτικά):
α) τρέχεις το Yadis που φτιάχνει τη βάση
β) τρέχεις το Υ2Μ που φτιάχνει τη βάση προσαρμοσμένη στο mede8er
γ) η βάση είναι συγκεντρωμένη σε ένα usb stick πάνω στο mede8er

Μα να ρωτήσω κάτι;
Δεν έχει δηλαδή built-in media library που να εμφανίζει εξώφυλλο και σύνοψη;
Άλλωστε το αναφέρει και στο brochure του...
Video & Music Jukebox...
Unique Mede8er Media Library with XML Med Data
Τι είναι αυτό άραγε;

Ωχ...
Άκυρες οι απορίες...
Μόλις είδα ότι θέλει YAMJ...
Το οποίο, όταν είχα το eGreat, επιχείρησα να το δουλέψω και πάντα συναντούσα ένα πελώριο τοίχο μπροστά μου...
YAMJ λοιπόν...
Ωραία...
Εκτός από τα 160 για το mp θα δώσω και ένα 50αρικάκι σε online guides για να το δουλέψω...:smash::smash::smash:

Last edited:
ασ ελπισουμε οτι θα κανουν κατι και μ αυτο,εδω τα ταγαρια της xtreamer το καταφερανε και δεν θα μπορεσουν αυτοι?

Μα να ρωτήσω κάτι;
Video & Music Jukebox...
Τι είναι αυτό άραγε;

Ωχ...
Άκυρες οι απορίες...
Το οποίο, όταν είχα το eGreat, επιχείρησα να το δουλέψω και πάντα συναντούσα ένα πελώριο τοίχο μπροστά μου...
YAMJ λοιπόν...

Ωραία...
Εκτός από τα 160 για το mp θα δώσω και ένα 50αρικάκι σε online guides για να το δουλέψω...:smash::smash::smash:

Είναι μέσω του PC. Μπαίνεις στην Web page του MED600X3D

To Media Center Master δεν χρειάζεται να συνεργάζεται με τον Player ( Οπου γίνεται αυτό γίνεται για ευκολία και support στα επιμέρους files και info's που χρειάζεται ο player) Αλλιώς θα πάει στον φάκελο που έχεις τις ταινίες ...και θα τους βάλει εξώφυλλο και fanart............

Μα να ρωτήσω κάτι;
Video & Music Jukebox...
Τι είναι αυτό άραγε;

Ωχ...
Άκυρες οι απορίες...
YAMJ λοιπόν...
Ωραία...
χαλάρωσε, μην τρομάζεις, γράφω παραπάνω ότι παίζει Yadis και Yadis2Mede8er όπου φτιάχνει εικόνα και πληροφορίες εύκολα, πολύ εύκολα

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Είναι μέσω του PC. Μπαίνεις στην Web page του MED600X3D

To Media Center Master δεν χρειάζεται να συνεργάζεται με τον Player ( Οπου γίνεται αυτό γίνεται για ευκολία και support στα επιμέρους files και info's που χρειάζεται ο player) Αλλιώς θα πάει στον φάκελο που έχεις τις ταινίες ...και θα τους βάλει εξώφυλλο και fanart............
το mede8er συνεργάζεται με yadis, yamj, thubgen για το jukebox. Το MCM όπως τα παράγει θέλει περαιτέρω επεξεργασία για να δείχνουν σωστά.
Βασικά δείχνει μία εικόνα (jpg) η οποία εμφανίζει και τις πληροφορίες της ταινίες (σενάριο, ηθοποιοί κλπ.). Έχει και το xml για να ψάχνει αλλά εμφανίζει μία εικόνα. Αυτό δεν το κάνει το MCM από όσο ξέρω.

Attachments

• about.jpg
    about.jpg
    58.9 KB · Views: 276

χαλάρωσε, μην τρομάζεις, γράφω παραπάνω ότι παίζει Yadis και Yadis2Mede8er όπου φτιάχνει εικόνα και πληροφορίες

Aαααα το Υ2Μ ήταν Yadis2Mede8er....Ωραία εφαρμογή! Δεν την είχα προσέξει ...

λέω να του βάλω μία SDHC κάρτα.
Ξέρει κανείς πόσο είναι το max σε χωρητικότητα που δέχεται το mp;

λέω να του βάλω μία SDHC κάρτα.
Ξέρει κανείς πόσο είναι το max σε χωρητικότητα που δέχεται το mp;

Βάλτου μια 8 άρα. Γιατί να μην την παίρνει ?

και εγώ δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Απλά δε βρήκα κάπου να αναγράφεται το max.