Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

- κεντρικός φάκελος με όλες τις ταινίες μέσα
- όλες οι ταινίες μέσα σε δικός του φάκελο που θα βρίσκονται μέσα στον κεντρικό φάκελο

Πω πω , πως δεν το σκέφθηκα , έχω φακέλλους ανάλογα με το είδος ταινιών (δράσης-αστυνομικά-φαντασίας-κλπ) και μέσα σε αυτούς τις ταινίες . Έχω κάνει favorites τους φακέλλους αυτούς και τόσο καιρό τους κάνω σάρωση μέσα από τα αγαπημένα έναν έναν . Ούτε που σκέφθηκα να τους βάλω σε έναν κεντρικό όπως προανέφερες .:bang:

Να έχεις ένα κεντρικό φάκελο, μετά θεματικους φακέλους και μετά τους φακέλους δε θα δουλευσει από όσο ξέρω.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Να έχεις ένα κεντρικό φάκελο, μετά θεματικους φακέλους και μετά τους φακέλους δε θα δουλευσει από όσο ξέρω.
Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να κρατήσεις κάθε θεματικό φάκελλο σαν κεντρικό φάκελλο το καθένα .Δηλαδή να φτιάξεις ενα κεντρικό φάκελλο "Ταινίες - Αστυνομικά" και σε αυτό υποφάκελλους για κάθε ταινία αστυνομική, Να κάνεις εναν άλλο κεντρικό φάκελλο "Ταινίες - Επιστ. Φαντασίας" με τις αντίστοιχες ταινίες την κάθε μία στον δικό της υποφάκελλο και όμοια μέ όλες τις υπόλοιπες έτσι θα μπορέσεις να κρατήσεις όλες τις κατηγορίες που έχεις ήδη φτιάξει. Βέβαια κάθε "Ταινία -Κατηγορία" θα πρέιπει να την αντιγράψεις στα "Favorites" "Αγαπημένα" και να κάνεις "scan" κάθε "Ταινία -Κατηγορία" και θα σου βρεί όλα τα εξώφυλλα κλπ.

Καλή τύχη και ενημέρωσε μας για την εξέληξη ...............

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να κρατήσεις κάθε θεματικό φάκελλο σαν κεντρικό φάκελλο το καθένα .Δηλαδή να φτιάξεις ενα κεντρικό φάκελλο "Ταινίες - Αστυνομικά" και σε αυτό υποφάκελλους για κάθε ταινία αστυνομική, Να κάνεις εναν άλλο κεντρικό φάκελλο "Ταινίες - Επιστ. Φαντασίας" με τις αντίστοιχες ταινίες την κάθε μία στον δικό της υποφάκελλο και όμοια μέ όλες τις υπόλοιπες έτσι θα μπορέσεις να κρατήσεις όλες τις κατηγορίες που έχεις ήδη φτιάξει. Βέβαια κάθε "Ταινία -Κατηγορία" θα πρέιπει να την αντιγράψεις στα "Favorites" "Αγαπημένα" και να κάνεις "scan" κάθε "Ταινία -Κατηγορία" και θα σου βρεί όλα τα εξώφυλλα κλπ.

Καλή τύχη και ενημέρωσε μας για την εξέληξη ...............

όπως το λες το έχει τώρα από ότι κατάλαβα.
Επίσης, το jukebox δίνει επιλογές για κατηγορίες οπότε δε χρειάζεται να κάνει κάποιος το διαχωρισμό εκτός και αν υπάρχει λόγος

Παιδια δεν μπορω ξαφνικα να κατεβασω υποτιτλους. Κολλησαν τα κεντρικα παλι;

όπως το λες το έχει τώρα από ότι κατάλαβα.

Έτσι ακριβώς .
Όσο για τις κατηγορίες του jukebox δεν ταιριάζουν με τον δικό μου διαχωρισμό.
Τσάμπα χάρηκα.

