Mede8er MED600X3D

Ευχαριστώ , θα μου χρειαστούν πιστεύεις περισσότερα από 148,5 τώρα η μεθαύριο με αγορά 3D προβολέα ?

Δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση προς αυτό. Για την ώρα, το υλικό είναι με χρώμα 8bit, οπότε το ανέβασμά του γίνεται με upsampling. Αν κανείς διαθέτει πηγή που να κάνει καλύτερο upsampling από τον επεξεργαστή εικόνας του προβολικου μέσου, ίσως να έχει ένα νόημα, αλλά αυτό χρειάζεται δοκιμές για να το διαπιστώσεις. Για FullHD 3D και 2D έως 1080p60 με 8bit βάθος χρώματος, τα 148,5MHz σε καλύπτουν.

Oxi, 10.7.5

Αν έχεις ορίσει στις προτιμήσεις συστήματος/κοινή χρήση αρχείων ποιούς φακέλους θα κάνει share το mac έχεις τικάρει από τις επιλογές το smb,θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το SMBup.Είναι απλό στη χρήση του,απλά κάθε φορά που εκκινείς το imac θα ανοίγεις και το smbup.
Στη συνέχεια στο med θα βάλεις user Guest ή guest και password κενό.OK and save to my shortcut και θα πρέπει να είσαι εντάξει μετά.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Αν έχεις ορίσει στις προτιμήσεις συστήματος/κοινή χρήση αρχείων ποιούς φακέλους θα κάνει share το mac έχεις τικάρει από τις επιλογές το smb,θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το SMBup.Είναι απλό στη χρήση του,απλά κάθε φορά που εκκινείς το imac θα ανοίγεις και το smbup.
Στη συνέχεια στο med θα βάλεις user Guest ή guest και password κενό.OK and save to my shortcut και θα πρέπει να είσαι εντάξει μετά.

Μου βγάζει αυτό!!

There's an error starting the Samba service. This may be related to processes running incompatible with it. You can choose to quit the application, keep waiting and/or troubleshooting the system yourself or you can let SMBUp reset the set-up to try and restart Samba

Επέλεξε να κάνεις reset το πρόγραμμα.Μόλις κλείσει,το ανοίγεις πάλι και επιλέγεις Start Samba.Θα είναι οk μετά.

Μπα. Συνεχίζει τα ίδια. Να τα συνοψίσω λίγο?
Τρέχω το smbup
Κάνω install αυτά που λέει.
Πηγαίνω add new shared drive
Και επιλέγω από το actions......start samba
Right?

Δε νομίζω, αλλά θα το τσεκάρω. Είναι λίγο παράξενο διότι το κόκκινο κουμπάκι πάνω αριστερά ανάβει ενίοτε πράσινο αλλά μετά γίνεται κόκκινο κατευθείαν.

Κάνε reset το πρόγραμμα και ανοιξέ του πάλι.Το κάνει αυτό που λες,αλλά με reset όταν ανοίγει πάλι είναι εντάξει.

Μάλλον σήμερα δεν είναι η μέρα του. Τι να πω? θα το ξαναδοκιμάσω μετά. Παίζει και η εθνική τώρα. Ευχαριστώ Λεωνίδα για το χρόνο σου

enterhere σου εχω καλα νεα! Κατεβασα το αρχειο που μου εστηλες και το περασα απο το ΥΑΜΒ, ενα προγραμμα που κανει τα αρχεια σε mp4 χωρις να τα επανακωδικοποιει. Το εβαλα στο mede8er και επαιξε τελεια!! Δοκιμασε και εσυ και πες μου! Παντως κοιτα συμπτωση: το αποσπασμα που μου εστηλες ηταν απο το "Awakenings", που ειναι στις 5 αγαπημενες μου ταινιες ever! Φοβερη ταινια!

sstavross πολύ καλό το πρόγραμμα, γρήγορη μετατροπή (1-2 λεπτά), και η ταινία παίζει μια χαρά. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.

Υ.Γ. Η ταινία είναι το Awakenings και είναι όντως από τις κορυφαίες. :firstprize:

δοκίμασα το terminator salvation BD δομή.
Από τα 3 playlist που έχουν τη συνολική διάρκεια της ταινίας παίζει το 2ο και το 3ο.
Στις αλλαγές, seamless branching, από m2ts σε m2ts η μετάβαση δεν είναι ομαλή.

Το δοκίμασα και σε samba και σε NFS, το παίξιμο ήταν νεράκι. Απλά στις αλλαγές υπήρχε θέμα όπως γράφω παραπάνω.

Κι αλλο firmware. Τι γινεται με αυτους εκει; Ασταματητοι ειναι! Καλο για εμας βεβαια...

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Που και πως το περνάμε ?

θα παρεις το rar αρχειο θα το ριξεις μεσα σε ενα usb θα το κανεις αποσυμπιεση,ΟΧΙ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ,
το αρχειο θα εχει καταληξη IMAGE

βγαζεις το καλωδιο του ρευματος απο το med ,κουμπωνεις το usb ,βαζεις το καλωδιο του ρευματος και αμεσως πατας το on/of στην συσκευη και τα κρατας πατημενω μεχρι να δεις στην οθονη σου τη μπαρα προοδου εγκαταστασης ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝ/OFF

η διαδικασια ειναι πολυ ευκολη και πολυ γρηγορη,κανει περιπου 1,5 λεπτο για την εγκατασταση