Mede8er MED600X3D

Nεκτάριε έχεις παρεξηγηθεί χωρίς να μπορώ να καταλάβω το λόγο... δεν έχω να πω κάτι άλλο...

να χέσω και τα μιντια πλειρ και τις τηλεοράσεις ένα πράγμα...

τέλος

Nεκτάριε έχεις παρεξηγηθεί χωρίς να μπορώ να καταλάβω το λόγο... δεν έχω να πω κάτι άλλο...

να χέσω και τα μιντια πλειρ και τις τηλεοράσεις ένα πράγμα...

τέλος

+1. Ρε σεις δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε το νήμα, τις καρδιές μας για το τίποτα.

Να το επαναφέρουμε. Υπάρχει κάποιος με android smartphone και να έχει δοκιμάσει το application που έφτιαξε ένα μέλος του forum της med8er για remote control; Σίγουρα θα βγει και official απλά αυτή τη στιγμή υπάρχει διαθέσιμο μόνο το παραπάνω. Με ενδιαφέρει αν έχει screen keyboard.

o Nectar την "έπεσε" στον player σταχυολογώντας τα αρνητικά του
ακριβώς από κάτω "την έπεσαν" στον Nectar, γιατί ο Player παίζει "νεράκι"
the rest is history..

-- ετσι για να δώσει και κάποιος λίγο δίκιο στον Nectar, για λόγους ισορροπίας

μπορείς να του δώσεις όλο το δίκιο και καλά θα κάνεις.
Έκανα λάθος που ασχολήθηκα.

ΤΟ ΘΕΜΑ ειναι παρολο που εχετε ολοι σας την καλη διαθεση να βοηθησετε μας δημιουργειτε προβλημα,σεβομαστε και εκτιμουμε την αποψη σας γιατι γνωριζεται πραγματα στον τομεα αυτο ειτε απο χομπυ καποιοι ειτε λογο επαγγελματος καποιοι αλλοι,ο ενας το εχει σε προβολεα κουμπωμενο ο αλλος το εχει στον ταδε ενισχυτη ο αλλος το συγκρινει με κατι αλλο κτλπ , νοιωθω πωσ καποιοι χωρις να υπαρχει προβλημα ψαχνουν το προβλημα :2thumb22sup: τι κι αν κανει λοξυγκα στα 40 δευτερα η στα 42 δευτερα,μια ταινια θελουμε να δουμε και ψαχνουμε να το στησουμε σωστα το μηχανημα με τη βοηθεια σας.....και μεσα απο ολα οσα διαβασα χαρηκα μ ενα πραμα,και το λεω χωρις ειρωνια γιατι δεν ειναι του τυπου μου....αφου εχω μια 37 και μια 40 ιντσες και δεν μπορω να δω το εν λογω προβλημα τοτε να μην στεναχωριεμαι ε? αρα δεν υπαρχει προβλημα σωστα ? :) ............nikola to pdf ρε φιλε...αντε τα καρβουνα αναψαν :)

Επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν....

Έχω δύο τρόπους δικτυακής αναπαραγωγής:

-Μέσω Shared folder (public) στο PC μου
-Μέσω media server (Twonky) στον NAS

Τι χρειάζεται να κάνω στο media player για αναπαραγωγή και με τους δύο τρόπους; Δεν έχω το med8er τώρα, αλλά θέλω να γνωρίζω γιατί όταν το πάρω, το τελευταίο που θέλω είναι να γκουγκλάρω και να ψάχνω...

Επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν....

Έχω δύο τρόπους δικτυακής αναπαραγωγής:

-Μέσω Shared folder (public) στο PC μου
-Μέσω media server (Twonky) στον NAS

Τι χρειάζεται να κάνω στο media player για αναπαραγωγή και με τους δύο τρόπους; Δεν έχω το med8er τώρα, αλλά θέλω να γνωρίζω γιατί όταν το πάρω, το τελευταίο που θέλω είναι να γκουγκλάρω και να ψάχνω...

Να του δώσεις IP
Τα υπόλοιπα τα κάνουν oi servers

Τις IP από τα τα 2 μηχανάκια να υποθέσω... Toν UPnP media server θα τον καταλάβει ως server και θα στριμάρει μέσω DLNA ή θα το δει ως απλό network share;

να δώσεις IP στο mede8er. Δεν έχω κοιτάξει αν πρέπει να ενεργοποιήσεις το DLNA στα settings. Ίσως να χρειάζεται.
Μετά θα πας στο media library και θα τα βρεις όλα εκεί.

σε folder έχω όλα τα επεισόδια του κύκλου μία σειράς.
Όταν βλέπω ένα και τελειώσει, το player προχωράει στο επόμενο επεισόδιο.
το repeat είναι στο off και το firmware είναι το beta.
Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; έχει ιδέα τι να κάνω για να παίζει μόνο το ένα επεισόδιο;

3D.ISO, μπορείς να επιλέξεις το βάθος στους υπότιτλους; της ταινίας;
έπαιξα λίγο με ένα 3D.ISO και δεν το έψαξα περισσότερο. Οι υπότιτλοι ήταν εξωτερικοί και τους έδειχνε 3D.
Για τους υπότιτλους ξέρω να αλλάζω encoding, δεν είδα άλλη επιλογή.
Κάποιος μία ιδέα;

σε folder έχω όλα τα επεισόδια του κύκλου μία σειράς.
Όταν βλέπω ένα και τελειώσει, το player προχωράει στο επόμενο επεισόδιο.
το repeat είναι στο off και το firmware είναι το beta.
Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; έχει ιδέα τι να κάνω για να παίζει μόνο το ένα επεισόδιο;

... τώρα τι να πω? Το ίδιο "πρόβλημα" έχω με το appstreamer, δοκίμασα σήμερα με το himedia600A και επίσης κάνει το ίδιο... ????
είχες δοκιμάσει, στο έκανε και πριν? Είναι θέμα φιρμ, ή είναι θέμα... realtek?

δεν του έχω περάσει άλλο φιρμ, με το beta είμαι από την αρχή.
υποθέτω είναι θέμα firm.
Έχει επιλογές για repeat off/all/title. Το έχω στο off. Μάλλον πρέπει να μπω στο med forum να πάρω άποψη από εκεί.

και στο himedia 900a και στο prodigy μου το κανει....μονο αν ειναι σε ξεχωριστο φακελο τα επεισοδια δεν το κανει

Last edited:
Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

και στο himedia 900a και στο prodigy μου το κανει....μονο αν ειναι σε ξεχωριστο φακελο τα επεισοδια δεν το κανει

lol...

realtek... "it's not a bug, it's a feature"!!!!