Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Ο προβολεας ανάβει αν η παραγωγή κόστισε πάνω απο 180000000 ή αν έχουμε 9+ oscar, δηλαδή ποτέ εδώ και 2 χρόνια .

Κατάλαβα. Βλέπεις συνέχεια το Ben Hur!!! Πόσες ώρες έχεις στη λάμπα και πόσες αράχνες??:D:D

Re: Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Κατάλαβα. Βλέπεις συνέχεια το Ben Hur!!! Πόσες ώρες έχεις στη λάμπα και πόσες αράχνες??:D:D
Η αληθεια ειναι οτι απο οταν γεννηθηκε η μικρη - μπηκε 50αρα στην κρεβατοκαμαρα - , εχει ανοιξει 2 φορες !!!!! σε 2 χρονια.

Δεν λέτε τα ίδια. O MadVR δεν κάνει sharpening.. Απλά κάνει το καλύτερο δυνατό upscaling σε όποια πληροφορία χρειάζεται upscaling.

Το λογικό είναι ένας videophile να δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα εικόνας σε σχέση με τα μενού των BD.. ;)

Ασε Δημητρη, αλλοι αποτι φαινεται προτιμουν να παιζουν 2 ωρες με το μενου του bd κι αλλοι να βλεπουν ταινια bd για 2 ωρες :p

Εγω δεν θυμαμαι ποτε κανεναν παντως να ισχυριστηκε οτι τα pc διακρινονται για την ευκολια τους. Αυτο που λεμε παντα ειναι οτι ειναι πολυεργαλεια
στα χερια του απαιτητικου χρηστη. Τωρα πως φτασαμε να το αφηνουμε αυτο στην ακρη δεν το καταλαβαινω.
Αν τα θες ευκολα, γινονται αλλα θα φας τρελο παιδεμα.
Με 130 ευρω δεν μπορεις να τα εχεις ολα. Θα εχεις αυτα που θελει ο τυπος που κανει το firmware και τελος.
Κλειδωνει, καλως, δεν κλειδωνει, σωπα και περιμενε.

Φτασαμε να λεμε οτι δεν μας ενδιαφερει το "post processing" κτλ, αλλα μας ενδιαφερουν τα μενου στις 100+ ιντσες. Κατανοητο, αλλα δεν ειμαι σε αυτη την κατηγορια.
Το να βλεπω με tmt και pdvd μια εικονα που ειναι κλασεις χειροτερη απο αλλον player μονο και μονο για να εχω μενου, οχι δεν το κανω.
Το θεωρω λαθος.

Βέβαια και εδώ υπάρχει λύση στα δισκάκια από xbmc, (με τηλεκοντρόλ παρακαλω) ανοίγει το tmt, βλέπουμε τα extra, κλείνει το tmt, επανέρχεται το menu του xbmc, και ανοίγει ξανά η ταινία με mpc :D:p

Re: Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Φτασαμε να λεμε οτι δεν μας ενδιαφερει το "post processing" κτλ, αλλα μας ενδιαφερουν τα μενου στις 100+ ιντσες. Κατανοητο, αλλα δεν ειμαι σε αυτη την κατηγορια.
Το να βλεπω με tmt και pdvd μια εικονα που ειναι κλασεις χειροτερη απο αλλον player μονο και μονο για να εχω μενου, οχι δεν το κανω.
Το θεωρω λαθος.
Ποιος player έχει ''κλασεις ανωτερη ποιότητα εικόνας'' από TMT / PDVD σε Full BD rips (που να παίζει και 3D BD, να βγάζει bitstream κλπ κλπ) ;

Και δεν μιλαω για κόλπα τύπου FI κλπ. Απλώς βελτίωση εικόνας (τύπου FFdshow που χαμε παλιά στο DVD).

Πιθανόν λόγω Luma όντως να μην με ενδιαφέρει πρακτικά, όπως, εστω και θεωρητικά, ειναι ενδιαφέρον θεμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Ποιος player έχει ''κλασεις ανωτερη ποιότητα εικόνας'' από TMT / PDVD σε Full BD rips (που να παίζει και 3D BD, να βγάζει bitstream κλπ κλπ) ;

Και δεν μιλαω για κόλπα τύπου FI κλπ. Απλώς βελτίωση εικόνας (τύπου FFdshow που χαμε παλιά στο DVD).

