Mede8er MED600X3D

:D εγω δεν ανησυχώ - και δεν με ενδιαφέρει κι ολας εάν αργησουν λίγο να το φτιάξουν. 24/1000 και 24/1001. Αυτή είναι η διαφορά Αμα την παρατηρήσετε γράψτε μου. Θυμάστε τα βίντεο τεστ που έχω με την ονομασία 23.976 , 24 κτλπ που είδαμε; Παίζοντάς τα, πρώτα επιληψία παθαίνεις και μετά καταλαβαίνεις την διαφορά στην κίνησημε τις μπάρες. Ακόμα κι αυτοί που τραβάνε σε 24fps πλέον το κατεβάζουν στο πέρασμα στο βίντεο στα 23.976.

:D εγω δεν ανησυχώ - και δεν με ενδιαφέρει κι ολας εάν αργησουν λίγο να το φτιάξουν. 24/1000 και 24/1001. Αυτή είναι η διαφορά Αμα την παρατηρήσετε γράψτε μου. Θυμάστε τα βίντεο τεστ που έχω με την ονομασία 23.976 , 24 κτλπ που είδαμε; Παίζοντάς τα, πρώτα επιληψία παθαίνεις και μετά καταλαβαίνεις την διαφορά στην κίνησημε τις μπάρες. Ακόμα κι αυτοί που τραβάνε σε 24fps πλέον το κατεβάζουν στο πέρασμα στο βίντεο στα 23.976.

Νικο, διαφορα υπαρχει στο judder και μαλιστα εμφανεστατη!

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Νικο, διαφορα υπαρχει στο judder και μαλιστα εμφανεστατη!

Τι να πω? Πρέπει να το πάρω στα χέρια μου και να το δω. Θα πάρω του Dalanik το απόγευμα γιατί έτσι δεν γίνεται δουλειά.....

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Δε σου δίνω τίποτα... :afro:

:flipout: Τώρα που κάναμε το καλιμπράρισμα ....πάνω στο MED(ζηλιάρη......) πάει αυτοκόλλητο με την Panny ε ?
Εντάξει ! Θα πάρω και την TV :flipout:

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Ρε παλιαχαρακτήρες... Τι είναι αυτά που μου κάνετε; Μια χαρά δεν είμαι με το HTPC-άκι μου;

:ADFADF1: :worshippy: :Banane0: :music-smiley-005:

Mede8er_V2_iPad_Movie_JukeBox_lr.jpg

Ρε παλιαχαρακτήρες... Τι είναι αυτά που μου κάνετε; Μια χαρά δεν είμαι με το HTPC-άκι μου;

:ADFADF1: :worshippy: :Banane0: :music-smiley-005:

Mede8er_V2_iPad_Movie_JukeBox_lr.jpg

Γιατι???? Εσυ δεν εχεις ΗΔΗ τετοιο απο το XBMC??? :singer:

εχμ, μην τρελένεστε...

Development is complete on the new NET API in X3D V2 firmware and this has been exposed to external developers and we should start seeing 3rd party IPad / Android Apps available on the App Stores in the near future.

Κοινώς: η mede8er ναι μεν έδωσε το ΑΡΙ, αλλά τώρα το άφησε σε όποιον (και αν και όταν) θελήσει να φτιάξει κάτι...

Τώρα γιατί δεν φτιάχνει inhouse ένα επίσημο app όπως ήδη έχουν οι WD, DUNE, Xtreamer (νομίζω), PCH κλπ... ποιος ξέρει.

Ε καλά δεν ανακάλυψαν και την Αμερική.

Mymovies έχετε δει σε Ipad? Είναι και το 10muse νομίζω. Όλα αυτά βέβαια με Dune. :p

Θα ακούσουμε δεν θα ακούσουμε? Εσείς περιμένατε κοντά ένα χρόνο για να δείτε 23,976hz
Αν δεν το φτιάξουν όμως στο επόμενο firmware θα αλλάξω στρατόπεδο :p

εγώ βασικά δεν περίμενα ... το πήρα αφού έφτιαξε ...
για dune πήγαινα αλλά ...