Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

στα settings έχεις ενεργοποιήσει το jukebox.
OK

σαν favorite το folder Jukebox.
ΟΚ (Δεν το έχω ονομάσει Jukebox αλλά δεν νομίζω να πειράζει αυτό, έτσι δεν είναι;

μετά πας στα favorites, εκεί βλέπεις το folder Jukebox, πατάς μενού και επιλέγεις scan folder.
Αυτό δεν το έχω κάνει...

αφού τελειώσει, από το μενού επιλέγεις hide movie info (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και μετά μπαίνεις στο folder Jukebox
Ούτε αυτό...
...

Βλέπει τις ταινίες αλλά δεν βλέπει τα αρχεία Video με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα παίξω. Όταν πατάω ΟΚ με βάζει μέσα σ´ένα κενό φάκελο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

στο browser δώσε http://med600x3d-ip-address:1024
π.χ. αν έχει διεύθυνση 192.168.1.10 τότε στον browser δίνεις 192.168.1.10:1024
το (A simple html+cgi example) πρέπει να στο βγάζει επειδή δε δίνεις το :1024

καλημερα,απο την αρχη κανω αυτο που ειπες και με τον τροπο που ειπες,αλλα δεν λεει να μπει,ασπρη εικονα αντικρυζω, μηπως καμια ρυθμιση απο τον player(samba.dlna) στα αλλα 2 μηχανακια μπαινει κανονικα,(εχω το essential)λες να μην αφηνει αυτο να συνδεθει? το firewall το απενεργοποιησα αλλα και παλι δεν μπηκε
δοκιμασα να περασω μια ταινια στον σκληρο μεσω δικτυου 8γιγα και την περασε σε 7-8 λεπτα,πρωτη φορα ειδα να πιανω ταχυτητα 12.5 mb/sec

...

Βλέπει τις ταινίες αλλά δεν βλέπει τα αρχεία Video με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα παίξω. Όταν πατάω ΟΚ με βάζει μέσα σ´ένα κενό φάκελο.

Aντε, και μολις τελειωσεις να ερθεις να φτιαξεις και τα δικα μου !!!

όσοι δε βλέπετε αρχεία κάντε μια δοκιμή μήπως και...

Στη κάτω σειρά των κουμπιών του rc υπάρχει το view style (είναι ακριβώς πάνω απο το zoom).
Eπιλέξτε και δοκιμάστε διαδοχικά τις υπόλοιπες επιλογές, μήπως ξεμπλοκάρει (μου έχει τύχει με τις μουσικές μου να μην τις βλέπει)
πιθανόν να μην είναι αυτή η λύση αλλα δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε.

Last edited:

...

χρησιμοποιώντας τα yadis & yadis2mede8er τότε φτιάχνεις ένα φάκελο jukebox, μπορείς να ονομάσεις το φάκελο όπως θέλεις π.χ. babis, και το φάκελο αυτό, π.χ. babis τον ορίζει σαν favorite.
χρειάζεται να τον κάνεις scan από το μενού. Όταν μπεις εκεί θα βλέπεις μόνο μία λίστα από φακέλους. Όταν διαλέξεις κάποιο φάκελο τότε θα σε δείξει την εικόνα με τις πληροφορίες της ταινίας. Δε βλέπεις άλλα αρχεία. Πατώντας έντερ παίζει η ταινία.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πας από τα favorites και όχι από το media library.