Πιθανόν λόγω Luma όντως να μην με ενδιαφέρει πρακτικά, όπως, εστω και θεωρητικά, ειναι ενδιαφέρον θεμα.

O ΜPC με mad και lav. Για 3d δεν ξερω, δεν με απασχολει, και bitsream εννοειται πως βγαζει. Μη μου πεις για τα μενου ομως παλι, δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω.

Αν θυμαμαι καλα, κι ο Μπαμπης μου ειπε οτι ετσι τα βλεπει πλεον.

Ισως να ηταν μια καλη ιδεα να κοντραρουμε ενα TMT+ Lumagen vs MPC+Mad+Lav για να δουμε τι παιζει απο διαφορες..

Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

O ΜPC με mad και lav. Για 3d δεν ξερω, δεν με απασχολει, και bitsream εννοειται πως βγαζει. Μη μου πεις για τα μενου ομως παλι, δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω.

Αν θυμαμαι καλα, κι ο Μπαμπης μου ειπε οτι ετσι τα βλεπει πλεον.
Προφανως και δεν μιλαω για menu (εκει δεν υπαρχει εναλλακτική των TMT / PDVD).

Ισως να ηταν μια καλη ιδεα να κοντραρουμε ενα TMT+ Lumagen vs MPC+Mad+Lav για να δουμε τι παιζει απο διαφορες..
Αυτο σκεφτομουν.

Και σαν επομενο βημα, να τα βαλουμε και όλα μαζι (υπερ τουμπαnation :p)

Απο οτι καταλαβαίνω, θα χρειαστει δυνατο pc οποτε σπιτι σου μονο η κόντρα γιατι το δικο μου ειναι πλεον "παλιακό"...

Απο οτι καταλαβαίνω, θα χρειαστει δυνατο pc οποτε σπιτι σου μονο η κόντρα γιατι το δικο μου ειναι πλεον "παλιακό"...

Aπο mac στριμάρεις?Εχω ακούσει οτι δεν το κάνουν καλά και πως χαλάνε τους σερβερς ... :p

Το mac mini κουβαλιεται ευκολα, την πατησες....:p

Δεν ξερω αν το mac mini (Core i5 2520M) μας κάνει - υποθετω πως ναι.

Άλλως παίζει και το υπο κατασκευη desktop ''φρεσκο'' (i5 3XXX - δεν θυμαμαι ποιο :p - σιγουρα παντως ειναι ΟΚ).

Αν φερεις το mini σπιτι μου, μαλλον θα μεινει εκεί! :p

ΥΓ.Εννοουσα προφανως το υπερτουμπανακι που ετοιμάζεις..

Μπα, τωρα που το σκεφτομαι I am 2 old 4 this shit...

(ασε που βλεπω οτι κι εδω για Apple το πανε (άρχισαν να σβηνουν posts....) - ας συνεχίσουμε να παιζουμε με τα γαλακτομπουρεκα και τα κοκορετσια καλυτερα - να μαστε ολοι χορτατοι κι ευτυχισμενοι :p)

Θεωρω οτι θα φτασουμε περιπου στο ιδιο αποτελεσμα, με πολυ λιγοτερο κοστος -bye-. Ισως λιγο καλυτερα στο πισι λογο πολλων παραμετρων.

Δυνατο δεν θελει Τακη, κι εγω με παλιακο παιζω. Απλα εβαλα μια πιο φρεσκια καρτα και ειμαι ΟΚ.

Μπα, τωρα που το σκεφτομαι I am 2 old 4 this shit...

(ασε που βλεπω οτι κι εδω για Apple το πανε (άρχισαν να σβηνουν posts....) - ας συνεχίσουμε να παιζουμε με τα γαλακτομπουρεκα και τα κοκορετσια καλυτερα - να μαστε ολοι χορτατοι κι ευτυχισμενοι :p)

Μην μου το χαλάς τώρα...μέχρι στιγμής μια χαρά το πήγαινες. Don't cross the line pleaseeee....-bye-