Media Players vs Htpc = Two worlds collide

οκ γιατι καποια στιγμη πιστεψα οτι θα κανονισετε καμια συναντηση σε στιλ οι συμμοριες της νεας Υορκης:slapface::argue::twoguns:

Εκεί θα νικούσαν οι HTPC...

(έχουν πιο βαριά μηχανήματα....):guitarist:

To σπίτι είναι μεγάλο αρκετά :

Τζάκι αναμμένο για λουκάνικα.......κρασί ....

Media players , HTPC , αρχεία βίντεο , ήχου , πατερνάκια , 3D TV , τα πάντα όλα είναι εδώ :

+ αυτά που θα φέρετε εσείς (popcornia , Dune , MED600X , κανα HTPC τούμπανο , Oppo κτλπ.

όλοι οι καλοί χωράνε νομίζω .

Φαγητό , ποτό δωρεάν .....

Ψήνεστε ?

Μed600 και oppo93 ξέρεις... αλλά τι ακριβώς θα αφορά η συνάντηση?

ps μέσα βέβαια μόνον αν σβήσεις το τζάκι... αρκετό αναπνέω εδώ που είμαι...:BDGBGDB55:

οκ γιατι καποια στιγμη πιστεψα οτι θα κανονισετε καμια συναντηση σε στιλ οι συμμοριες της νεας Υορκης:slapface::argue::twoguns:

Mediaplayεράκιας είσαι??? μακράν μπροστά οι συμμορίες της βοστώνης

To σπίτι είναι μεγάλο αρκετά :

Τζάκι αναμμένο για λουκάνικα.......κρασί ....

Media players , HTPC , αρχεία βίντεο , ήχου , πατερνάκια , 3D TV , τα πάντα όλα είναι εδώ :

+ αυτά που θα φέρετε εσείς (popcornia , Dune , MED600X , κανα HTPC τούμπανο , Oppo κτλπ.

όλοι οι καλοί χωράνε νομίζω .

Φαγητό , ποτό δωρεάν .....

Ψήνεστε ?

Κρασιά από μένα. Και καπάρο η θέση δίπλα από το τζάκι στην καρέκλα του νονού. Το τζάκι αναμένο παρακαλώ. Για htpc ημιτούμπανο θα εξαρτηθεί από τον όροφο. Αν είναι πρώτος έχει καλώς αν είναι ψηλότερα δεν αναλαμβάνω ευθύνη για τα Media players που θα φύγουν από τα παράθυρα.

Mediaplayεράκιας είσαι??? μακράν μπροστά οι συμμορίες της βοστώνης

Κρασιά από μένα. Και καπάρο η θέση δίπλα από το τζάκι στην καρέκλα του νονού. Το τζάκι αναμένο παρακαλώ. Για htpc ημιτούμπανο θα εξαρτηθεί από τον όροφο. Αν είναι πρώτος έχει καλώς αν είναι ψηλότερα δεν αναλαμβάνω ευθύνη για τα Media players που θα φύγουν από τα παράθυρα.

Βρε όταν θα φύγει το htpc δεν θα λυπηθείς τους περαστικούς? :afro:

Μed600 και oppo93 ξέρεις... αλλά τι ακριβώς θα αφορά η συνάντηση?

ps μέσα βέβαια μόνον αν σβήσεις το τζάκι... αρκετό αναπνέω εδώ που είμαι...:BDGBGDB55:

Ανταλλαγή επιχειρημάτων και αποδείξεων για ένα επιτυχές και δίκαιο συμπέρασμα που να δικαιολογεί την ύπαρξη του νήματος και να δώσει τροφή σε μας και στους αναγνώστες μας ......( κοινώς να μπερδευτούμε εμείς και να μπερδέψουμε χειρότερα τον κόσμο....:flipout: )

Υ.Γ. Ευτυχώς είμαι στον 1ο :flipout:

Last edited:
Επειδή το Σαββάτο είναι πλήρες , έλεγα - έαν ψήνεστε - να το κάνουμε Κυριακή από το μεσημέρι. Φαγητά δικά μου .... κρασιά ο Βασίλης , μπύρες έχουμε....
Αν είναι πεστε μου να το ξέρω. Μέχρι 16 άτομα χωράμε . Οι παραπάνω θα βγούνε στο μπαλκόνι. :D

κάντο καλύτερα κατά την άνοιξη που θα έχει φτιάξει και ο καιρός... αφού ξέρεις ότι πάλι έξω θα τη βγάλουμε...
o vas δεν παλουκώνεται...

anyway.
εγώ μέσα, ότι θέτε, αλλά αν είναι να δοκιμάσουμε σοβαρά, χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία και 3D προβόλι και λίστα με κάθε λογής αρχεία και patterns και πολλά ακόμη.