Αν έχεις πρόβλημα όπου βλέπεις τις πληρφορίες της ταινίας από το jukebox folder π.χ. babis μέσα από την επιλογή favorites τότε δεν έχεις ορίσει σωστά το yadis ώστε πατώντας έντερ να παίζει η ταινία.
ακολούθησε το guide εδώ: http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,10217.0.html

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

καλημερα,απο την αρχη κανω αυτο που ειπες και με τον τροπο που ειπες,αλλα δεν λεει να μπει,ασπρη εικονα αντικρυζω, μηπως καμια ρυθμιση απο τον player(samba.dlna) στα αλλα 2 μηχανακια μπαινει κανονικα,(εχω το essential)λες να μην αφηνει αυτο να συνδεθει? το firewall το απενεργοποιησα αλλα και παλι δεν μπηκε
δοκιμασα να περασω μια ταινια στον σκληρο μεσω δικτυου 8γιγα και την περασε σε 7-8 λεπτα,πρωτη φορα ειδα να πιανω ταχυτητα 12.5 mb/sec

με ποιο browser δοκιμάζεις;
από PC; android phone;

σε εμένα από android phone με firefox το web παίζει μια χαρά. με maxthon δεν δουλεύει.

χρησιμοποιώντας τα yadis & yadis2mede8er τότε φτιάχνεις ένα φάκελο jukebox, μπορείς να ονομάσεις το φάκελο όπως θέλεις π.χ. babis, και το φάκελο αυτό, π.χ. babis τον ορίζει σαν favorite.
χρειάζεται να τον κάνεις scan από το μενού. Όταν μπεις εκεί θα βλέπεις μόνο μία λίστα από φακέλους. Όταν διαλέξεις κάποιο φάκελο τότε θα σε δείξει την εικόνα με τις πληροφορίες της ταινίας. Δε βλέπεις άλλα αρχεία. Πατώντας έντερ παίζει η ταινία.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πας από τα favorites και όχι από το media library.

Αν έχεις πρόβλημα όπου βλέπεις τις πληρφορίες της ταινίας από το jukebox folder π.χ. babis μέσα από την επιλογή favorites τότε δεν έχεις ορίσει σωστά το yadis ώστε πατώντας έντερ να παίζει η ταινία.
ακολούθησε το guide εδώ: http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,10217.0.html

Απο τα favorites πάω, όχι απ´το media library, αλλά όταν πατάω enter δεν κάνει απολύτως τίποτε, απλά με βάζει σε μια μπλέ οθόνη, σαν να μπήκα σε κάποιο άδειο φάκελο. Μάλλον δεν έχω ορίσει σωστά το yadis όπως λές... Τι άλλο να πώ, δεν ξέρω.

mozzila chrome ie explorer και απο κινητο dolphin

δοκίμασε με firefox από κινητό.

το μόνο θέμα που έχεις είναι αυτό;

επίσης, έχεις δώσει static ip στο med;

Απ´ότι βλέπω αυτά ακριβώς έχω κάνει...
Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό επειδή δεν έχω κάνει scan folder;
Κι αν δεν έχω κάνει scan folder θα έπρεπε να μου δείχνει fanarts και πληροφορίες;

Απο τα favorites πάω, όχι απ´το media library, αλλά όταν πατάω enter δεν κάνει απολύτως τίποτε, απλά με βάζει σε μια μπλέ οθόνη, σαν να μπήκα σε κάποιο άδειο φάκελο. Μάλλον δεν έχω ορίσει σωστά το yadis όπως λές... Τι άλλο να πώ, δεν ξέρω.

το folder του jukebox που το ορίζεις;

έχεις ορίσεις στο yadis2mede8er να σώζει τις πληροφορίες στο folder του jukebox;
δηλαδή στο yadis2mede8er να ορίσεις το folder babis ώστε εκεί να φτιάξει folder για κάθε ταινία και μέσα σε κάθε folder να βάλει xml, jpg κλπ
επίσης στο yadis2mede8er να ορίσεις το Yadis Workspace folder ώστε να διαβάζει τις πληροφορίες από το yadis.

το folder του jukebox που το ορίζεις;

Σε κάποιο δίσκο στο PC που εκτελεί χρέη server και θα είναι πάντα ανοιχτό για να το βρίσκω όποτε θέλω.

