Όπως σου είπαν. Αν το καλώδιο είναι μακρύ , ανεξάρτητα το πόσο καλό είναι, μπορεί με το συγκεκριμένο μηχανάκι να έχει κάποιο θέμα. Συχνά αυτά τα φαινόμενα μεταξύ καλωδίων και διάφορων μηχανημάτων...Eίναι το ίδιο καλώδιο που είχα συνδεδεμένο στην προηγούμενη συσκευή μου και μάλιστα ειναι και καινουργιο ενος μήνα, με το οποία έπαιζε απροβλημάτιστα.
Και τώρα αν εξαιρέσουμε τη μια διακοπή που γίνεται περίπου στη μέση της ταινίας μια χαρά παίζει.
Βλέπω και 2-3 περιπτώσεις ίδιου προβλήματος, που έχει αναφερθεί στο εξωτερικό πάντως.
Ελεγα μήπως έχει συμβεί σε κάποιον κι είχαμε εμπειρία απο πιθανή λύση.
Καλημέρα,
έχω πρόβλημα με τον scrapper (τον εσωτερικό). Δε μου βρίσκει τις ταινίες.
Διαβάζω μέσω NAS (nfs). Δίκτυο βλέπει κανονικά (με STATIC IP το έχω, έχω δοκιμάσει και DCHP). Επίσηςε βλέπει και internet, αλλά δε μπαίνει στο themovieorg που νομίζω ότι από εκεί διαβάζει τις πληροφορίες. Μου βγάζει ssl error.
Καμμιά ιδέα;
http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,18381.0.htmlFinally solved it by re-setting network specs DHCP (Auto). Who know what happened!
Μην νομίζεις πως και το Kodi βρίσκει τα πάντα, στο group που θες κ συγχρονισμένα σωστά. Προσωπικά, παρότι έχω Kodi έτοιμο σεταρισμένο στο NUC (δεν το έχω σαν κύριο player) όλη την διαδικασία με τους subs τους κάνω 99,9% με το χέρι. Ανά 10 αρχεία περίπου που κάνω μαζεμένα δεν μου παίρνει πάνω από 5 λεπτά (αν είναι όλα έτοιμα και σωστά από μεταφραστές με groups κλπ).
Δεν με απασχολεί... δεν πρόκειται να τα αφαιρέσω ποτέ... δηλαδή γιατί να το κάνω;Εγω παντως σε καθε υποτιτλο που κατεβαζω κανω επεξεργασια για να σβησω τα TEAMδοξαστε-με και διαφορα χαζα που γραφουν μεσα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.