Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Powe Buy για το MED600X3D

To θέμα είναι να ξέρεις τι θέλεις και τι μπορεί να κάνει το μηχανάκι πριν το αγοράσεις.
Αν αγοράζεις με το όνομα και μόνο, δεν δικαιολογείται imo η εκ των υστέρων γκρίνια.

Αν ενδιαφέρεται ο spcav να δοκιμάσει του δίνω το δικό μου για λίγες μέρες για να μην ρισκάρει καθόλου.
...αλλά πρώτα θέλω να ξέρω τι ζητάει και αυτός και όσοι άλλοι κατακρίνουμε τα realtek (ή οτιδήποτε άλλο)... όλα τα realtek σε όλες τις εκδόσεις...
λίγο αφοριστικό δεν είναι ρε παιδιά?

Re: Powe Buy για το MED600X3D

Εγω θελω να παιζει τα παντα από BD (συμφωνα με τις προδιαγραφες του BD φυσικα - Menu εξαιρουμενων) από δικτυο.

Simple as that.

ΥΓ Το θεμα της ποιότητας φυσικά υπο έλεγχο / συγκριση (με το HTPC / stand alone)

Απάντηση: Re: Powe Buy για το MED600X3D

Εγω θελω να παιζει τα παντα από BD (συμφωνα με τις προδιαγραφες του BD φυσικα - Menu εξαιρουμενων) από δικτυο.

Simple as that.

ΥΓ Το θεμα της ποιότητας φυσικά υπο έλεγχο / συγκριση (με το HTPC / stand alone)

Τότε γιατί πήρες το Dune? Επειδή τα παίζει όλα? :award:
Πλάκα πλάκα κι εγώ ένα κλικ μακριά ήμουν από mede8er και σκάλωσα στο 23,976 που λένε ότι το έφτιαξαν τώρα και στην εικόνα που λένε ότι είναι χειρότερη.
Ίσως στο δίκτυο να μην σε καλύψουν πλήρως τα realtek (ενώ με το dune ούτε τα shares δεν μπορούμε να δούμε :flipout:)

Απάντηση: Powe Buy για το MED600X3D

επειδή δεν με απασχολεί το δίκτυο δεν το έχω ψάξει, αλλά εξ όσων γνωρίζω δεν υπάρχει τέτοιο μηχανάκι αυτή τη στιγμή στην αγορά.
όλα έχουν μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα στο 3d frame packing.

imo, περιμένεις να ωριμάσουν και οι τρεις εταιρείες που κινούνται δραστήρια στο πεδίο αυτό και αναλόγως κινείσαι...
αν και με ένα εξωτερικό δίσκο καθάριζες εύκολα και απο αυτό με med600 γιατί οι άλλοι πουλάνε αέρα ακόμα...

(κwλο το κάναμε και αυτό το νήμα:p)

Re: Powe Buy για το MED600X3D

Λοιπόν....την ιστορία με το δίκτυο θα σας την ξεκαθαρίσω εγώ !
Εάν θέλετε να αναπαράγετε Full 3D (frame packing ) από δίκτυο ...χάσατε, είτε με Sigma , είτε με Realtek. Tέλος ...
Τώρα για το MED600X3D ....έχω προσωπική άποψη και δεν δέχομαι αμφισβήτηση παλληκάρια μου . :D
Ολα τα υπόλοιπα ( you name it ) παίχτηκαν από ενσύρματο gigabit δίκτυο αψόγως . :2thumb22sup:

Πλάκα πλάκα κι εγώ ένα κλικ μακριά ήμουν από mede8er και σκάλωσα στο 23,976 που λένε ότι το έφτιαξαν τώρα και στην εικόνα που λένε ότι είναι χειρότερη.
Ίσως στο δίκτυο να μην σε καλύψουν πλήρως τα realtek (ενώ με το dune ούτε τα shares δεν μπορούμε να δούμε :flipout:)

Όσον αφορά την εικόνα το δοκίμασα σε 55"VT30 σε σύγκριση με wdgen3 (αναφοράς τεσταρισμένο/βεβαιωμένο) και ήταν πλήρως αποδεκτό.
Δεν κάνει υπολογίσιμη διαφορά ούτε με το oppo93 το οποίο επίσης διαθέτω (θα έπρεπε να αφορίζω τα sigma τώρα?)

