Mede8er MED600X3D

Μα ενσύρματα απλά τα συνδέω και τα 2 στο router (έχει 4 θύρες lan & Wifi) σε θύρες lan και λύνω το πρόβλημα μέσω κοινού δικτύου. Το θέμα μου είναι απλά να γίνεται, στις ταινίες ας πατάω και pause αν με ενοχλεί (οι περισσότερες ταινίες που έχω είναι dvdrips Divx των 700mb, HD έχω λίγες προς το παρόν- με την έλευση του med αυτό θα αλλάξει βεβαίως βεβαίως).
Έτσι όπως το σκέφτηκα θα είναι συνδεδεμένα στο ίδιο router (laptop με wifi, med με lan) οπότε θα παίρνουν ip's απο το ίδιο δίκτυο. Εκεί στηρίζομαι στο αν μπορεί να υπάρξει κοινή σύνδεση μεταξύ τους (και όχι απαραίτητα μόνο στον εξ. δίσκο).

Αυτά, είναι offtopic το θέμα οπότε αν χαλάει τη σειρά του thread παρακαλώ να μπει σε άλλο (σχετικό ή νέο).

Εάν το router δεν είναι gigabit αργότερα που θα έχεις HD αρχεία ίσως να έχεις πρόβλημα. Προς το παρόν όμως έτσι όπως τα λες , είναι καλύτερα να το κάνεις όπως σου έιπαμε πιο πριν.
Δίσκος στο MED
Ασύρματα από το laptop.
Θα επικοινωνούν χωρίς πρόβλημα μεταξύ τους .

Ευχαριστώ:grinning-smiley-043, κλείνω το θέμα γιατί γεμίσαμε σελίδα:rifle:! Τα υπόλοιπα με την έλευση του med!

δεν κατάλαβα ακριβώς τι σε προβληματίζει αλλά δικτυακά ενσύρματα μπορείς να συνδεθείς από το med στο laptop και να βλέπεις τα αρχεία & directories που κάνεις share στο laptop.
Play, pause, ff, rw, όλα δουλεύουν κανονικά.

Μια απορία σε σχέση με την οπτική έξοδο:
Στα specs λέει "Flac up to 24bit 192Khz". Βγάζει δηλαδή στην οπτική 24/192?
Κάπου είχα διαβάσει ότι από την οπτική βγάζει 24/96 και μόνο το 1000X3D βγάζει από την ομοαξονική 24/192.
Αν δεν κάνω λάθος, η οπτική δεν έχει γενικά περιορισμό σε 24/96;

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Last edited:
Μπορεί παρακαλώ να επιβεβαιώσει κάποιος ότι κάνει downconvert όλα τα πολυκάναλα φορμά στη στεροφωνική rca έξοδο για χρήση με απλό στερεοφωνικό ενισχυτή.

Ευχαριστώ:grinning-smiley-043, κλείνω το θέμα γιατί γεμίσαμε σελίδα:rifle:! Τα υπόλοιπα με την έλευση του med!

Για όσους θέλουν gigabit και το router τους είναι 10/100, η λύση είναι απλή. Παίρνετε ένα 1000άρι switch και τελειώσατε.

Μπορεί παρακαλώ να επιβεβαιώσει κάποιος ότι κάνει downconvert όλα τα πολυκάναλα φορμά στη στεροφωνική rca έξοδο για χρήση με απλό στερεοφωνικό ενισχυτή.

Απροβλημάτιστα Βασίλη.

edit: ουπς λάθος!!! περνάω οπτική σε dac.

Έχω δοκιμάσει και απο RCA αλλα δεν θυμάμαι αν ήταν πολυκάναλο ή δικάναλο το περιεχόμενο.

Θα σου πω το βράδυ. -bye-

Last edited:
Ευχαριστώ Νίκο,
βρήκα το user manual στο διαδίκτυο και λέει ότι το κάνει, λέω να το πιστέψω.

