Mede8er MED600X3D

Oχι.Είναι συνδεδεμένο απευθείας με τον προτζέκτορα.Το 800αρι έχω, αλλά αν έχει συμβεί σε κάποιον στο 600άρι φαντάζομαι είναι ίδια η αιτία.
Απο λίγο που έψαξα, είναι ενα θεματάκι που υπάρχει με τους προτζέκτορες.Σαν να χάνεται λίγο το handshaking μεταξύ των 2 συσκευών.
Ψάχνω τη θεραπεία ακόμα.

Eίναι το ίδιο καλώδιο που είχα συνδεδεμένο στην προηγούμενη συσκευή μου και μάλιστα ειναι και καινουργιο ενος μήνα, με το οποία έπαιζε απροβλημάτιστα.
Και τώρα αν εξαιρέσουμε τη μια διακοπή που γίνεται περίπου στη μέση της ταινίας μια χαρά παίζει.
Βλέπω και 2-3 περιπτώσεις ίδιου προβλήματος, που έχει αναφερθεί στο εξωτερικό πάντως.
Ελεγα μήπως έχει συμβεί σε κάποιον κι είχαμε εμπειρία απο πιθανή λύση.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Eίναι το ίδιο καλώδιο που είχα συνδεδεμένο στην προηγούμενη συσκευή μου και μάλιστα ειναι και καινουργιο ενος μήνα, με το οποία έπαιζε απροβλημάτιστα.
Και τώρα αν εξαιρέσουμε τη μια διακοπή που γίνεται περίπου στη μέση της ταινίας μια χαρά παίζει.
Βλέπω και 2-3 περιπτώσεις ίδιου προβλήματος, που έχει αναφερθεί στο εξωτερικό πάντως.
Ελεγα μήπως έχει συμβεί σε κάποιον κι είχαμε εμπειρία απο πιθανή λύση.
Όπως σου είπαν. Αν το καλώδιο είναι μακρύ , ανεξάρτητα το πόσο καλό είναι, μπορεί με το συγκεκριμένο μηχανάκι να έχει κάποιο θέμα. Συχνά αυτά τα φαινόμενα μεταξύ καλωδίων και διάφορων μηχανημάτων...

H εξέλιξη είναι η εξής.

Ανάμεσα στο mede8er και στον προτζέκτορα είχα βάλει παρπατσόλι σαν splitter ας πούμε, όπου έπαιρνε 2 εισόδους HDMI κι έβγαζε μια HDMI.Η πρόθεση ήταν να συνδέσω πάνω του 2 πηγές κι αυτό να πηγαίνει στον προτζέκτορα.Αυτό το κόλπο το έκανα για να μην περνάω και δεύτερο καλώδιο απο τα κανάλια.
Χθες το έβγαλα αυτό και σύνδεσα το mede8er κατευθείαν στον προτζέκτορα.Στην ταινία που είδα δεν υπήρξε διακοπή.
Εν αναμονή περισσότερων ταινιών για να επιβεβαιώσω οτι ήταν το σπλιτεράκι που δημιουργούσε το πρόβλημα.

To εργαλείο είναι αυτό http://mrdigital.gr/προϊόν/3-port-1080p-hdmi-auto-switch-splitter-switcher-hub-oco6300-oem/

1000% ήταν αιτία αυτό, ακόμα και με μικρότερα καλώδια συμβαίνει. Το έχω πάθει και για αυτό το λέω. Εμένα πάντως μια στιγμιαία ή και δύο στη διάρκεια της ταινίας, δε με ενοχλούσε μπροστά στη διευκόλυνση που είχα.

Δεν είναι ΤΡΟΜΕΡΗ ενόχληση, αλλα απο κάποιο σημείο και μετά γίνεσαι ψυχαναγκαστικός (οχι, δεν μπορώ να το εχω ΕΓΩ αυτό) :)

Παρήγγειλα ενα άλλο ακριβότερο πάντως που υποστηρίζει και 4Κ κι ελπίζω να μην έχει πρόβλημα.Οντως είναι μεγάλη διευκόλυνση.

