Mede8er MED600X3D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Νίκο... κοίτα... επειδή εγώ χρησιμοποιώ σοβαρά προγράμματα (Μedia Browser:smile:) κι οχι τα δικά σας τα σαπάκια (ΧBMC :silly:) με ρωτάει τι θέλω για το background και σε τι ανάλυση. Συνήθως επιλέγω 1920 Χ 1080.

Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι... Ο Media Browser έχει δικό του database και δεν βάζει folders fanarts και background μέσα στο φάκελο της ταινίας...
Άρα τι θα δεί το Med; :nounder: Θα πρέπει να τις περάσω όλες από Media Center Master; :bang:

E ντάξει...στα backgrounds σου λέει 1280x720 ....κοντά είναι. τα εξωφυλλα όμως..εκεί που "φαίνεται" στο navigation δεν μπορεί ναναι 1500x1500!! Κι όμως έχω κάτι τέτοια.....

Red Alert !!!
Οποιος λάβει μήνυμα την ώρα του scrapping : " Αδύνατη η επικοινωνία με τον server " ..........το λόγο τον ξέρετε.!!!!
Ο Babis K. έχει ξεκινήσει ανανέωση της library με τον MCM... :flipout: ( μιλάμε για ατέλειωτα αρχεία τώρα ε ? )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Red Alert !!!
Οποιος λάβει μήνυμα την ώρα του scrapping : " Αδύνατη η επικοινωνία με τον server " ..........το λόγο τον ξέρετε.!!!!
Ο Babis K. έχει ξεκινήσει ανανέωση της library με τον MCM... :flipout: ( μιλάμε για ατέλειωτα αρχεία τώρα ε ? )

Σιγά σιγά θα το πάω... με ρέγουλα... Ένα γράμμα τη βδομάδα θα φτιάχνω... :cool:

Για Jukebox δεν λέτε όμως τίποτε κι ανυσηχώ... :flute:

Μια εμβολιμη ερωτηση απο εναν ασχετο, εξωφυλλα πως κατεβαζουμε; Βλεπει πχ αυτοματα το ονομα της ταινιας μεσω ιντερνετ και το περναει σαν εξωφυλλο;

δικτυακα και εγω εχω προβλημα με τον ηχο σε αρχεια iso kai m2ts.....

Για πες περισσότερα.
1) πως είναι συνδεδεμένο το player
2) ποιο είναι το set up σου( TV, AMP, Network)

Καλό είναι όποιος έχει πρόβλημα να ακολουθεί αυτή την τακτική για να βρίσκουμε λύσεις γρήγορα!

movie library (εξώφυλλα, φαναρτ, ίνφο, κλπ) φτιάχνουμε είτε με yadis + yadis2mede8er, είτε με yamj + yamj2mede8er (νομίζω έτσι λέγεται), είτε με thumbgen.
Το med δεν τα κάνει μόνο του.

Αλλο ένα Hint :
Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που έχω σκαλώματα στο navigation .
Για να μπορεί να λειτουργεί γρήγορα και σωστά η Media Library του Med600X3D πρέπει :
οι εικόνες για τα album folder - εξώφυλλα (μουσική ή ταινίες ) να μην υπερβαίνουν τα 230x230 pixels και τα fanart τα 1280x720 .

Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει στην δική μου βιβλιοθήκη όπου υπάρχει folder με τριπλάσια ανάλυση. Οπότε όποιος έχει κάτι ανάλογο ...resize για optimal navigation.

Νικο αυτο ισχυε στο 400αρι και στο 500αρι. Καπου διαβασα στο φορουμ τους οτι ο 1186 ειναι πολυ πιο δυνατος και δεν χρειαζετε το resize απαραιτητα.

Το δοκιμασα και εγω σε μερικες ταινιες full HD , ειναι μια χαρα!! Και στην αναζητηση ακαριαιο!!! πατησα το κουμπι για να παω στο 50% και σε dt , ουτε που το καταλαβα πως πηγε στην μεση της ταινιας! Λες και αλλαξε πλανο! Τοσο γρηγορα!

Θα πω ομως οτι απο κινηση πολυ πολυ καλο, αλλα το popcorn α200 που εχω ενα τι πιο πανω... Σε ενα πολυ δυσκολο πλανο που βαζω για τεστ απο το "Sound of music", τα 3 πρωτα λεπτα δηλαδη που δειχνει κατι σκηνες απο τις Αλπεις, η κινηση το a200 ειναι σαφως πιο ομαλη, βουτηρο! Στο med ειναι λιγο πιο "σκαλοπατε" θα ελεγα. Βεβαια μπορει να φταιει και το rip, δεν ειναι αυθεντικο blue-ray, ειναι mkv ψαρεμενο απο δεν θυμαμαι και γω που..... :-)

επίσης με τα βελάκια αριστερά - δεξιά κατά την προβολής της ταινίας πάει πίσω - μπρος την ταινία σε όποιο σημείο θέλετε. Αφού καταλήξετε στο σημεία πατάτε το έντερ.
τα βελάκια πάνω κάτω δε θυμάμαι τι κάνουν κατά την προβολή.