τεσπα... την κυριακή θα έχετε απόψεις και για το κλείδωμα στα 23,976, απο πολλούς και πιο έμπειρους απο εμενα (για μένα είναι τελειωμένο και αυτό).

Μένει να μπει κάποια στιγμή και σε προβολέα... θα το κάνουμε και αυτό και θα υπάρξει ενημέρωση σύντομα πιστεύω.

:ernaehrung004:

Όσον αφορά την εικόνα το δοκίμασα σε 55"VT30 σε σύγκριση με wdgen3 (αναφοράς τεσταρισμένο/βεβαιωμένο) και ήταν πλήρως αποδεκτό.
Δεν κάνει υπολογίσιμη διαφορά ούτε με το oppo93 το οποίο επίσης διαθέτω (θα έπρεπε να αφορίζω τα sigma τώρα?)

τεσπα... την κυριακή θα έχετε απόψεις και για το κλείδωμα στα 23,976, απο πολλούς και πιο έμπειρους απο εμενα (για μένα είναι τελειωμένο και αυτό).

Μένει να μπει κάποια στιγμή και σε προβολέα... θα το κάνουμε και αυτό και θα υπάρξει ενημέρωση σύντομα πιστεύω.

Σε προβολεα φαινονται ολα αβιαστα.

Τωρα για τα κλειδωματα ειναι περιεργα τα πραγματα. Μπορει να βαλετε ολα τα player σε μια τηλεοραση και να κλειδωσουν τα μισα,να τα βαλετε σε αλλη και να κλειδωσουν ολα...

Re: Απάντηση: Re: Powe Buy για το MED600X3D

Τωρα για τα κλειδωματα ειναι περιεργα τα πραγματα. Μπορει να βαλετε ολα τα player σε μια τηλεοραση και να κλειδωσουν τα μισα,να τα βαλετε σε αλλη και να κλειδωσουν ολα...

Εστω κι αν η μία με την άλλη τηλεόραση έχουν τις ίδιες δυνατότητες και χαρακτηριστικά ?
Π.χ. Το MED κλείδωσε και σε μένα και στον Dalanik. Φυσικά οι TV's έχουν παράλληλες δυνατότητες , απλά διαφορετικό implementing...

:a0210:

Για αυτό λέω ότι θα δοκιμαστεί και έτσι. Ίσως το Σάββατο να γίνει, οπότε θα ξέρουμε.

Για το κλείδωμα είναι χειρότερα ακόμα τα πράγματα... έτρεξα το AVClub Motion 1080p23,976Hz του Γιάννη (JL) και το πέρασε νερό 3-4 φορές... το ξανατρεξα με τον Γιάννη και το βλέπαμε και οι δύο στο ίδιο σημείο................!!! πριν το είχε δοκιμάσει και ο Νίκος (Οnline) στο δικό του setup, πάλι χωρίς πρόβλημα... την κυριακή μπορεί να παίξει, τι να πω???
Μας κολλήσατε οι htpcάκηδες φαντάσματα...

όπως και να έχει καμια 10ριά φορές που δοκίμασα αποσπάσματα ταινιών και σε μια ολόκληρη που είδα δεν υπάρχει λόξιγκας, οπότε (προσωπικά) έκλεισα (μέχρι νεοτέρου:grandpa:)...

Επειδη ''ενας'' γκουχ γκουχ δεν λεω ποιος, μου ειπε οτι παιζει τα παντα.

Οχι οτι τον πιστεψα βεβαια, ο beta tester ζει ακόμα μεσα μου, το ξέρω, αλλα, όσο να 'ναι ''I want(ed) 2 believe''

:p

Για αυτό λέω ότι θα δοκιμαστεί και έτσι. Ίσως το Σάββατο να γίνει, οπότε θα ξέρουμε.

Για το κλείδωμα είναι χειρότερα ακόμα τα πράγματα... έτρεξα το AVClub Motion 1080p23,976Hz του Γιάννη (JL) και το πέρασε νερό 3-4 φορές... το ξανατρεξα με τον Γιάννη και το βλέπαμε και οι δύο στο ίδιο σημείο................!!! πριν το είχε δοκιμάσει και ο Νίκος (Οnline) στο δικό του setup, πάλι χωρίς πρόβλημα... την κυριακή μπορεί να παίξει, τι να πω???
Μας κολλήσατε οι htpcάκηδες φαντάσματα...