Συχνά μου το κάνει και εμένα αυτό αλλά κάπου στο πρώτο τέταρτο της ταινίας , 15 μέτρα καλώδιο , mede8er-AV-optoma .

Καλημέρα,

έχω πρόβλημα με τον scrapper (τον εσωτερικό). Δε μου βρίσκει τις ταινίες.
Διαβάζω μέσω NAS (nfs). Δίκτυο βλέπει κανονικά (με STATIC IP το έχω, έχω δοκιμάσει και DCHP). Επίσηςε βλέπει και internet, αλλά δε μπαίνει στο themovieorg που νομίζω ότι από εκεί διαβάζει τις πληροφορίες. Μου βγάζει ssl error.

Καμμιά ιδέα;

Αν πατε στο φορουμ του med600 εχουν βγαλει ενα workaround fix για το κατεβασμα υποτιτλων. Το ποσταρε ο admin του opensubtitles.org

Καλημέρα,

έχω πρόβλημα με τον scrapper (τον εσωτερικό). Δε μου βρίσκει τις ταινίες.
Διαβάζω μέσω NAS (nfs). Δίκτυο βλέπει κανονικά (με STATIC IP το έχω, έχω δοκιμάσει και DCHP). Επίσηςε βλέπει και internet, αλλά δε μπαίνει στο themovieorg που νομίζω ότι από εκεί διαβάζει τις πληροφορίες. Μου βγάζει ssl error.

Καμμιά ιδέα;

Μια από τα ίδια... Στα καλά καθούμενα σταμάτησε... :huh2::huh2::huh2:

edit
Βρήκα το παρακάτω, αν με προλάβει κανείς και το δοκιμάσει πριν από εμένα ας πει εδώ αν όντως δούλεψε, (αν και μου φαίνεται λίγο κουλό).

Finally solved it by re-setting network specs DHCP (Auto). Who know what happened!
http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,18381.0.html

Last edited:
Παιδιά ο πιο εύκολος τρόπος για οργάνωση των ταινιών με εξώφυλλα, περιγραφή κλπ ποιος είναι; Πρέπει χειροκίνητα να περνάω εικονίδια σε κάθε φάκελο;

Μπορείς ταινία και υπότιτλους να έχεις στον ίδιο φάκελο και μέσα από το μενού αγαπημένα να το βάλεις να κατεβάσει εξώφυλλο και περίληψη.

Μέσω Tapatalk

Παιδιά το Med το έχει χάσει πλέον το παιχνίδι με τους υποτίτλους νομίζω. Τα Kodi-enabled media players καταφέρνουν πολύ πιο εύκολα αυτό που παρακαλάμε εμείς και ξεροσταλιάζουμε για ένα update.

Πλέον εγώ βάζω μια ταινία και για να κατεβάσω υποτίτλους το κάνω μέσω του kodi media player που έχω στην κρεβατοκάμαρα και πήρα για 30 από το Gearbest.

Ίσως ήρθε η στιγμή να αλλάξω το Med με ένα kodi android box (σοβαρότερο απ' αυτό που έχω στην κρεβατοκάμαρα) και να πω "RIP Med8er. It was a fun ride..."

απλά έχω την αίσθηση ότι δεν άντεξε το χρονικό διάστημα που θα έπρεπε. Θέλω να πω ότι δεν άλλαξαν οι ανάγκες μου. Απλά αυτά που έκανε στην αρχή, δεν τα κάνει πια. Δηλαδή αντί να αλλάξω media player επειδή θέλω πλέον 4K, δεν το κάνω γι' αυτό (μιας και δεν έχω 4K TV) το κάνω γιατί με το media player με έχει κουράσει η ιδέα ότι για να δω μια ταινία συνοδεύεται από τον αναστεναγμό μαζί με την σκέψη "ωωωωωχχχ... που θα βρω υποτίτλους τώρα;"

To kodi κάνει την όλη διαδικασία πολύ απλούστερη. Απλά αυτό που λέω είναι ότι είναι μια λειτουργία που είχαμε και δεν έχουμε πια...

