Μεγάλη Οθόνη και Ίλιγγος

Ενημερώνω γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής και δεν έχω κολλήματα!!
20 Σεπτέμβρη αγοράστηκε η 37αρα και χτες 7 Οκτώβρη πουλήθηκε και αγοράστηκε η αντίστοιχη 42αρα!τελικά ήταν μικρή για τα 2,5 μέτρα η 37αρα όχι τόσο για tv=κανάλια όσο για xbox 360 και ταινίες!
Καλύτερα λοιπόν μεγαλύτερο μέγεθος παρά μικρότερο.
Η καινούργια 42αρα Panasonic TX-P42X10Ε έχει λίγο καλύτερη εικόνα από την παλιά Panasonic TH-42PX80E αλλά και πολύ καλύτερο ήχο!:operator:

Εγω ψαχνω αρκετα μεγαλυτερη , οποτε υπολογιζε με για την μεθεπομενη αγορα σου !!!!
:grinning-smiley-043
Αντε , καλες θεασεις πλεον με το πολυ πιο ορθολογικο μεγεθος!
-bye-

καλοριζικη η 42'αρα άλλα αφου ήσουν κολημενος απο την αρχή με την 37 ενω όλοι σου έλεγαν 42 μινιμουμ καλά να πάθεις :BDGBGDB55::flipout::flipout:! δεν είναι κακο να αφήνουμε τον εγωισμό μας και να ακούμε και τους άλλους που μπορει να ειναι και πιο σχετικοί που και που...εγώ βλέπω σε 140-150' από τα 3.5-4μ και δεν έχω κανένα πρόβλημα, να μην σου πω ότι σε 2.35/1 είναι και λίγες. όσο για τις 37' και HD, μόνο σαν αστείο ακούγεται, θα έπρεπε να κάτσεις στο 0,5μ για να δεις διαφορα στα pixels...HD απο 50' και πάνω και αυτο ύπο προυποθέσεις...
εντελως φιλικά

Last edited:
Τέλος πάντων, ακόμη κι αν κατά τη γνώμη μας έσφαλε ο φίλος, δική του απόφαση και ας κρατήσουμε φιλικό το κλίμα.
Θέλω όμως να σημειώσω το σκόρ:

Επιφυλακτικότητα & πωλητές vs Ψαγμένοι Χομπίστες σημειώσατε 1-0 !

:firstprize:

Ωραία, τελικά πήραμε ρεβάνς και ο φίλος θα βλέπει λίγο καλύτερα τώρα...
(Μόλις έβαλα windows 7 και ρυθμίζω τον ταπεινό Sanyo Z3 μου... σε λιγότερο από 4 μέτρα, γύρω στις 90κάτι ίντσες... ΔΕΝ βγάζει λιγότερο σε αυτή την απόσταση. :FSGSFGS4:
Όταν "βαρεθήτε" τις τηλεοράσεις, δοκιμάστε το)

Το παρακάτω το έγραψα στις 17/9:

Εφόσον είχες αποφασίσει απ' την αρχή να πάρεις την 37άρα (λάθος διάσταση για την απόσταση που έχεις) τι ζητάς την συμβουλή μας;
Και αφού όλοι σου γράφουν να πάρεις τουλάχιστον 42", επιμένεις στην λάθος απόφασή σου.
Καλορίζικη όταν την πάρεις, πάντως έχει ενδιαφέρον ένα μήνα μετά την αγορά σου να μας ενημερώσεις αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι οι 37" είναι εντάξει για τα 2,5 μέτρα.....
-bye-

Σε λιγότερο από 1 μήνα:

Ενημερώνω γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής και δεν έχω κολλήματα!!
20 Σεπτέμβρη αγοράστηκε η 37αρα και χτες 7 Οκτώβρη πουλήθηκε και αγοράστηκε η αντίστοιχη 42αρα!τελικά ήταν μικρή για τα 2,5 μέτρα η 37αρα όχι τόσο για tv=κανάλια όσο για xbox 360 και ταινίες!
Καλύτερα λοιπόν μεγαλύτερο μέγεθος παρά μικρότερο.
Η καινούργια 42αρα Panasonic TX-P42X10Ε έχει λίγο καλύτερη εικόνα από την παλιά Panasonic TH-42PX80E αλλά και πολύ καλύτερο ήχο!:operator:

Καλορίζικη πλέον η 42άρα!!
Το ότι πραδέχτηκες το λάθος σου σε τιμά ιδιαίτερα, και μάλιστα το post σου θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πειστούν και άλλοι φίλοι που ζητούν συμβουλές από τα μέλη του forum.