όπως και να έχει καμια 10ριά φορές που δοκίμασα αποσπάσματα ταινιών και σε μια ολόκληρη που είδα δεν υπάρχει λόξιγκας, οπότε (προσωπικά) έκλεισα (μέχρι νεοτέρου:grandpa:)...

Εδώ που τα λέμε.....εάν κάτσεις και κάνεις το τεστ του JL 5 φορές φτιάχνεσαι το ίδιο σαν νάχεις πιεί 2 μπουκάλια κρασί....Την 6η φορά δεν κλειδώνει τίποτα. Ολα είναι ξεκλείδωτα!! :flipout:

το καλύτερο το είπε ο Γιάννης όταν τσεκάραμε...
"καλό το τεστάκι... αλλά ευτυχώς που δεν είμαστε επιληπτικοί"...:blink::blink:

Εγώ ακόμα περιμένω πάντως... Είναι κι εκείνος ο απατεώνας ο Vas στη μέση... οπότε... μετά το Πάσχα το βλέπω... :p

Εγώ ακόμα περιμένω πάντως... Είναι κι εκείνος ο απατεώνας ο Vas στη μέση... οπότε... μετά το Πάσχα το βλέπω... :p

Δεν είναι απατεώνας ρε συ, απλά γέρασε και ξεχνάει...

(δεν βλέπει κι όλας... άστα θέστα...)

τρώγεσαι να μου πάρεις δαχτυλικά αποτυπώματα πάλι :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Powe Buy για το MED600X3D

Εστω κι αν η μία με την άλλη τηλεόραση έχουν τις ίδιες δυνατότητες και χαρακτηριστικά ?
Π.χ. Το MED κλείδωσε και σε μένα και στον Dalanik. Φυσικά οι TV's έχουν παράλληλες δυνατότητες , απλά διαφορετικό implementing...

Nαι, ας εχουν κι ολοιδια χαρακτηριστικα.
Οσον αφορα τα κλειδωματα, μπαινουν τα edid στη μεση κι ολες οι εταιριες δεν χρησιμοποιουν τα ιδια.
Αλλα και παλι θελει ψαξιμο. Μπορει εσυ να παιδευεσαι για παραδειγμα στο αλλο θεμα που διαβασα να βγαλεις 23.98 που σου λεει ο Γιαννης (που σημαινει οτι ειναι καπου απο 23.975 εως 23.980) αλλα η κινηση σου να ειναι καλυτερη αν βγαλεις 23.97 (που σημαινει οτι εισαι μεταξυ απο 23.970 εως 23.974), γιατι το μεσο σου ειναι καπου εκει.
Εγω σε δοκιμες που εκανα, ειδα οτι τα drop frames δε λενε και πολλα πραγματα γιατι τις περισσοτερες φορες τα χανεις οταν ξεκιναει το αρχειο. Μετα "καθονται".
Ειδικα αμα εχεις reclock κτλ, μετα απο λιγο μικραινει τοσο η διαφορα στο χρονισμο, που θα χασεις ενα frame αφου εχει τελειωσει η ταινια, μετα απο 2.5 ωρες ας πουμε.

Μην ειστε τοσο απολυτοι με τα νουμερα και τα σπεκς, πρεπει να τις βλεπετε τις διαφορες που περιμενετε στην εικονα, κι οχι στα νουμερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Powe Buy για το MED600X3D

Να ρωτησω κατι για να φτιαξω τις "βιβλιοθηκες" μου μεχρι να ερθει το μηχανακι.

Ποιες επιλογες πρεπει να επιλεξω στο mcm για να ειμαι οκ?

Μεχρι τωρα βαζω τα του netgear και το xbmc, αλλα για xml που θελει το med, δεν ξερω ποια θελει. Και βλεπω οτι εχει δυο τυπων.

Θενκς.

Attachments

• 2asdfgh.jpg
    2asdfgh.jpg
    54.7 KB · Views: 208
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Powe Buy για το MED600X3D

Χμμμμ...που το ξέρεις ότι έχω reclock? (κατάσκοποιοιοιοιοι....)

α/ αν δεν ειχες reclock , δεν θα ελεγες οτι στην αρχη ειναι 23 κατι και μετα σταθεροποιειται στο 23 κατι..:antlers:
β/ αν δεν ηθελες τετοια καλουδια, δεν θα εβαζες pc :ernaehrung004: