Mede8er MED600X3D

Τελικά μετά από ερευνα, δυστυχώς ο build in scrapper του Med είναι ακόμα σε εμβρυακό στάδιο, οπότε μάλλον θα πάω για Popcorn με NMJ όπου μπορεί και δέχεται notifications από Couchpotato και Sickbeard που τρέχουν στον NAS. Οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις manual scan κάθε ημέρα. Επιπλέον υποστιρίζει και εφαρμογές για IOS-Android και για navigation αλλά και για να βλέπεις τη βιβλιοθήκη σου.

λοιπόν πέρασα το τελευταίο fw, movies, ελληνικά και αν δεν έχει ελληνικά τότε αγγλικά, δε δουλεύει, 2 έχω, σε κανένα δεν έπιασε.

edit: τώρα που το διαβάζω ξανά το change log, λέει για image και δεν ξέρω τι εννοεί, νόμιζα ότι εννοεί τη γλώσσα

Last edited:
Τελικά μετά από ερευνα, δυστυχώς ο build in scrapper του Med είναι ακόμα σε εμβρυακό στάδιο, οπότε μάλλον θα πάω για Popcorn με NMJ όπου μπορεί και δέχεται notifications από Couchpotato και Sickbeard που τρέχουν στον NAS. Οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις manual scan κάθε ημέρα. Επιπλέον υποστιρίζει και εφαρμογές για IOS-Android και για navigation αλλά και για να βλέπεις τη βιβλιοθήκη σου.

Νομίζω ότι το popcorn αξίζει τα τριπλά; ή διπλά; Επίσης δεν νομίζω ότι είναι σε εμβρυικό στάδιο ο scraper. Δεδομένου ότι όσον αφορά την δική μου επειρία, λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Φυσικά γενικώς από τα αυτόματα προσωπικά προτιμώ τα χειροκίνητα. ;)

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

λοιπόν πέρασα το τελευταίο fw, movies, ελληνικά και αν δεν έχει ελληνικά τότε αγγλικά, δε δουλεύει, 2 έχω, σε κανένα δεν έπιασε.

edit: τώρα που το διαβάζω ξανά το change log, λέει για image και δεν ξέρω τι εννοεί, νόμιζα ότι εννοεί τη γλώσσα
εμενα σαν να δουλευει-θα το παρατηρησω ομως σημερα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

εμενα σαν να δουλευει-θα το παρατηρησω ομως σημερα

δεν ξέρω, σε δύο τρεις ταινίες όλες unknown μου τις έβγαλε.

V3.0.4 - 14March 2014 X3D Series - Open Beta

1. New Default Movie Scraper skin to accommodate longer plots
2. Updated German for Return - "Zurück"
Sample about.jpg - http://www.mede8er.org/artwork/temp/2014/Forum/about (2).jpg
Instructions to convert existing collection for new Scraper Skin - about.jpg
Focus on the root folder of the Movie Collection and select the option 'Clear about.jpg.
Focus on the root folder of the Movie Collection and select the 'scan' option and the about.jpg's will be rebuilt.

Last edited:
σε όσες ταινίες δεν υπάρχουν στα ελληνικά τότε δεν κατεβάζει την αγγλική περιγραφή.

Και φυσικά ο έλληνας βαριέται να βάλει τη χρονική διάρκεια :slapface:

σε όσες ταινίες δεν υπάρχουν στα ελληνικά τότε δεν κατεβάζει την αγγλική περιγραφή.

Και φυσικά ο έλληνας βαριέται να βάλει τη χρονική διάρκεια :slapface:

Τελικά, είναι προτιμότερη η προηγούμενη αναβάθμιση, πχ 3.0.2, που αν δεν έβρισκε ελληνική έκδοση κατέβαζε την αγγλική;

Τελικά, είναι προτιμότερη η προηγούμενη αναβάθμιση, πχ 3.0.2, που αν δεν έβρισκε ελληνική έκδοση κατέβαζε την αγγλική;

ούτε η προηγούμενη το κάνει

σίγουρα;
γιατί το change log μιλάει για εικόνα και όχι για το μπλα μπλα.
πάντως σε μένα δεν.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

papdoux λες να γυρισουμε xbmc?

το είχα βάλει στο PC ένα φεγγάρι, εντάξει βλαστήμησα και το παράτησα
καλύτερα το med, απλό και κάνει μια χαρά αυτά που χρειάζεται.

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

το είχα βάλει στο PC ένα φεγγάρι, εντάξει βλαστήμησα και το παράτησα
καλύτερα το med, απλό και κάνει μια χαρά αυτά που χρειάζεται.

οντως εχει νεκρικη ησυχια...play και stop μια ταινια , με αψογο παιξιμο
Να ρωτησω κατι ασχετο
στο jukebox+ οταν βλεπουμε μια ταινια ,την περναει στην μνημη οτι την εχουμε δει και την απομακρυνει εφοσον εχει καποιος επιλεξει να υπαρχουν μονο αυτες που δεν εχουμε δει. Καθε φορα που βγαζει καινουργιο firmware ξανα παλι το jukebox+ απο τν αρχη , και οι ταινιες που εχουμε δει δεν τις τσεκαρει , γιατι δεν ενημερωνει τον υποφακελο που εχουμε στον δισκο μας.Υπαρχει λυση για αυτο ή να μην ασχολουμαι?

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

οντως εχει νεκρικη ησυχια...play και stop μια ταινια , με αψογο παιξιμο
Να ρωτησω κατι ασχετο
στο jukebox+ οταν βλεπουμε μια ταινια ,την περναει στην μνημη οτι την εχουμε δει και την απομακρυνει εφοσον εχει καποιος επιλεξει να υπαρχουν μονο αυτες που δεν εχουμε δει. Καθε φορα που βγαζει καινουργιο firmware ξανα παλι το jukebox+ απο τν αρχη , και οι ταινιες που εχουμε δει δεν τις τσεκαρει , γιατι δεν ενημερωνει τον υποφακελο που εχουμε στον δισκο μας.Υπαρχει λυση για αυτο ή να μην ασχολουμαι?

Για δοκίμασε πριν την αναβάθμιση να κάνεις copy το View αρχείο και να το κάνεις paste παλι στο ίδιο μέρος μετά την αναβάθμιση...

από jukebox+ δεν ασχολούμαι.
αφού έχει το .t αρχείο για όσες ταινίες έχουμε δει...αυτό δεν το παίρνει υπόψη στο jukebox+ ....
αν στο jukebox+ περάσεις και τα .t αρχεία;