Mede8er MED600X3D

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Και επειδή έτσι μας έχουν μάθει, ας δούμε και το νέο firmware που βγήκε χθες::drummer:
Changelog V2.0.0 - 27 May 2013
1. Fix: Setup NFS - Protocol - You can Select UDP or TCP but you cannot set it back to 'Auto'.
2. Fix: crash with more than 32 favorites when using app. - Increased the Max limit to 64
3. Dev: net api, Will respect the 'Multiple Video Play' setting in Setup for Movie JukeBox, Movie Share and TV Series structure.

Για να πω την αλήθεια έχω αρχίσει να βαριέμαι, καλύτερα ας μαζέψουν μερικές διορθώσεις/αναβαθμίσεις να γίνουν μαζί παρά λίγες λίγες με νέα updates κάθε 2-3 ημέρες:grandpa:!

Βγάζουν αλλά σε μερικές περιπτώσεις, βλέπω ότι κρατάνε λίγο αρνητική στάση. Εδώ τους έλεγα ότι το player έχει θεματάκι με τους 3D υπότιτλους και κάποιες φορές δεν κάνει μετατροπή του 2D SRT-> 3D. Οι απαντήσεις που πήρα είναι ότι 'δεν το κάνει το player' (μάλλον βλέπουμε όνειρο όσοι το έχουμε δει) ενώ μου πρότειναν να περάσω τα subs από το 3D Subtitler με την επιλογή 2D ενεργοποιημένη. Τους έβαλα 2 screenshots αλλά δεν ξέρω τι θα κάνουν. Πάντως μη μετατροπή υποτίτλων σε 3D (σε κάποιες περιπτώσεις) έχουμε επιβεβαιώσει και ο Νίκος και ο Νεκτάριος σε αυτό εδώ το topic και δεν κατάλαβα την αντίδραση κάποιων beta testers και της ίδιας της med.

Και τα images που πόσταρα ήταν αυτά

2013-03-21195227_zpsda475a5a.jpg

2013-05-24224324_zps0a36506a.jpg

Last edited:
Η λύση είπαμε ποια είναι.
Από το μενού την ώρα που παίζει η ταινία την γυρίζεις σε 2D και μετά πάλι 3D (top/bottom) και φτιάχνουν οι υπότιτλοι

Ναι Νεκτάριε. Απλά προσπαθώ να τους πω ότι υπάρχει θέμα. Κανονικά θα έπρεπε με το που γυρνάς την ταινία σε 3D, να γυρνάνε και οι υπότιτλοι.

Συμφωνώ. Το έχω γράψει και πιο πάνω. Το Player τα παίζει όλα, αλλά όποτε του καπνίσει κάνει τα δικά του.
Χθες που δοκιμάζαμε κάποια 3D, χάσαμε την εικόνα και είχαμε μόνο ήχο. Έπρεπε να πατήσουμε stop.
Επειδή δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες ασταθείς συμπεριφορές, το player το χρησιμοποιώ μόνο για να δω ταινία 3d.
Γι αυτό και δεν με χαλάει ένα κλικ παραπάνω για να παίξει η ταινία.

Τώρα με το Youtube που κλείνει το XL τι θα κάνουν; Θα το αντικαταστήσουν με το youtube,com/tv; ή μπα;

Γεια σας και απο μενα παιδες..
Νεος κατοχος απο χτες του φανταστικου μηχανηματος.
διαβασα ολο σχεδον το τοπικ,αλλα ζαλιστηκα με τοσα που γραφετε.
μια απλη ερωτηση ρε σεις,το εχω συνδεδεμενο με wifi και θελω να ενημερωσω τον εξωτερικο
σκληρο με τα εξωφυλλα των ταινιων να ειναι πιο γουστοζικο...
αν μπορει καποιος τι πρεπει να κανω θα του ημουν υποχρεως..
εστω και με πμ να μην χαλαω την συζητηση σας.
Ευχαριστω πολυ,
Μιχαλης

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

πως σεταρες το yadis να σου τα βάζει στα folders που είναι οι ταινίες;
αφού όλα τα βάζει στο workspace του.
Έψαξα τις ρυθμίσεις αλλά δεν πρόσεξα κάτι.