Καλησπερα σε ολους!! φρεσκος και εγω στο club του med ,μολις καταφερα να δω ενα μεγαλο μερος του Samsara σε blu ray rip untouched.
Αποτελεσμα? Να με βαλει σε σκεψεις να ξαναδω ολα τις ταινιες που εχω αφου βλεπω λεπτομερεια που δεν μπορουσα πριν!
Εκανα και μια μικρη δοκιμη ετσι για το γαμωτο, επαιξα και στα 2 media players (med600 και egreatm31b ) την σκηνη στο 00.10.30 με τον μοναχο που ζωγραφιζει με σκονη.Η μερα με την νυχτα στην ευκρινεια και στην ζωντανια!!!
Ενδεχεται να ειναι απλα η ιδεα μου,αλλα ειμαι τρομερα ευχαριστημενος με το μηχανημα!!
Τελος μια ερωτηση,καθως παιζει η ταινια μπορουμε να δουμε το bitrate της εικονας και του ηχου? Το info δινει απλες πληροφοριες.

Καλησπερα σε ολους!! φρεσκος και εγω στο club του med ,μολις καταφερα να δω ενα μεγαλο μερος του Samsara σε blu ray rip untouched.
Αποτελεσμα? Να με βαλει σε σκεψεις να ξαναδω ολα τις ταινιες που εχω αφου βλεπω λεπτομερεια που δεν μπορουσα πριν!
Εκανα και μια μικρη δοκιμη ετσι για το γαμωτο, επαιξα και στα 2 media players (med600 και egreatm31b ) την σκηνη στο 00.10.30 με τον μοναχο που ζωγραφιζει με σκονη.Η μερα με την νυχτα στην ευκρινεια και στην ζωντανια!!!
Ενδεχεται να ειναι απλα η ιδεα μου,αλλα ειμαι τρομερα ευχαριστημενος με το μηχανημα!!
Τελος μια ερωτηση,καθως παιζει η ταινια μπορουμε να δουμε το bitrate της εικονας και του ηχου? Το info δινει απλες πληροφοριες.
όχι, εκτός και αν υπάρχει και δεν το έχω βρει. Και εγώ θα το ήθελα κάτι τέτοιο αλλά δεν το έχω συναντήσει σε realtek

Να σου πω εγώ γιατί. Γιατί στο tpb το the hobbit δεν υπάρχει ακόμα σε 3d blueray iso αλλά μόνο ένα full OU 1920*2160 των 35GB...
Γι' αυτό θέλεις να μπλέξεις με τέτοια αρχεία... ;) Ενδιαφέρει κι εμένα γιατί είναι στο 98% και μέχρι να γυρίσω σπίτι στανταράκι θα έχει κατέβει!

Λογικά, unsupported resolution θα σου βγάλει, αλλά μιας και το κατέβασες, κάνε το και μια δοκιμή στην πράξη...

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Εγώ έχω αρκετά εξώφυλα που αντί να πιάνουν καμμιά 50 ΚΒ , πιάνουν 3,5 ΜΒ. Στην ουσία άχρηστες είναι τόσο ψηλές αναλύσεις.
Εάν πάλι δεις ότι είναι απαραίτητο , υπάρχει προγραμματάκι που τις παιρνει όλες μαζί και τις κάνει resize μόνο του.

Πες το και σε εμάς το πρόγραμμα να το έχουμε στα υπ'όψιν....

Να σου πω εγώ γιατί. Γιατί στο tpb το the hobbit δεν υπάρχει ακόμα σε 3d blueray iso αλλά μόνο ένα full OU 1920*2160 των 35GB...
Γι' αυτό θέλεις να μπλέξεις με τέτοια αρχεία... ;) Ενδιαφέρει κι εμένα γιατί είναι στο 98% και μέχρι να γυρίσω σπίτι στανταράκι θα έχει κατέβει!

Τι σημαίνει "tpb το the hobbit" ?
Για πέστε κι εμένα ρε παιδιά.....

to powerbuy την ταινία the hobbit, τί δεν καταλαβαίνεις; :laugh:

Καλά που πήγες να το σώσεις Γιάννη.......:flipout:

Υ.Γ. Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ !! Εδώ δεν κάνουμε τέτοια πράγματα !!!:angel: