Mede8er MED600X3D

Υπάρχει τρόπος να τικάρει ποια επισόδεια έχω δεί απο κάθε σειρά; Έχω χάσει τη μπάλα.

α) πρέπει να το έχεις ενεργοποιήσει στα settings, κάπου υπάρχει επιλογή για watched indicator
β) πας στο επεισόδιο που θες και πατάς από το τ/κ το κουμπί που είναι για τη διαχείριση αρχείων και φακέλων. Εκεί έχει επιλογή για να σημειώσεις ένα αρχείο ή ένα φάκελο ότι το έχεις δει ήδη...

Last edited:
α) πρέπει να το έχεις ενεργοποιήσει στα settings, κάπου υπάρχει επιλογή για watched indicator
β) πας στο επεισόδιο που θες και πατάς από το τ/κ το κουμπί που είναι για τη διαχείριση αρχείων και φακέλων. Εκεί έχει επιλογή για να σημειώσεις ένα αρχείο ή ένα φάκελο ότι το έχεις δει ήδη...

:ernaehrung004: papdoux σ' ευχαριστώ. Θα ψάξω κι ελπίζω να βρώ ποιά είναι αυτά του κουμπιά. Βέβαια ήλπιζα οτι θα τα τικάρει αυτόματα αλλά δεν πειράζει, απ´τ´ολότελα...

:ernaehrung004: papdoux σ' ευχαριστώ. Θα ψάξω κι ελπίζω να βρώ ποιά είναι αυτά του κουμπιά. Βέβαια ήλπιζα οτι θα τα τικάρει αυτόματα αλλά δεν πειράζει, απ´τ´ολότελα...

κάτσε, αν το έχεις ενεργοποιήσει τότε το κάνει αυτόματα σίγουρα.
Απλά υπάρχει και η δυνατότητα να το κάνεις και χειροκίνητα...

στα settings είναι στην 4η κατηγορία, αυτή που είναι τελευταία δεξιά. Στα ελληνικά δε θυμάμαι πως το λέει
στο τ/κ, η σειρά κάτω από το menu, το τρίτο κουμπί από αριστερά αν θυμάμαι καλά. Μπορεί να είναι το δεύτερο, δε θυμάμαι ακριβώς. Έχει ένα κουμπί που ορίζεις πως θα εμφανίζονται τα αρχεία και το αμέσως δεξιά του είναι για τη διαχείριση αρχείων

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

στείλε link να το κάνω εγώ... και εγώ έτσι το έχω απλά θα παίζει μέσω δικτύου...

Είσαι αρχηγός, σ'ευχαριστώ. Έχεις πμ! (κι εγώ μέσω δικτύου τα κάνω όλα, εννοούσα δεν μεσολαβεί ενισχυτής)

κάτσε, αν το έχεις ενεργοποιήσει τότε το κάνει αυτόματα σίγουρα.
Απλά υπάρχει και η δυνατότητα να το κάνεις και χειροκίνητα...

στα settings είναι στην 4η κατηγορία, αυτή που είναι τελευταία δεξιά. Στα ελληνικά δε θυμάμαι πως το λέει
στο τ/κ, η σειρά κάτω από το menu, το τρίτο κουμπί από αριστερά αν θυμάμαι καλά. Μπορεί να είναι το δεύτερο, δε θυμάμαι ακριβώς. Έχει ένα κουμπί που ορίζεις πως θα εμφανίζονται τα αρχεία και το αμέσως δεξιά του είναι για τη διαχείριση αρχείων

το κουμπί στο τ/κ είναι στη σειρά κάτω από το μενού, είναι το δεύτερο από αριστερά, έχει ένα μολύβι πάνω...
αριστερά βρίσκεται το κουμπί του ήχου και μετά είναι αυτό.

lun4tic, το δοκίμασα, οι διάλογοι δεν παίζουν, η εικόνα παίζει κανονικά και ακούγεται το surround... downmix είναι ήδη ορισμένο αλλά για κάποιο λόγο οι διάλογοι δεν ακούγονται ...
θα το δοκιμάσω και άλλη μία φορά μήπως βρω τίποτα, χλωμό το κόβω αλλά ποτέ δεν ξέρει, μετά θα το κάνουμε report στο med forum.

lun4tic, το δοκίμασα, οι διάλογοι δεν παίζουν, η εικόνα παίζει κανονικά και ακούγεται το surround... downmix είναι ήδη ορισμένο αλλά για κάποιο λόγο οι διάλογοι δεν ακούγονται ...
θα το δοκιμάσω και άλλη μία φορά μήπως βρω τίποτα, χλωμό το κόβω αλλά ποτέ δεν ξέρει, μετά θα το κάνουμε report στο med forum.

Σου έστειλα και πμ πριν δω τι έχεις γράψει. Ωραίος! Άρα ακριβώς το ίδιο setup έχουμε και αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Σε pc ολα καλά. Να το αναφέρουμε, πάω να γραφτώ κι εκεί να δω τι παίζει.

Να σαι καλά μου έφυγε ένα βάρος ότι έκανα κάτι λάθος.

Σου έστειλα και πμ πριν δω τι έχεις γράψει. Ωραίος! Άρα ακριβώς το ίδιο setup έχουμε και αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Σε pc ολα καλά. Να το αναφέρουμε, πάω να γραφτώ κι εκεί να δω τι παίζει.

Να σαι καλά μου έφυγε ένα βάρος ότι έκανα κάτι λάθος.

Σε pc και σε ενισχυτή όλα καλά... Στο downmix όμως κάτι χάνει....

Πολύ ωραία... Σ´ ευχαριστώ. :a0210:
Το watch indicator το είχα τικαρισμένο αλλά νομίζω οτι για να το τοκάρει θα πρέπει να παίξει το επεισόδειο (ή η ταινία) μέχρι τέλους. Θα το κάνω με το κουμπί του τ/κ μάλλον.

Πολύ ωραία... Σ´ ευχαριστώ. :a0210:
Το watch indicator το είχα τικαρισμένο αλλά νομίζω οτι για να το τοκάρει θα πρέπει να παίξει το επεισόδειο (ή η ταινία) μέχρι τέλους. Θα το κάνω με το κουμπί του τ/κ μάλλον.

Το watch indicator εμφανίζεται αν δεις το 10% αν θυμάμαι καλά, ίσως κάτι λιγότερο ίσως κάτι περισσότερο

μου εχει τυχει 2 φορες απο τοτε που το πηρα,να μου κολλησει και να μην σβηνει με τιποτα...
επρεπε να βγαλω το καλωδιο του ρευματος απο πισω για ν'ακουσει...
την μια ηταν επιλογη βιντεο youtube περιμενωντας να παιξει και εμεινε εκει μαυρη οθονη και παπαλα,
και η αλλη ηταν απο στοπ παιξιμο ταινιας για να παει ενα βημα πισω στις επιλογες ταινιων...
τι μπορει να φταιει???
απ'οτι θυμαμαι καλα εχει αναβαθμιση αρχες Μαιου...

λοιπόν, ανακάλυψα κάτι που λογικά το έχετε δει αλλά ποτέ ως τώρα δεν έδινα σημασία...
μέσω youtube μπορείς να κάνεις pair το med με το κινητό και μετά επιλέγεις τι θες στο youtube από το κινητό και το βλέπεις στην τηλεόραση μέσω του med :Banane0:

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

μου εχει τυχει 2 φορες απο τοτε που το πηρα,να μου κολλησει και να μην σβηνει με τιποτα...
επρεπε να βγαλω το καλωδιο του ρευματος απο πισω για ν'ακουσει...
την μια ηταν επιλογη βιντεο youtube περιμενωντας να παιξει και εμεινε εκει μαυρη οθονη και παπαλα,
και η αλλη ηταν απο στοπ παιξιμο ταινιας για να παει ενα βημα πισω στις επιλογες ταινιων...
τι μπορει να φταιει???
απ'οτι θυμαμαι καλα εχει αναβαθμιση αρχες Μαιου...

το´χα παθει και γω,δοκιμασε να του περασεις τη καινουρια βερσιον.

Τελικα ανακαλυψα οτι το προβλημα που εχω με το ιντερνετ,προερχεται οταν του δινω στατικη ip,για να διαβαζει απ'το ΝΑΣ μεσω NFS.
Μια παρενθεση εδω για το NFS,σε μενα τα βαρια αρχεια με μαστερ οντιο,παιζουν πολυ καλυτερα απο την επιλογη ''δικτυο'' κι οχι μεσω NFS.
Μπορει να μου πει καποιος τι ρυθμισεις πρεπει να κανω,για να μπορω να εχω στατικη και ταυτοχρονα να εχω και τη συνδεση του ΜΕΝΤ με το ιντερνετ;
Επισης δεν μπορω να ορισω την ωρα στο ''αυτοματο''.