Mede8er MED600X3D

Πήγατε στην πέμπτη επιλογή "update jukebox" ωστε να βρει την ip και μετα να σας δωσει πλήρη πρόσβαση με το μηχάνημα με μια ελαχιστη χρονική καθυστερηση αναλογα με το δίκτυο, αλλά θα εμφανιστεί και η βιβλιοθηκη σας στις ταινίες και στις σειρές (πρώτη και δεύτερη επιλογή).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Ανοίγει ένα menu και πατάω update jukebox.
Μετά βγάζει το παρακάτω.

broadcast:192.168.1.255
broadcast:192.168.1.255
X3D not found from broadcast
Please enter the X3D IP Address.

... είναι ανοιγμένη η συσκευή;
... είναι συνδεδεμένη ενσυρματα ή ασύρματα;
... τι ρυθμίσεις - δικαιώματα έχετε δώσει μέσα από την συσκευή;

Πλεον οτι εξωφυλλο καταβαζω ειναι χαλασμενο και με το τελαυταιο update , μηπως ηρθε η ωρα να φαει σουτ?????

γεια χαρα σε ολους. δεν ειχα κανει ποτε update το 600 απο την ημερα που το ειχα αγορασει πριν μερικα χρονια μεχρι που παρατηρησα το προβλημα με τα χαλασμενα εξωφυλλα. ειχε μια εκδοση 3 κατι . εβαλα την τελευταια αλλα κατευθειαν το πατς 2. επρεπε να κανω κατι αλλο πριν ; το ρωταω γιατι δεν μου βγαζει την επιλογη αναζητησης για να βρει τα εξωφυλλα.

γεια χαρα σε ολους. δεν ειχα κανει ποτε update το 600 απο την ημερα που το ειχα αγορασει πριν μερικα χρονια μεχρι που παρατηρησα το προβλημα με τα χαλασμενα εξωφυλλα. ειχε μια εκδοση 3 κατι . εβαλα την τελευταια αλλα κατευθειαν το πατς 2. επρεπε να κανω κατι αλλο πριν ; το ρωταω γιατι δεν μου βγαζει την επιλογη αναζητησης για να βρει τα εξωφυλλα.

OK ειχα κανει βλακεια και ειχα πατησει no στην επιλογη scraper

Καλημέρα,
γνωρίζει κάποιος γιατί όταν πάω να δω ταινία 4Κ κάνει reboot το μηχανάκι?
Έχει να κάνει με το μέγεθος του αρχείου ή με δεν παίζει τέτοια ανάλυση?

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Είμαι εδώ και αρκετό καιρό κάτοχος ενός Mede8er 600Χ3D.
Τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα με τα χαλασμένα εξώφυλλα και έτσι κατέβασα το τελευταίο firmware (patch 2) όπως πολλοί έχουν επισημάνει σε προηγούμενα post. Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ η διαδικασία της εγκατάστασης φαίνεται να γίνεται σωστά, η ολοκλήρωση δεν πραγματοποιείται ποτέ. Δηλαδή για να ακριβολογώ: έχω κάνει back up των παλιών ρυθμίσεων, εχω κάνει download το τελευταίο firmware, τοποθετώ το stickaki στο player, στη συνέχεια το αποσυνδέω από το ρεύμα και καθώς το επανασυνδέω κρατώ πατημένο το On/Off για περίπου 15 δευτερόλεπτα. Δείχνει λοιπόν το σήμα του Mede8er στην τηλεόραση και παραμένει έτσι χωρίς να μου δείχνει καθόλου ούτε την πρόοδο της εγκατάστασης και δίχως να εγκαθιστά το νέο λογισμικό όσες ώρες κι αν περιμένω!
Έχει κανείς καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει γιατί δεν μπορώ να βγάλω ακρή τις τελευταίες μέρες ό,τι κι αν έχω κάνει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.

αν θυμάμαι καλά είναι ζιπαρισμένο, το κάνεις unzip;
επίσης αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι μόνο του μέσα στο stick και το stick να είναι fat32 αν και νομίζω ότι και με ntfs το βλέπει.

Ναι παιδιά είναι FAT32 και το κάνω unzip και το βάζω μέσα σε φάκελο στο stick. Μήπως ευθύνεται αυτό που λες papdoux ότι δηλαδή πρέπει να είναι χύμα στο stickaki? Εμένα με ανησυχεί το γεγονός ότι δείχνει πως ξεκινάει κανονικά η αναβάθμιση αλλά δεν προσωράει καθόλου. Σαν να κολλάει το σύστημα και μένει το Mede8er αναμένο στην οθόνη της τηλεόρασης.

Ειχατε δικιο παιδια. Έπρεπε να ειναι χύμα στο stick. Ολα οκ μεχρι εδω. Ο κωδικός για να ενεργοποιήσω τις αποθηκευμένες ρυθμισεις ποιος ειναι;