δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά το med πλέον έχει την επιλογή multiple video play.
αυτό σημαίνει αν θα παίζουν συνεχόμενα τα videos που είναι στο ίδιο folder ή όχι.
Εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι πάντως και πολύ μου αρέσει που πρόσθεσαν αυτή τη δυνατότητα![]()
ISO και BR δομή παίζει μια χαρά. 3D παίζει μια χαρά. Αν είναι seamless branching (η ταινία αποτελείται από πολλά m2ts) τότε υπάρχει θέμα. Μάλλον δεν θα τα παίξει αν και αναφέρθηκε ότι σε κάποια 3D έπαιξε χωρίς πρόβλημα. Εγώ έκανα μία δοκιμή και τζίφος.
Χτες το εφερε ενας φιλος για να το δω ..
για να είμαι ακριβής αυτό που κάνει είναι να παίζει λίγο την αρχή, μετα να βάζει, extras και μετα να συνεχίζει. Μετα παλι extras. Tο Κάνει αυτο μέχρι να τελειώσει η ταινία.Είμαι καινούριος στα media player και έχω μερικές απορίες.
Έχω αυτούσιο ένα blu-ray σε μορφή φακέλου στον σκληρό και έχει δύο φακέλους, ένα bdmv και εναν certificate οι οποίοι είναι μέσα σε έναν φάκελο Total Recall.
Μπορεί να το παίξει το mede8er αυτό? Γιατί όταν το φορτώνω στο mede8er μου παίζει μόνο ένα 10λεπτο αρχείο και είναι και από τα extras.
για να είμαι ακριβής αυτό που κάνει είναι να παίζει λίγο την αρχή, μετα να βάζει, extras και μετα να συνεχίζει. Μετα παλι extras. Tο Κάνει αυτο μέχρι να τελειώσει η ταινία.
Το γνωστό προβλημα Seamless branching.. Playlist> και διαλέγεις μια με διαφορετική διάρκεια.
Το πρόβλημα είναι όντως το seem less branching. Η ταινία είναι χωρισμένη σε πολλα κομμάτια . Το μεγαλύτερο αρχείο στον φάκελο που κοίταξα είναι 10 λεπτα και στην playlist δεν μου βγάζει κάτι για να παίξει ολόκληρη η ταινία χωρίς τα extras. Απο τι καταλαβαίνω δεν υπάρχει τρόπος να παίξεις μια ταινία που είναι σε μορφή seem less branching. μόνο αν την κανείς mkv.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.