Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D
E ντάξει...στα backgrounds σου λέει 1280x720 ....κοντά είναι. τα εξωφυλλα όμως..εκεί που "φαίνεται" στο navigation δεν μπορεί ναναι 1500x1500!! Κι όμως έχω κάτι τέτοια.....
Red Alert !!!
Οποιος λάβει μήνυμα την ώρα του scrapping : " Αδύνατη η επικοινωνία με τον server " ..........το λόγο τον ξέρετε.!!!!
Ο Babis K. έχει ξεκινήσει ανανέωση της library με τον MCM...
( μιλάμε για ατέλειωτα αρχεία τώρα ε ? )
Νίκο... κοίτα... επειδή εγώ χρησιμοποιώ σοβαρά προγράμματα (Μedia Browser:smileκι οχι τα δικά σας τα σαπάκια (ΧBMC :silly
με ρωτάει τι θέλω για το background και σε τι ανάλυση. Συνήθως επιλέγω 1920 Χ 1080.
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι... Ο Media Browser έχει δικό του database και δεν βάζει folders fanarts και background μέσα στο φάκελο της ταινίας...
Άρα τι θα δεί το Med; :nounder: Θα πρέπει να τις περάσω όλες από Media Center Master; :bang:
E ντάξει...στα backgrounds σου λέει 1280x720 ....κοντά είναι. τα εξωφυλλα όμως..εκεί που "φαίνεται" στο navigation δεν μπορεί ναναι 1500x1500!! Κι όμως έχω κάτι τέτοια.....
Red Alert !!!
Οποιος λάβει μήνυμα την ώρα του scrapping : " Αδύνατη η επικοινωνία με τον server " ..........το λόγο τον ξέρετε.!!!!
Ο Babis K. έχει ξεκινήσει ανανέωση της library με τον MCM...