Mede8er MED600X3D

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

αν κανετε παουερ μπαι,εγω ειμαι μεσα.
Πέρασα σήμερα από την αντιπροσωπεία.Δεν υπάρχει κανένα!!!Δυστυχώς δεν το είδα και παράγγειλα με παραλαβή την επόμενη εβδομάδα!!!Απ ότι μου είπε ο αντιπρόσωπος έγινα ξαφνικά ανάρπαστο.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

λέω να του βάλω μία SDHC κάρτα.
Ξέρει κανείς πόσο είναι το max σε χωρητικότητα που δέχεται το mp;

Δοκίμασα SDCH 10 16GB της silicon power με mts 1920x1080 50Ηz (απο sony nex5) την είδε άμεσα και η αναπαραγωγή απροβλημάτιστη. :2thumb22sup:

Επειδή το MED600X3D αποδείχθηκε σούπερ και αξιόπιστο και πλήρες για τα δεδομένα της κατηγορίας των 3D media players (και όχι μόνο 3D ) ......
Power buy θέλετε να το παλέψουμε ? ή όχι ?

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Επειδή το MED600X3D αποδείχθηκε σούπερ και αξιόπιστο και πλήρες για τα δεδομένα της κατηγορίας των 3D media players (και όχι μόνο 3D ) ......

Εγώ και άλλο ένα παιδί από εδώ μέσα -δεν θυμάμαι το nickname αυτή τη στιγμή- έχουμε μιλήσει με τον αντιπρόσωπο και έχουμε παραγγείλει για τη νέα παραλαβή...
Αν θεωρήσετε ότι μπορούν να συμπεριληφθούν τα δυο μηχανάκια σε μια power buy αγορά, νομίζω ότι θα οφελείσει όλους μας.

Όσο για το jukebox (και πάλι θα επιστρέψω σε αυτό το θέμα) χρειάζεται αποκλειστικά usb stick καρφωμένο πάνω στο μηχάνημα για να δουλέψει;
Μπορεί και με μια SDHC να γίνει η ίδια δουλειά;
Στο HDD, ίσως;
Ρωτάω για να δω ποια θα είναι η επόμενη παραγγελία για να υποστηρίξω το μηχάνημα...

μπορεί να είναι όπους θέλεις, είτε πάνω στο mp όπως USB stick, SD/SDHC, USB HDD είτε δικτυακά όπως HDD στο ΝΑS, HDD στο PC, κλπ.
Γενικά όπου θέλεις αρκεί το mp να έχει πρόσβαση να διαβάσει από εκεί.

έβαλα χθες δύο ISO για λίγο.
Τα είδε, τα έπαιξε, είδε και τους εξωτ υπότιτλους.
Αλλά στους εξωτ υπότιτλους δεν είχε διαχείρηση όπως στα mkv.
Μόνο να τους επιλέξεις είχε, όχι ρύθμιση ύψους, μεγέθους, κλπ.
Αυτό δε μου άρεσε.

κάτι άλλο που παρατήρησα, σε ένα folder μιας τηλεοπτικής σειράς, όπου έχω όλα τα επεισόδια του κύκλου μαζί.
Αν βάλω ένα επεισόδιο να δω πατώντας το enter, τότε το mp παίζει μεν το επεισόδιο, μετά το πέρας τους επεισοδίου συνεχίζει στο επόμενο.
Αυτό που δε δοκίμασα είναι να δω τη συμπεριφορά του όταν πατάω το play.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Είμαι μέσα

Απάντηση: Powe Buy για το MED600X3D

Εγώ είμαι αμφίρροπος :flipout:
Περιμένω να δω τι θα γίνει με το dune. Αν δεν το φτιάξουν μέχρι τότε θα το πάρω. Οπότε μην με βάζεις ακόμη.

Θενκς.

Εσυ καλα θα κανεις να το κανεις δωρο στον spcav το dune που τα παει με χιλια :guitarist:

Re: Απάντηση: Powe Buy για το MED600X3D

Να δεις χαρες που θα κανει αν πιασει realtek στα χερια του ο spcav ....
Αν κατι τετοιες δηλωσεις σε κανουν να νοιωθεις πιο εγκυρος ως mod ή νομίζεις ότι ανεβαζουν τις μετοχές της Dune, πασο....:p

Αν κατι τετοιες δηλωσεις σε κανουν να νοιωθεις πιο εγκυρος ως mod ή νομίζεις ότι ανεβαζουν τις μετοχές της Dune, πασο....:p
Παρε ενα realtek να το δοκιμασεις και τη αλλη μερα βαλε πωλητηριο ,γιατι παραπανω δεν νομιζω να το κρατησεις...

Παρε ενα realtek να το δοκιμασεις και τη αλλη μερα βαλε πωλητηριο ,γιατι παραπανω δεν νομιζω να το κρατησεις...
Δεν ειμαι ΤΟΣΟ βιτσιόζος :p