Yperion
AVClub Fanatic
Μια χαρα ειναι η 46αρα και για τηλεοπτικο σημα αρκει να εχεις καλη ληψη και να αγορασεις καποιο μοντελο με καλη ποιοτητα εικονας...
Την έχω μετρήσει και έχω δει πως το ύψος του panel της 32" είναι πολύ λίγο πιο μικρό από την 29άρα που έχω.Η 32αρα είναι ουσιαστικά μικρότερη από την 29άρα που έχεις σήμερα, λόγω του διαφορετικού format.
Αχ... το ξέρω, το ξέρω... και με δυσκολία κοιτάω για νέα TV.Πρόσεξε το θέμα της αγοράς και με την ποιότητα της εικόνας επειδή το μοντέλο που έβλεπες μέχρι σήμερα ήταν μια από τις καλύτερες crt που έχουν κατασκευασθεί ποτέ.
Επειδή δεν έχω κοιτάξει τις διαφορές, μπορείς να μου πεις με 4-5 λέξεις τι διαφορά έχουν οι Plasma από τις LCD?Γνώμη μου, καλύτερα κοίτα προς plasma πλευρά. Πχ Panasonic g20
Μπορεις σε παρακαλω Κωστα να μου εξηγησεις (απλα) τι ειναι αυτο το clouding? Πως το εντοπιζεις δλδ κ πως το ελεγχεις σε μια αγορα?Το clouding, ειδικά αν είναι έντονο, είναι άμεσα αντιληπτό και απ' τον πλέον αδαή στα θέματα εικόνας.
:SFGSFGSF:
Σε απόσταση θέασης 2,5 μέτρα λέω να πάρω μια 46αρα λέτε να έχω πρόβλημα?? Έως τώρα έβλεπα σε μια 42αρα σε άλλον χώρο στα 3 κ κάτι μέτρα μία χαρά!!
Ευχαριστώ Αντώνη. :SFGSFGSF:Σάκη σαν δορυφορικάριος λέω plasma με κλειστά τα μάτια....... Είναι μεγάλη η διαφορά τουλάχιστο στα sd κανάλια. Στα HD παλεύεται αλλά και πάλι υπάρχει διαφορά υπέρ της plasma. Καλύτερη φυσικότητα από τις lcd και αυτό όπως ξέρεις πολύ καλά στα δορυφορικά μετράει !!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.