Λάκη δεν ήταν μόνο τα μεσημεριανά... είχε και συνέχεια το παιδί... τη μέρα κοιμάται και το βράδυ γυρνάει... shεραίος τι περίμενες?στα μεσημεριανα κρασια!:ADFADF1:
στο ibood ειχε το 1000 στα 135 ευρω και πριν 4 μερες το 600 στα 99 ευρω οι γερμανοι και 94 ευρω οι αγγλοι.....powerbay σ αυτο δεν μπορουμε νικο?
Μιας και έχω καταλήξει (μάλλον, για την ώρα δηλαδή) στο συγκεκριμένο, νομίζω είναι ώρα να ασχοληθώ και με μερικές λεπτομέρειες όχι τόσο σημαντικές από πλευράς θέασης αλλά λειτουργικότητας...
Το γνωστό μας jukebox...
Με το eGreat δεν είχα θέμα, φορούσα και PopCorn firmware πάνω και με το Oversight όλα γινόντουσαν από μόνα τους...
Αρκούσε μια εντολή για ένα καθολικό manual scanning και όλες οι πληροφορίες έτοιμες στο πιάτο...
Με το mede8er, τώρα, τι γίνεται;
Κάποιος guide ρε παιδιά;
Υπάρχουν περισσότερες από μια επιλογές;
Διάβασα ότι δεν υποστηρίζει αυτόνομο jukebox αλλά όλα γίνονται μέσω pc...
Υπάρχει κάποιος μπούσουλας σε αυτά τα ξένα για εμένα νερά που πάω να μπω;
στα μεσημεριανα κρασια!:ADFADF1:
Μα να ρωτήσω κάτι;
Δεν έχει δηλαδή built-in media library που να εμφανίζει εξώφυλλο και σύνοψη;
Άλλωστε το αναφέρει και στο brochure του...
Video & Music Jukebox...
Unique Mede8er Media Library with XML Med Data
Τι είναι αυτό άραγε;
Ωχ...
Άκυρες οι απορίες...
Μόλις είδα ότι θέλει YAMJ...
Το οποίο, όταν είχα το eGreat, επιχείρησα να το δουλέψω και πάντα συναντούσα ένα πελώριο τοίχο μπροστά μου...
YAMJ λοιπόν...
Ωραία...
Εκτός από τα 160 για το mp θα δώσω και ένα 50αρικάκι σε online guides για να το δουλέψω...:smash::smash::smash:
χαλάρωσε, μην τρομάζεις, γράφω παραπάνω ότι παίζει Yadis και Yadis2Mede8er όπου φτιάχνει εικόνα και πληροφορίες εύκολα, πολύ εύκολαΜα να ρωτήσω κάτι;
Δεν έχει δηλαδή built-in media library που να εμφανίζει εξώφυλλο και σύνοψη;
Άλλωστε το αναφέρει και στο brochure του...
Video & Music Jukebox...
Unique Mede8er Media Library with XML Med Data
Τι είναι αυτό άραγε;
Ωχ...
Άκυρες οι απορίες...
Μόλις είδα ότι θέλει YAMJ...
Το οποίο, όταν είχα το eGreat, επιχείρησα να το δουλέψω και πάντα συναντούσα ένα πελώριο τοίχο μπροστά μου...
YAMJ λοιπόν...
Ωραία...
Εκτός από τα 160 για το mp θα δώσω και ένα 50αρικάκι σε online guides για να το δουλέψω...:smash::smash::smash:
το mede8er συνεργάζεται με yadis, yamj, thubgen για το jukebox. Το MCM όπως τα παράγει θέλει περαιτέρω επεξεργασία για να δείχνουν σωστά.Είναι μέσω του PC. Μπαίνεις στην Web page του MED600X3D
To Media Center Master δεν χρειάζεται να συνεργάζεται με τον Player ( Οπου γίνεται αυτό γίνεται για ευκολία και support στα επιμέρους files και info's που χρειάζεται ο player) Αλλιώς θα πάει στον φάκελο που έχεις τις ταινίες ...και θα τους βάλει εξώφυλλο και fanart............
χαλάρωσε, μην τρομάζεις, γράφω παραπάνω ότι παίζει Yadis και Yadis2Mede8er όπου φτιάχνει εικόνα και πληροφορίες
λέω να του βάλω μία SDHC κάρτα.
Ξέρει κανείς πόσο είναι το max σε χωρητικότητα που δέχεται το mp;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.