Εγώ, επειδή κοιτάω και λίγο πιο πρακτικά πράγματα, έχω να πώ οτι μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που εμφανίζει τα matadata το Xtreamer. Σχεδόν άψογο, δεν χρειάζεσαι ούτε Media Browser ούτε XBMC. Αν δεν κάνω λάθος, ο Νίκος είπε οτι το ίδιο κάνει και το med αλλά δεν το είδα και δεν ξέρω σε τι ποιότητα τα βγάζει και ποιές είναι οι δυνατότητες που σου δίνει.
Όπως και να έχει πάντως μου άρεσε πάρα πολύ και νομίζω οτι είναι απείρως πιο εύχρηστος αυτός ο τρόπος λειτουργίας από το Jadis πχ.
Εντάξει, και το WD το κάνει αυτό αλλά αυτό που είδα χθές ήταν απείρως καλύτερο.
Πάρα πολύ ωραίο Νικόλα... :SFGSFGSF:
Διευκρίνησέ μου όμως κάτι σε παρακαλώ. Ισχύει το οτι δεν χρειάζεται PC;
Εχει ενα point Δημητρη.
Εμενα δλδ (που εχω Lumagen και δεν με νοιαζει το ''post processing'' (aka φιλτρα κλπ)) στο PC, θα με ενδιεφερε συγκριση εικόνας από ''commercial'' htpc player (πχ TMT / PDVD), χωρις κανενα ''enhancement'' vs Media Player.
Πάρα πολύ ωραίο Νικόλα... :SFGSFGSF:
Διαυκρίνησέ μου όμως κάτι σε παρακαλώ. Ισχύει το οτι δεν χρειάζεται PC;
Mπάμπη με την βιβλιοθήκη που έχεις εσύ όποιο mp να βάλεις να σου κάνει scrapping θα δείς λευκή σημαία. Ένα θετικό που έχουν xbmc / media browser είναι ότι δουλεύουν γρήγορα σε μεγάλες βιβλιοθήκες με ταινίες και σειρές.
Ρε Μπάμπη πάλι τα ίδια? Αφού με το PC Θα μείνεις στο τέλος![]()
Αν θες να βλεπεις bd με menu κανονικά (aka TMT / PDVD) τί ''εργαλεία'' έχεις στη διαθεσή σου;Τι νοημα εχει αυτη η συγκριση εφοσον βγαζεις εκτος ολα τα εργαλεια που σου δινει το pc?
1) Είσαστε λίγο μυστικιστές εσείς η realtekάκηδες
2) Άρα. Αν βάλουμε το beta για να διορθωθεί το 23,976 χαλάει το Pixel mapping. Μάλιστα.
3) Τώρα τα "εγώ δεν είδα πρόβλημα στην κίνηση" συγνώμη αλλά δεν τα εμπιστεύομαι γιατί εξαρτάται από το μέσο προβολής και το μάτι του καθενός.
Άρα το med έχει ακόμη πρόβλημα στην εικόνα. Έφτιαξαν κάτι και χάλασαν κάτι άλλο (αν και έχω διαβάσει στο αμερικάνικο forum ότι "τρώει¨ένα Pixel στα άκρα ακόμη και με το default firmware).
4) Αν σας ενδιαφέρει να ψάξω να βρω το αντίστοιχο νήμα να κάνετε κι εσείς το test (στο αντίστοιχο νήμα για το med για να μην χαλάμε αυτό εδώ).
Την επομενη φορα σπιτι μου με προβολεα κλπ (αλλα αναγκαστικα, λογω χωρου, πιο ''μαζεμενα'')
Εσυ, να πας στο Κοσμικόν!Τι ρατσισμος ειν αυτος?? Οι πιο "ευσωμοι" δε χωραμε??![]()
Αν θες να βλεπεις bd με menu κανονικά (aka TMT / PDVD) τί ''εργαλεία'' έχεις στη διαθεσή σου;
Να ρωτήσω κάτι?
Εκειά τη Σαχάρα, την έχει κανένας σε BD? Σε άλλη έκδοση ματρόσκας?
Θέλω να ξανατσεκάρω κάτι και επιστρέφω...
Την έδωσα χθές στο Γιάννη (OnlineN) σε απλή ματροσκούλα του Θεού, 1080p στα 10 Gb περίπου.
Δεν με λες αρχηγέ....όταν βλέπεις εκειό το μεγάλο πανάρισμα, το ctrl+j το έχει χρησιμοποιήσει καμμιά φορά?
Καλά, είσαι σοβαρός; Τι να δώ με το ctrl+j; Αφού και την τηλεόραση στα 60 Hz την αφήνω...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.