Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Αφού αντέχει η δικιά μου, αντέχει και η δικιά σου.. ;)

Ίσως όχι με insane settings βέβαια.. έχω καιρό να πειράξω το setup μου και ξέρω ότι οι τελευταίοι MadVR έχουν έξτρα features τα οποία "πίνουν" πιο πολύ GPU..

Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Kαλα, εσυ πως τους εχεις αφησει ετσι και βλεπουν απο το ΤΜΤ ακομα ? :grinning-smiley-043

Επειδη βλεπουμε με μενου + 3d. Και φυσικα επειδη ο Λουμα ειναι τοσο καλος που ασχολεισαι με την ταινία μονο.. :p
Φυσικα, ειμαι ανοικτος σε κάθε βελτιωση, αρκει να μην προκαλει αστάθεια στο συστημα..

Απο οτι καταλαβαίνω, θα χρειαστει δυνατο pc οποτε σπιτι σου μονο η κόντρα γιατι το δικο μου ειναι πλεον "παλιακό"...

Γέρασες και μυαλό δεν έβαλες... Πές μου πότε δούλεψε PC του Κούλη... Πλάκα μου κάνεις; :flipout:

Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Απο οτι καταλαβαίνω, θα χρειαστει δυνατο pc οποτε σπιτι σου μονο η κόντρα γιατι το δικο μου ειναι πλεον "παλιακό"...

εγώ έχω ξεμείνει στο htpc με μια nvidia gt220 (entry level σειρά) και έναν athlon x2 4600 (διπύρηνος socket 939). Πιο παρτάλι δεν γίνεται. Σε 1080p ματρόσκα με τις medium ρυθμίσεις του portioli καλά. Bdmv έχω δοκιμάσει 2 χωρίς πρόβλημα. Βάζω HA στην κάρτα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα Νίκο για την άψογη φιλοξενία σου !!! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Περάσαμε όμορφα, φάγαμε, ήπιαμε, παίξαμε με τα μηχανάκια και φυσικά συναντηθήκαμε και δια ζώσης για πρώτη φορά με κάποιους από τους συμφορουμίτες, χάρηκα πάρα πολύ για τη γνωριμία παίδες !!! :ernaehrung004:

Όσον αφορά τη διαβόητη κόντρα, σε γενικές γραμμές τα ανέλυσε ο Χρήστος και τα αποτελέσματα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενα, με την πιο αναπάντεχη έκπληξη να αποτελούν οι ξερόβηχες του Netgear με συγκεκριμένη ματρόσκα, την οποία το Med έπαιξε απροβλημάτιστα...

H οποια μιας και την ανεφερες, εχει τα παρακατω στοιχεια στο media info......

General
Unique ID : xxxxxxx
Complete name : xxxxxxx\Sahara (2005).mkv
Format : Matroska
Format version : Version 2
File size : 17.4 GiB
Duration : 2h 4mn
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 20.1 Mbps
Movie name : xxxxxxxx
Encoded date : UTC 2012-05-13 20:00:36
Writing application : mkvmerge v5.5.0 ('Healer') built on Apr 6 2012 21:43:24
Writing library : libebml v1.2.3 + libmatroska v1.3.0

Video
ID : 1
Format : VC-1
Format profile : Advanced@L3
Codec ID : V_MS/VFW/FOURCC / WVC1
Codec ID/Hint : Microsoft
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 fps
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Compression mode : Lossy
Title : VC-1 Video / 1080p / 23.976 fps / 16:9 / Advanced Profile 3
Default : Yes
Forced : No

Audio
ID : 2
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Format profile : MA / Core
Mode : 16
Format settings, Endianness : Big
Codec ID : A_DTS
Bit rate mode : Variable
Bit rate : Unknown / 1 509 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 16 bits
Compression mode : Lossless / Lossy
Title : DTS-HD Master Audio / 5.1 / 48 kHz / 16-bit
Language : English
Default : Yes
Forced : No

Βλεπετε τιποτα περιεργο ????
Το μονο που ειδα εγω ειναι το Advanced@L3.....

Εγώ την έχω(zotac 430gt) και τα έχω όλα φουλ με βάση τον εδώ οδηγό και οριακά τα σηκώνει :cool:

Μια ερώτηση¨καθως εχω και εγω την ιδια καρτα της Asus με passive, σε chroma kai video upscale εχεις jinc με AR η Lanczos με AR η κατι αλλο?

Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα Νίκο για την άψογη φιλοξενία σου !!! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Περάσαμε όμορφα, φάγαμε, ήπιαμε, παίξαμε με τα μηχανάκια και φυσικά συναντηθήκαμε και δια ζώσης για πρώτη φορά με κάποιους από τους συμφορουμίτες, χάρηκα πάρα πολύ για τη γνωριμία παίδες !!! :ernaehrung004:

Όσον αφορά τη διαβόητη κόντρα, σε γενικές γραμμές τα ανέλυσε ο Χρήστος και τα αποτελέσματα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενα, με την πιο αναπάντεχη έκπληξη να αποτελούν οι ξερόβηχες του Netgear με συγκεκριμένη ματρόσκα, την οποία το Med έπαιξε απροβλημάτιστα...

H παρουσία και η συμβολή σου ήταν καθοριστική!!
Αυτό με το Netgear πάλι....απέδειξε ότι τα re-encodes δεν είναι του γούστου και του προφίλ του.....:D

Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

H παρουσία και η συμβολή σου ήταν καθοριστική!!
Αυτό με το Netgear πάλι....απέδειξε ότι τα re-encodes δεν είναι του γούστου και του προφίλ του.....:D

Σου εχω κι αλλα :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Σου εχω κι αλλα :flipout:

Ετοιμάζω το Tron (σε framestore..- ταινία αναφοράς και για κίνηση)
Να δω εάν υπήρχε δολιοφθορά στην επιλογή ταινίας.....:p