κάντο καλύτερα κατά την άνοιξη που θα έχει φτιάξει και ο καιρός... αφού ξέρεις ότι πάλι έξω θα τη βγάλουμε...
o vas δεν παλουκώνεται...

anyway.
εγώ μέσα, ότι θέτε, αλλά αν είναι να δοκιμάσουμε σοβαρά, χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία και 3D προβόλι και λίστα με κάθε λογής αρχεία και patterns και πολλά ακόμη.

Αφού ξέρεις.. Όλα τα αρχεία υπάρχουν!! ( κο όσα δεν έχω εγώ θα τα φέρεις εσύ- δίπλα είσαι..:D)
Τώρα μέχρι την Ανοιξη.. Δεν ξέρεις τι ξημερώνει..
Οποιος απο τους συμμετέχοντες στο νήμα θέλει ας το πει να το κανονίσουμε.

Αφού ξέρεις.. Όλα τα αρχεία υπάρχουν!! ( κο όσα δεν έχω εγώ θα τα φέρεις εσύ- δίπλα είσαι..:D)
Τώρα μέχρι την Ανοιξη.. Δεν ξέρεις τι ξημερώνει..
Οποιος απο τους συμμετέχοντες στο νήμα θέλει ας το πει να το κανονίσουμε.

Πλάκα κάνω βρε (αλλά μην περιμένεις να γίνει δουλειά με τον vas) έχεις εμπειρία και σε αυτό πλέον...:slapface:

Μπα 10 φορές το έχω πετάξει από το παράθυρο (και εγώ στον 1ο είμαι) και ακόμα ελεύθερος κυκλοφορώ.

έχεις το γουντού όμως που και ελαφρύ είναι και δεν σε έχει κρεμάσει ποτέ:p

Πλάκα κάνω βρε (αλλά μην περιμένεις να γίνει δουλειά με τον vas) έχεις εμπειρία και σε αυτό πλέον...:slapface:

ασε το med (1 realtek αρκεί) και φέρε όππο και tyler (guest star) νάχω κάποιον να με καταλαβαίνει στα μονομπλόκια και να σας αφήσω εσάς στην ησυχία σας με τα πατερνάκια.

έχεις το γουντού όμως που και ελαφρύ είναι και δεν σε έχει κρεμάσει ποτέ:p

E ναι το παίζω htpcαδικη φρασεολογία και mediaplαyράδικη πολιτική.

ασε το med (1 realtek αρκεί) και φέρε όππο και tyler (guest star) νάχω κάποιον να με καταλαβαίνει στα μονομπλόκια και να σας αφήσω εσάς στην ησυχία σας με τα πατερνάκια.

αν ναι... να έρθει και ο Παντέλος να μην προλάβουμε να βάλουμε μηχανάκι στη πρίζα
(που πα να μπλέξεις ρε Νικόλα? :flipout:)

E ναι το παίζω htpcαδικη φρασεολογία και mediaplαyράδικη πολιτική.

ένα oppo θες, αλλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.......:Banane0:

Ω ρε Νικολομπρίζωμα!!!:laugh:

Και είμαι και Αθήνα....το πισάκι το αναλαμβάνω.....(surprise).

:BDGBGDB55:

Ένα μόνο λέω στους κουτάκηδες. Αν δω ότι πάτε κοντά, θα παίξουμε 4Κ. Το πισάκι μου τα καταπίνει για πλάκα κάτι τέτοια πιξελάκια!!!:firstprize:

Last edited:
Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Ω ρε Νικολομπρίζωμα!!!:laugh:

Και είμαι και Αθήνα....το πισάκι το αναλαμβάνω.....(surprise).

:BDGBGDB55:

Ένα μόνο λέω στους κουτάκηδες. Αν δω ότι πάτε κοντά, θα παίξουμε 4Κ. Το πισάκι μου τα καταπίνει για πλάκα κάτι τέτοια πιξελάκια!!!:firstprize:

Βρε καλωστα τα παιδιάαααααααααααααααααα

7114998729_5460d094d5_z.jpg

Ωραίααααα
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Χατζ
Νίκος(dalanik)
Βασίλης(vas_papavas)

Χρηστοοο που εισαι παλληκάρι μου; Αντε πάρε και τον spcav κι ελάτε..

Αλλος;