Βάζω τις ταινίες που θέλω στον σκληρό μου και από το set up του yadis ορίζω να σκανάρει τον συγκεκριμένο φάκελο του σκληρού.
Επιλέγω την ταινία και πατάω Process. Bάζω την υπόθεση στα ελληνικά και κάνω και τις αλλαγές στα cover και fanart και ξαναπατάω το process.
Tο yaDIS μου δημιουργεί μέσα στο φάκελο της κάθε ταινίας τα δικά της folder και about.
Όταν συνδέσω τον σκληρό στο mede8er, βλέπω την καθε ταινία σε thubmail και πατώντας το info βλέπω και την υπόθεση της κάθε έργου.

2013_05_29_01h59m40s_001.png

2013_05_29_02h00m41s_002.png

Last edited:
τελικα τζιφος...
ανοιξα το Yadis,ορισα τους 2 φακελους που ειναι οι ταινιες(BLURAY-HD + DVDRIP-XVID) ολα οκ μεχρι εδω...
οταν εκανα process σε ολες τις ταινιες μου λεει "title no found in the database"
μηπως πρεπει να ονομασω τις ταινιες διαφορετικα?
για παραδειγμα ο κεντρικος φακελος ειναι Django.unchained.2012.720p.bluray.x264-sparks και μεσα
υπαρχει με ιδια ονομασια το mkv αρχειο και οι srt.
κανω κατι λαθος???

Πρεπει να κάνεις rename τον κεντρικό φάκελο με την ονομασία όπως αυτή αναγράφεται στο IMDB (με την χρονολογία).

τελικα τζιφος...
ανοιξα το Yadis,ορισα τους 2 φακελους που ειναι οι ταινιες(BLURAY-HD + DVDRIP-XVID) ολα οκ μεχρι εδω...
οταν εκανα process σε ολες τις ταινιες μου λεει "title no found in the database"
για παραδειγμα ο κεντρικος φακελος ειναι Django.unchained.2012.720p.bluray.x264-sparks και μεσα
κανω κατι λαθος???

Όπως λέει και ο Αλέξης είναι...
Αλλά απλά αν αφαιρέσεις τις τελείες "." να φαίνεται ο τίτλος θα τις βρει. Σε άλλη περίπτωση μπορείς να το κάνεις και εσύ ανα μία ταινία (manual search) αν δεν θέλεις να αλλάξεις τους καταλόγους (αλλά είναι τόσο εκνευριστικό και χρονοβόρο όσο ακούγεται!).

Αφού χρησιμοποιήσεις το yadis μην ξεχάσεις το yadis2mede8er!

Εγώ, πριν κάνω rename τη ταινία, κρατάω σε ένα αρχείο info.txt το release filename για να ξέρω με τι έχω να κάνω.

Εγώ, πριν κάνω rename τη ταινία, κρατάω σε ένα αρχείο info.txt το release filename για να ξέρω με τι έχω να κάνω.

θα μπορούσες να το κρατάς σαν
Django.unchained.2012.720p.bluray.x264-sparks.TXT
να το βλέπεις και άμεσα

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

τελικα τζιφος...
κανω κατι λαθος???

πρεπει το ονομα να ειναι ακριβως ετσι:
Django unchained
σκετο χωρις ''περικοκλαδες''.

Βάζω τις ταινίες που θέλω στον σκληρό μου και από το set up του yadis ορίζω να σκανάρει τον συγκεκριμένο φάκελο του σκληρού.
Επιλέγω την ταινία και πατάω Process. Bάζω την υπόθεση στα ελληνικά και κάνω και τις αλλαγές στα cover και fanart και ξαναπατάω το process.
Tο yaDIS μου δημιουργεί μέσα στο φάκελο της κάθε ταινίας τα δικά της folder και about.
Όταν συνδέσω τον σκληρό στο mede8er, βλέπω την καθε ταινία σε thubmail και πατώντας το info βλέπω και την υπόθεση της κάθε έργου.

2013_05_29_01h59m40s_001.png

2013_05_29_02h00m41s_002.png

Απορώ πως στα φτιάχνει εκεί που είναι οι ταινίες, αφού το workspace είναι στo pc.
Από όσο ξερω όλα αυτά τα φτιάχνει στο workspace.

Σε σένα τα πάει μέσα στις ταινίες, παράξενο.

Ίσως επειδή έχεις επιλέξει το profile να είναι το mede8er...

αν το yadis δε βρίσκει την ταινία αυτόματα τότε γίνεται και manually