From m2 note with Tapatalk

Καλησπέρα, συγγνώμη αν είμαι εκτός, έχω πρόβλημα με το med600x3d. Κάποιες ταινίες απλά δεν τις βλέπει ενώ από το πς τις παίζει κανονικά, έχω κάψει ξέρει κανείς τι γίνεται;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα, συγγνώμη αν είμαι εκτός, έχω πρόβλημα με το med600x3d. Κάποιες ταινίες απλά δεν τις βλέπει ενώ από το πς τις παίζει κανονικά, έχω κάψει ξέρει κανείς τι γίνεται;

τι μορφη εχουν τα αρχεια ?

τι μορφη εχουν τα αρχεια ?

Mkv - τίποτα διαφορετικό από τις υπόλοιπες ταινίες, απλά κάποιες ταινίες δεν τις βλεπει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μαλλον θα ειναι σε H265.

Τι εννοείς;

Τι εννοείς;

ειναι η καινουργια κωδικοποιηση video.απο το κλασσικο Η264 σε αρκετα mkv περνανε πια στο H265.
εαν ανοιξεις το αρχειο με το Mpc και κανεις δεξι κλικ επανω στην εικονα>properties,θα δεις σε τι Η ειναι.
το πιο πιθανο ειναι αυτο,γιατι το mede8er,οπως και προηγουμενης γενιας chipset,δεν παιζουν Η265.

Mkv - τίποτα διαφορετικό από τις υπόλοιπες ταινίες, απλά κάποιες ταινίες δεν τις βλεπει.

δεν τις βλεπει ή πατωντας το πλει δεν τις παιζει?

ειναι η καινουργια κωδικοποιηση video.απο το κλασσικο Η264 σε αρκετα mkv περνανε πια στο H265.
εαν ανοιξεις το αρχειο με το Mpc και κανεις δεξι κλικ επανω στην εικονα>properties,θα δεις σε τι Η ειναι.
το πιο πιθανο ειναι αυτο,γιατι το mede8er,οπως και προηγουμενης γενιας chipset,δεν παιζουν Η265.

Mkv - τίποτα διαφορετικό από τις υπόλοιπες ταινίες, απλά κάποιες ταινίες δεν τις βλεπει.

δεν τις βλεπει ή πατωντας το πλει δεν τις παιζει?

Βλέπει άδειο τον φάκελο ενώ είναι μέσα το αρχείο, το οποίο το παίζει κανονικά στο πς

μαλλον θα ειναι σε H265.

Μπορεί να είναι και avi μέσα στο container mkv. Μπορεί το θέμα να είναι παρόμοιο με εκείνο που δεν παίζει κάποια avi. Απλά έχει περάσει καιρός και δεν θυμάμαι πως το ξεπερνάς. Το λέγαμε στην αρχή του thread.

Μπορεί να είναι και avi μέσα στο container mkv. Μπορεί το θέμα να είναι παρόμοιο με εκείνο που δεν παίζει κάποια avi. Απλά έχει περάσει καιρός και δεν θυμάμαι πως το ξεπερνάς. Το λέγαμε στην αρχή του thread.

σωστο κι`αυτο..:antlers:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Βλέπει άδειο τον φάκελο ενώ είναι μέσα το αρχείο, το οποίο το παίζει κανονικά στο πς

Τι μπορώ να κάνω τελικά; να διαβάσω όλο το θρεντ;

χμμ..βλεπει τον φακελο δεν βλεπει την ταινια..?
αυτα μεσω δικτυου ή απο σκληρο δισκο?

Παιδιά τις ταινίες με Η265 σε μένα τις βλέπει κανονικά στο φάκελο (usb ή δίκτυο). Παίζει η ταινία, έχει ήχο άλλα δεν έχει εικόνα.!.

Παιδιά τις ταινίες με Η265 σε μένα τις βλέπει κανονικά στο φάκελο (usb ή δίκτυο). Παίζει η ταινία, έχει ήχο άλλα δεν έχει εικόνα.!.

γι`αυτο τον ρωτησα εαν τις βλεπει.αρα το προβλημα ειναι αλλου.