Μια απορία σε σχέση με την οπτική έξοδο:
Στα specs λέει "Flac up to 24bit 192Khz". Βγάζει δηλαδή στην οπτική 24/192?
Κάπου είχα διαβάσει ότι από την οπτική βγάζει 24/96 και μόνο το 1000X3D βγάζει από την ομοαξονική 24/192.
Αν δεν κάνω λάθος, η οπτική δεν έχει γενικά περιορισμό σε 24/96;

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Μόνο στα Mac απ'όσο θυμάμαι υπάρχει αυτό το θέμα. Η οπτική υποστηρίζει 24/192

σήμερα έβαλα λίγο να δω 3dISO το avengers.
οι υπότιτλοι 3d υποθέτω γιατί χωρίς τα γυαλιά τους έβλεπα θολούς
έπαιξα λίγο με το βάθος, καλή φάση.
προτίμησα στο Med να θέσω το βάθος < 8, νομίζω ότι έβλεπα καλύτερα τους υπότιτλους.

επίσης, η διαχείρηση των υποτίτλων σε ISO δε μου αρέσει. Μόνο να ορίσεις τον υπότιτλο μπορείς.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

δεν το έχω ψάξει αλλά από ότι θυμάμαι έχει ζουμ ύψος - πλάτος

Ετσι ακριβως ειναι! ενα κλικ στο ζουμ και βγαζει τις μαυρες μπαρες πανω, 2ο κλικ βγαζει τις μαυρες μπαρες πλαγια και 3ο κλικ κανει custom zoom σε επι τις %

Συγχωρηστε με που θα γινω κουραστικος αφου ολκα αυτα ντεν τα πολυκαταλαβαινω.Υπαρχει τροπος,να εχω τους σκληρους δισκους μου με τις ταινιες στο dedicate για HT χρηση PC μου και να βλπω τις ταινιες απο το Mede8er?Να υπαρχει καποιο καλωδιο με λιγα λογια να συνδεσω το Mede8er με το PC για να μην ειμαι συνεχως στο βαλε-βγαλε των σκληρων δισκων??
P.S.Αν λεω ανασυναρτησιες με πραγματα που δεν ειναι εφικτα,απλα απαντηστε με ενα ΟΧΙ,να μην κουραζω..:bang:

η μαγική λέξη είναι "δίκτυο".
Ενώνεις το med600 και το PC πάνω σε ένα switch - router, στο PC κάνεις share τους φακέλους που έχουν μέσα τις ταινίες και μετά απολαμβάνεις τους κόπους σου

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

η μαγική λέξη είναι "δίκτυο".
Ενώνεις το med600 και το PC πάνω σε ένα switch - router, στο PC κάνεις share τους φακέλους που έχουν μέσα τις ταινίες και μετά απολαμβάνεις τους κόπους σου

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!!Τα απλα router που μας δινουν οι εταιριες κανουν τη δουλεια τους η θελει καποιο ιδιαιτερο.Και επειδη δεν καταλαβα και αμαν,οταν λες δικτυο μαλλον εννοεις ενσυρματο γιατι απο ασυρματο τα 1080p μαλλον παπαλα..
P.S.Αυτο δεν ειναι μαλλον δυσκολο να το καταφερω ετσι δεν ειναι??:BDGBDGB53:

αν είναι κοντά, μπορείς να δοκιμάσεις και κατευθείαν σύνδεση PC-med600 με καλώδιο δικτύου cross-over
(ή και με κανονικό καλώδιο, κάπου είχα διαβάσει πως πολλές κάρτες δικτύου κάνουν μόνες τους την αντιστροφή, δεν ξέρω αν ισχύει)

τα router που δίνουν οι εταιρίες είναι wifi switch-routers που έχουν 4 θέσεις για να βάλεις καλώδιο δικτύου.
Προτιμώ ενσύρματο, υπάρχει και το ασύρματο αλλά δεν είναι σταθερό.

Δεν είναι δύσκολο για να το κάνεις. Αν χρησιμοποιήσεις καλώδιο τότε πολύ καλύτερα. Υπάρχει και η προοπτική του powerline.