έχεις ορίσεις στο yadis2mede8er να σώζει τις πληροφορίες στο folder του jukebox;
δηλαδή στο yadis2mede8er να ορίσεις το folder babis ώστε εκεί να φτιάξει folder για κάθε ταινία και μέσα σε κάθε folder να βάλει xml, jpg κλπ
Ναι, κι απ´ότι έχω δεί τα έχει φτιάξει, βλέπω τις ταινίες, βλέπω εικόνες, βλέπω πληροφορίες... Video δεν βλέπω, πάτάω enter και δεν γίνεται τίποτε.

...

στο yadis έχεις ακολουθήσει τα παρακάτω:

In Yadis select Setup
A. General Tab
1. In The Profile tab select Dune
2. Set the Workspace path (this is Yadis temp folder)
3. Dune Interface location - not required
4. Other settings according to preference
B. Folders Tab.
1. Select 'Add'
2. Set the Folder Path (αυτό λογικά το έχεις ορίσει σωστά και σου λείπει το παρακάτω σε bold)
3. Set the Dune Path

smb://192.168.0.2/Share_Name/Folder/Sub Folder

για
NFS
nfs://Host_IP/Path/To/Export:/Sub Folder

Last edited:

Απ´ότι βλέπω αυτά ακριβώς έχω κάνει...
Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό επειδή δεν έχω κάνει scan folder;
Κι αν δεν έχω κάνει scan folder θα έπρεπε να μου δείχνει fanarts και πληροφορίες;

Αμα δεν εχεις κανεις scan δε βλεπεις τιποτα. Ειναι γραμμενο ρητα.

Αστο οπως ειναι και κανε σκαν να δεις τι γινεται και μετα ψαξου παρακατω !

Θέλοντας να συνδέσω δικτυακά το med με μερικά folders στο pc, τα έκανα shared to everyone + read/write αλλά το med, ενώ βλέπει το pc με το όνομά του, εξακολουθεί να ζητάει user+pass.

Κάνω κάτι λάθος;
Επίσης, το ότι δεν βλέπει στικάκια σε exFAT, επιβεβαιώνεται;

Θέλοντας να συνδέσω δικτυακά το med με μερικά folders στο pc, τα έκανα shared to everyone + read/write αλλά το med, ενώ βλέπει το pc με το όνομά του, εξακολουθεί να ζητάει user+pass.

Κάνω κάτι λάθος;
Επίσης, το ότι δεν βλέπει στικάκια σε exFAT, επιβεβαιώνεται;

Βαλε το ιδιο username και password που χρησιμοποιεις στο pc και φυλαξε τα settings.

3. Set the Dune Path

smb://192.168.0.2/Share_Name/Folder/Sub Folder

για
NFS
nfs://Host_IP/Path/To/Export:/Sub Folder

Αυτό τι είναι; Το Dune Interface Location; Αυτό το έχω κενό, μόνο το C:\Program Files\yaDIS\Workspace έχω ορίσει.
Το Dune Interface Location υποτίθεται οτι το ορίζεις από το YadistoMede8er στο Aggregate Jukebox.
Κάνω λάθος;

Αυτό τι είναι; Το Dune Interface Location; Αυτό το έχω κενό, μόνο το C:\Program Files\yaDIS\Workspace έχω ορίσει.
Το Dune Interface Location υποτίθεται οτι το ορίζεις από το YadistoMede8er στο Aggregate Jukebox.
Κάνω λάθος;

και εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή και το είχα άδειο αλλά τελικά χρειάζεται.
Δείνει το path της ταινίας. όρισέ το στο dune, φτιάξε τη βιβλιοθήκη στο dune από την αρχή και μετά τρέχεις πάλι το YadistoMede8er.

Ερώτηση: πες ότι βάζεις μια νέα ταινία ταινία. Πρέπει να κάνεις δυό δουλειές κάθε φορά;;

-να ανοίγεις το yadis και να κάνεις process-export ;
-να ανοίγεις το yadistome8er και να κάνεις mede8erize ;

αν εννοείς το jukebox τότε ναι
αν δε σε ενδιαφέρει το jukebox τότε δε χρειάζεται κάτι, πας και παίζεις την ταινία αμέσως.