themosbora
Senior Member
- 26 September 2008
- 330
οκ γιατι καποια στιγμη πιστεψα οτι θα κανονισετε καμια συναντηση σε στιλ οι συμμοριες της νεας Υορκης:slapface::argue::twoguns:
οκ γιατι καποια στιγμη πιστεψα οτι θα κανονισετε καμια συναντηση σε στιλ οι συμμοριες της νεας Υορκης:slapface::argue::twoguns:
To σπίτι είναι μεγάλο αρκετά :
Τζάκι αναμμένο για λουκάνικα.......κρασί ....
Media players , HTPC , αρχεία βίντεο , ήχου , πατερνάκια , 3D TV , τα πάντα όλα είναι εδώ :
+ αυτά που θα φέρετε εσείς (popcornia , Dune , MED600X , κανα HTPC τούμπανο , Oppo κτλπ.
όλοι οι καλοί χωράνε νομίζω .
Φαγητό , ποτό δωρεάν .....
Ψήνεστε ?
Mediaplayεράκιας είσαι??? μακράν μπροστά οι συμμορίες της βοστώνης
Κρασιά από μένα. Και καπάρο η θέση δίπλα από το τζάκι στην καρέκλα του νονού. Το τζάκι αναμένο παρακαλώ. Για htpc ημιτούμπανο θα εξαρτηθεί από τον όροφο. Αν είναι πρώτος έχει καλώς αν είναι ψηλότερα δεν αναλαμβάνω ευθύνη για τα Media players που θα φύγουν από τα παράθυρα.
Μed600 και oppo93 ξέρεις... αλλά τι ακριβώς θα αφορά η συνάντηση?
ps μέσα βέβαια μόνον αν σβήσεις το τζάκι... αρκετό αναπνέω εδώ που είμαι...:BDGBGDB55:
κάντο καλύτερα κατά την άνοιξη που θα έχει φτιάξει και ο καιρός... αφού ξέρεις ότι πάλι έξω θα τη βγάλουμε...
o vas δεν παλουκώνεται...
anyway.
εγώ μέσα, ότι θέτε, αλλά αν είναι να δοκιμάσουμε σοβαρά, χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία και 3D προβόλι και λίστα με κάθε λογής αρχεία και patterns και πολλά ακόμη.
Βρε όταν θα φύγει το htpc δεν θα λυπηθείς τους περαστικούς? :afro:
σοβαρά, 3D προβόλι
Αφού ξέρεις.. Όλα τα αρχεία υπάρχουν!! ( κο όσα δεν έχω εγώ θα τα φέρεις εσύ- δίπλα είσαι..)
Τώρα μέχρι την Ανοιξη.. Δεν ξέρεις τι ξημερώνει..
Οποιος απο τους συμμετέχοντες στο νήμα θέλει ας το πει να το κανονίσουμε.
Μπα 10 φορές το έχω πετάξει από το παράθυρο (και εγώ στον 1ο είμαι) και ακόμα ελεύθερος κυκλοφορώ.
Πλάκα κάνω βρε (αλλά μην περιμένεις να γίνει δουλειά με τον vas) έχεις εμπειρία και σε αυτό πλέον...:slapface:
έχεις το γουντού όμως που και ελαφρύ είναι και δεν σε έχει κρεμάσει ποτέ![]()
ασε το med (1 realtek αρκεί) και φέρε όππο και tyler (guest star) νάχω κάποιον να με καταλαβαίνει στα μονομπλόκια και να σας αφήσω εσάς στην ησυχία σας με τα πατερνάκια.
E ναι το παίζω htpcαδικη φρασεολογία και mediaplαyράδικη πολιτική.
Ω ρε Νικολομπρίζωμα!!!![]()
Και είμαι και Αθήνα....το πισάκι το αναλαμβάνω.....(surprise).
:BDGBGDB55:
Ένα μόνο λέω στους κουτάκηδες. Αν δω ότι πάτε κοντά, θα παίξουμε 4Κ. Το πισάκι μου τα καταπίνει για πλάκα κάτι τέτοια πιξελάκια!!!:firstprize:
Καλά, κάτι τέτοια...για πρωινό!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.