Mede8er MED600X3D

μεχρι και την 24/2 εκδοση που εχω στο 1000 δεν ειχα κανενα προβλημα την καινουργια δεν την εχω περασει και μαλλον δεν θα την περασω

Και πολυ καλα θα κανεις.

Ποια ειναι η εκδοση που λες?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και η beta κανει το ίδιο ...
Μα γι' αυτο ακριβως το λογο λεγεται beta(Δοκιματικη οχι τελικη εκδοση).
Κατι τετοιο ομως δεν το περιμενεις απο μια τελικη εκδοση σαν την 4.0.2 stable εκδοση.

Καλησπέρα σε όλους. Ο εξωτερικός δίσκος από ότι φαίνεται μας χαιρετάει (Intenso 2.5' 2TB).
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μία δοκιμασμένη λύση για 2,5άρι εξωτερικό min 2ΤΒ για να είμαι σίγουρος ότι θα παίζει με το Player;
Ευχαριστώ προκαταβολικα..

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Έναν wd my passport 2T που έχω πάνω του δουλεύει μια χαρά.

Thanks!

Γιατι πας σε 2.5 και οχι σε κανονικο;

Γιατί συνεχώς βάζω βγάζω από player σε pc για να φορτώνω υλικό και το θέμα της τροφοδοσίας του δίσκου είναι λίγο σπαστικό.

Αλλά θα μπορούσα να έχω και δεύτερο καλώδιο εδώ που τα λέμε μόνιμα.. Και να πάω σε μεγαλύτερη χωρητικότητα... Και πιο οικονομικά (Παραμιλάω τώρα)

Καμιά ιδέα και για 3,5άρη λοιπόν; Παίζει το μηχάνημα 3ΤΒ+;

Edit: Αν και από ότι είδα στα γρήγορα δεν είναι και τόσο πιο φθηνοί οι 3,5''

Last edited:
2 Docking Stations (ένα σε PC κι ένα σε media player) + 1 σκληρός 3.5" είναι μια καλή λύση και σου μένει. Έτσι κάνω παιχνίδι στο δικό μου για remuxes. Docking έχω της sharkoon.

Επίσης, τώρα που συζητάμε για δίσκους, ξέρετε αν υπάρχει max χωρητικότητα σκληρού που διαβάζει το player;

2 Docking Stations (ένα σε PC κι ένα σε media player) + 1 σκληρός 3.5" είναι μια καλή λύση και σου μένει. Έτσι κάνω παιχνίδι στο δικό μου για remuxes. Docking έχω της sharkoon.

Σωστό και αυτό...:idea: Thanks!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και τέλος, επειδή χαζεύω τώρα και εσωτερικούς 3,5'', ποιοι είναι καλύτεροι για τη δουλειά αυτή (να παέι δηλ. o ΗDD πάνω σε docking station και αυτό στο player); Το ρωτάω γιατί βλέπω π.χ. της WD ίδιας χωρητικοτητας αλλά άλλο τύπο (blue, green, purple, red).

Βρηκε κανεις τελικα ποια εκδοση firmware δεν δημιουργει προβλημα σε μια απο τις δυο usb θηρες του μηχανηματος?

Εγώ στο 800 έχω αυτήν : http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,16959.0.html
και δεν θυμάμαι να είχα κάποιο πρόβλημα .
Βέβαια τις παρισσότερες ταινίες τις παίζω μέσω δικτύου ή από τον δικό του εσωτερικό σκληρό οπότε δεν δουλεύω συχνά τις θύρες usb , μάλιστα σε μία που βαζω-βγάζω κανένα usb stick ή σκληρό ,την έχω συνδεδεμένη σε usb hub (με δική του τροφοδοσία) και τα κουμπώνω πάνω σ' συτό.
Στις αρχές που το είχα δοκιμάσει όμως , πριν αρχίσω την συχνή χρήση δικτύου , δεν είχα διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα .

Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω wifi στο mede8er600x3d γιατί έχω το απλό μοντέλο που δεν έχει μόνο του....?....κάπου είδα ότι υπάρχει κάποιο kit ...ισχυει?...αν ναι από που μπορώ να το αγορασω?

Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω wifi στο mede8er600x3d γιατί έχω το απλό μοντέλο που δεν έχει μόνο του....?....κάπου είδα ότι υπάρχει κάποιο kit ...ισχυει?...αν ναι από που μπορώ να το αγορασω?

Νομίζω ότι είχα δει μια αγγελία στο forum με κάτι τέτοιο. Δες αν ισχύει ακόμα.
Νάτο ! Το βρήκα. http://avclub.gr/forum/showthread.php/147913-Mederer-USB-Wifi-Dongle-300MBps
Μίλα με τον άνθρωπο που το πουλάει μήπως κάνεις τη δουλειά σου.....

Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει να σου δωσω το δικο μου που εχει wifi να μου δωσεις το δικο σου συν 30 ευρω αρκει να εισαι απο Αθηνα για να μην μπλεξουμε σε αποστολες κλπ.

Εγω το ειχα παρει με wifi γιατι επαιρνα ιντερνετ απο το κατω σπιτι του πεθερου μου αλλα επειδη το ιντερνετ εδω ειναι χαλια αναγκαστικα εβαλα δικο μου γιατι δεν εφτανε και ετσι πλεον το ρουτερ το εχω στο επιπλο που ειναι και το 600αρακι.

Απο την αλλη επειδη εδω σε λιγο καιρο θα εχουμε vdsl ισως να το κοψω το δικο μου ιντερνετ και να βαλουμε vdsl στο πεθερου και παλι οι συσκευες μου να θελουν ασυρματο.