Πριν το Med8er έκανα ακριβώς αυτό που λες. Κατέβαζα και υπότιτλο μαζί με την ταινία. Αυτό ήταν και χρονοβόρο βέβαια γιατί έπρεπε να περιμένω να τελειώσει το κατέβασμα, να δω αν είναι συγχρονισμένος, αν δεν είναι να κατατεβάσω άλλον ή να τον συγχρονίσω κοκ. Απλά πλέον δεν κατεβάζω μία... κατεβάζω 10 μαζί. από το να ψάχνομαι για 10 υποτίτλους μαζεμένους, προτιμώ, είναι πιο εύκολο και γρήγορο απλά να πατάω "download subtitle" την στιγμή που θέλω να την δω.

Δεν νομίζω ότι απλά πρέπει να κάνω "suck it up" το γεγονός ότι χρειάζεται να γυρίσω 5 χρόνια πίσω, μόνο και μόνο για να μην πω ότι το med είναι ξεπερασμένο και εγκατελειμένο player. Αυτή είναι η αλήθεια.

Μην νομίζεις πως και το Kodi βρίσκει τα πάντα, στο group που θες κ συγχρονισμένα σωστά. Προσωπικά, παρότι έχω Kodi έτοιμο σεταρισμένο στο NUC (δεν το έχω σαν κύριο player) όλη την διαδικασία με τους subs τους κάνω 99,9% με το χέρι. Ανά 10 αρχεία περίπου που κάνω μαζεμένα δεν μου παίρνει πάνω από 5 λεπτά (αν είναι όλα έτοιμα και σωστά από μεταφραστές με groups κλπ).

Εγω παντως σε καθε υποτιτλο που κατεβαζω κανω επεξεργασια για να σβησω τα TEAMδοξαστε-με και διαφορα χαζα που γραφουν μεσα.

Μην νομίζεις πως και το Kodi βρίσκει τα πάντα, στο group που θες κ συγχρονισμένα σωστά. Προσωπικά, παρότι έχω Kodi έτοιμο σεταρισμένο στο NUC (δεν το έχω σαν κύριο player) όλη την διαδικασία με τους subs τους κάνω 99,9% με το χέρι. Ανά 10 αρχεία περίπου που κάνω μαζεμένα δεν μου παίρνει πάνω από 5 λεπτά (αν είναι όλα έτοιμα και σωστά από μεταφραστές με groups κλπ).

Αγαπητέ.. τα βρίσκει σωστά... ναι 0,01% από τις φορές που ψάχνω για καμιά σπάνια ταινία ψαγμένη από το διάστημα... δεν τα βρίσκει σωστά.
Δεν ασχολούμαι πάνω από μερικά δευτερόλεπτα. Περισσότερο μου παίρνει να πάω μέχρι την κρεβατοκάμαρα παρά να βρω υποτίτλους... Τι λέμε τώρα μιλάμε για δευτερόλεπτα.

Άσε που το να βρω και να συγχρονίσω και να κατεβάσω και να περάσω τα ads κλπ κλπ κλπ για 10 ταινίες σίγουρα δεν είναι 5 λεπτά.

Εγω παντως σε καθε υποτιτλο που κατεβαζω κανω επεξεργασια για να σβησω τα TEAMδοξαστε-με και διαφορα χαζα που γραφουν μεσα.
Δεν με απασχολεί... δεν πρόκειται να τα αφαιρέσω ποτέ... δηλαδή γιατί να το κάνω;

Δείτε παιδιά... μια ταινία κρατάει μιάμιση με δύο ώρες τις περισσότερες φορές. Το να χρειάζομαι κανά μισάωρο ακόμα για να βρω υποτίτλους, να αφαιρέσω τα χαζά και να τους συγχρονίσω... είναι τοοοοοοσο 2012!

γιατί; Αφού ξέρω ότι γίνεται απλά απλούστατα. Εδώ σκέφτομαι να ενεργοποιήσω το αυτόματο κατέβασμα υποτίτλων στο kodi για να μην χρειάζεται να κάνω ούτε αυτό το 10 sec για να κατεβάσω υποτίτλους... γιατί είναι καλύτερη η εποχή του χαλκού δεν καταλαβαίνω...