Mede8er MED600X3D

Ορίστε γκρινιάρηδες, νέο f/w 9/5/2013 (αν κι έχουν κάνει λάθος την ημερομηνία)

Changelog V2.0.0 - 9 April 2013
1. Major NET API changes and fixes - Now complete and locked.
2. Fix: label of device in Eject Menu has an incorrect character showing.
3. Fix: Plasma Mode
4. Fix: In Video Play Menu Transparency
5. Fix: Could not set JukeBox+ as 'Aggregate JukeBox' after firmware update.
6. Fix: blinking the POWER LED while installing firmware.
7. Dev: disable WIFI AP mode to avoid udhcpd.
8. Dev: Eject function for USB DVD Drive - Home Page and press 'F2' Button or Devices Page and Press 'F2' button on rc.
9. Fix: add to network folder to Favourite problem.
10. Fix: sometimes failed to scan network folders in Favourites.
11. Dev: when discreet off, GUI will stay on the current screen.
12. Dev: support for TVRename Episode Images - Require to update TVRename to TVRename2.2.4 and read release notes.
13. Dev: Auto fps optimization
14. Dev: enable osd language for GREEK and CZECH. - Feedback would be very welcome.

Εγώ για το plasma mode και το menu transparency. Mου έλειψαν αρκετά απο την v1

Να δούμε τι είναι και το "Auto fps optimization" γιατί όπου ακούω fps με πιάνει κρύος ιδρώτας!

Το plasma mode ρίχνει την αντίθεση στο menu ελαχιστοποιώντας το Image retention (αδιάφορο σου είναι Μπάμπη μου εσύ δεν έχεις plasma, αλλά πλάσμα!:grinning-smiley-043)
To menu transparency κάνει το μενού διάφανο (βλέποντας ταινία δεν επικαλύπτει το περιεχόμενο)

-bye-

Το plasma mode ρίχνει την αντίθεση στο menu ελαχιστοποιώντας το Image retention (αδιάφορο σου είναι Μπάμπη μου εσύ δεν έχεις plasma, αλλά πλάσμα!:grinning-smiley-043)
To menu transparency κάνει το μενού διάφανο (βλέποντας ταινία δεν επικαλύπτει το περιεχόμενο)

-bye-

OK Νικολό... Μερσί... -bye-

To fps chart

X3D_V2_9May2013_fps_chart.jpg

Άρα on-on

Last edited:
Από ότι έχω διαβάσει, το Auto FPS Optimization έχει να κάνει με το green screen of death που υπήρχε και το οποίο από τους beta testers και moderators έγινε γνωστό ότι γίνονταν από λάθος στην αλλαγή/μη αλλαγή των FPS.

Μακάρι να είναι αυτό, αλλά για να ανεβάσουν fps chart, όλο και κάτι θα έχουν πειράξει

Τι το ανακατεύουν, αφού παίζει 23,976? Έχω ξεχάσει την τελευταία φορά που είδα 25άρι ή 30άρι ή 50άρι!
Και τα 24άρια πάλι 23,976 θα τα βλέπουμε... ελάχιστα και αυτά βέβαια, αλλά...)

Το "σπαστικο" ειναι που δεν παιζει το στανταρντ interface στα 23.9, ετσι ωστε να μην κανει "hdmi searching.." το προβολικο καθε φορα που ξεκιναει ή σταματαει μια ταινία

τα χρωματα τα βλεπω λιγο πιο εντονα,χωρις να εχω πειραξει ρυθμισεις, πιο καθαρα,κατι σαν να εχουν πειραξει,εσεις?

μη κανετε τ'αστειο και περασετε το καινουριο!!
Φρικη,εικονα θεοσκοτεινη δεν εβλεπα τιποτα,οσο και να πειραζα τα ρυθμιστικα,δεν διορθωνονταν με τιποτα!
Ιντερνετ δεν τη παλευε με τιποτα,εβαζα εβγαζα καλωδια,θυρες,με ή χωρις σουιτς,τιποτα!
Εχω βεβαια θεμα και με το παλιο φιρμγουερ στο ιντερνετ,αλλα τουλαχιστον το παλιο,μια φορα στην αρχη μπαινει στο ιντερνετ.
Περασα παλι το παλιο.
Ηθελα να ξερα,40 μερες τι στο καλο δουλευαν τα τζιμανια;

Φορώντας το τελευταίο firmware 28/3/2013 open beta διαπίστωσα ότι συνδέοντας έναν σκληρό δίσκο wd red 3T με σύνδεση usb από εξωτερική θήκη sharkoon (USB 3.0) γεμάτος με ταινίες 2Τ μόνο αρχεία bd & dvd iso, το mede8er παγώνει και μόνο αν βγεί από το ρεύμα επανέρχεται. Το πάγωμα γίνεται όταν είμαι ακόμη στα εξώφυλλα των ταινιών και πριν ακόμη προσπαθήσω να δώ κάποια ταινία. Μού πάγωσε τουλάχιστον 3 φορές και σταμάτησα τη προσπάθεια. Tο firmware το πέρασα με Emergency Procedure. Τί φταίει;;;; Το firmware ; Ο σκληρός ; Η Θήκη sharkoon ; Κάποια βοήθεια ;

Επανέρχομαι στο πρόβλημά μου γιατί βάζοντας το official firmware V1.0.5 14/12/2012 και όχι beta , δεν είχα κανένα πρόβλημα στην ανάγνωση του δίσκου. Όλα δούλευαν περίφημα και χωρίς παγώματα. Μόλις έβαλα και το καινούργιο 9/5/2013 πάλι τα ίδια πάγωμα της συσκευής και βγάλσιμο από ρεύμα για να ξαναδουλέψει. Άρα τί κάνω παλιό firmware με 24 hz και δίσκος red OK ή νέο firmware me 23.976 hz και δίσκος red στο ράφι μέχρι νεωτέρας ;;

Εγω με νεο firm 9/5 ολα κομπλε! Και ελληνικα, και plasma mode και fps δεν κολλανε τα bluray που δοκιμασα, και internet εχω και σουπερ εικονα στην 64F8500! Χεχε...