Υ.Γ. Και για να γκρινιάξω λίγο πάλι, εγώ επιμένω ότι στα 2,5 μέτρα χρειαζόσουν 46άρα.....-bye-

Εγώ δηλαδή που είμαι στα 3.20μ-3.50μ και σκέφτομαι να πάω στις 47" (και μάλλον στην LG47LH9000) θα είμαι καλά (για ταινίες ΗD & PS3) ή θα παραπονιέμαι μετά την αγορά :slapface:;

Εγώ δηλαδή που είμαι στα 3.20μ-3.50μ και σκέφτομαι να πάω στις 47" (και μάλλον στην LG47LH9000) θα είμαι καλά (για ταινίες ΗD & PS3) ή θα παραπονιέμαι μετά την αγορά :slapface:;

Είναι λίγες οι 47" για τέτοια απόσταση.

Οπωσδήποτε να κοιτάξεις τουλάχιστον για 50άρα...... -bye-

Παιδιά εγώ που έχω παραγγείλει την 55" στα 3μ περίπου υπάρχει περίπτωση να μου φαίνεται τεράστια και να πάω σε μικρότερη τώρα??:flipout::flipout:

Παιδιά εγώ που έχω παραγγείλει την 55" στα 3μ περίπου υπάρχει περίπτωση να μου φαίνεται τεράστια και να πάω σε μικρότερη τώρα??:flipout::flipout:

Once you go big screen there is no turning back...-bye-

Η στα Ελληνικα... Το μεγεθος μετραει...

Καλες θεασεις...-bye-

Όλα καλά αλλά μην πάμε και στην υπερβολή και μην ξεχνάμε ότι ότι του αρέσει και τον βολεύει τον καθένα να πάρει!!!Απλά τη μεγαλύτερη δύσκολα θα τη μετανιώσεις!!!

recul.jpg

Graph_r.jpg

Το μεγεθος εξαρταται παντα απο το τι βλεπουμε , μια 55αρα στα 3 μετρα μπορει να θεωρειται ακομη και μικρη εφοσον καποιος βλεπει ΒluRay αλλα μεγαλη εφοσον βλεπει κακης ποιοτητας τηλεοπτικο σημα...οποτε παμε περιπου στον μεσον ορο (720p)...

Είναι λίγες οι 47" για τέτοια απόσταση.

Οπωσδήποτε να κοιτάξεις τουλάχιστον για 50άρα...... -bye-

Σε σχέση με την τιμή (1.400€) και την ποιότητα της LG47LH9000 θα πρέπει για να πάω στις 50" ή να ρίξω την ποιότητα ή για να κρατήσω τη τιμή να πάω σε πλάσμα. Το αξίζουν αυτό οι 3 παραπάνω ίντσες; Υπάρχει κάποια πρόταση στις 50" που να είναι κοντά στην LG47LH9000 έστω και σε πλάσμα;

Θέλω να πιστεύω οτι ειδικά στο 360 οι πολλές ίντσες θα είναι απόλαυση...Πολύ μου την έχουν αργήσει όμως την LG και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα...

Σε σχέση με την τιμή (1.400€) και την ποιότητα της LG47LH9000 θα πρέπει για να πάω στις 50" ή να ρίξω την ποιότητα ή για να κρατήσω τη τιμή να πάω σε πλάσμα. Το αξίζουν αυτό οι 3 παραπάνω ίντσες; Υπάρχει κάποια πρόταση στις 50" που να είναι κοντά στην LG47LH9000 έστω και σε πλάσμα;

Panasonic Viera TX-P50G10

http://www.skroutz.gr/s/72691/Panasonic-Viera-TX-P50G10.html?keyphrase=50g10

Σε σχέση με την τιμή (1.400 ) και την ποιότητα της LG47LH9000 θα πρέπει για να πάω στις 50" ή να ρίξω την ποιότητα ή για να κρατήσω τη τιμή να πάω σε πλάσμα. Το αξίζουν αυτό οι 3 παραπάνω ίντσες; Υπάρχει κάποια πρόταση στις 50" που να είναι κοντά στην LG47LH9000 έστω και σε πλάσμα;
Νομίζω η Panasonic 50"G10 είναι κοντά σ αυτό που ζητάς...

Kατα την γνωμη μου τοσο η Samsung 50Β650 οσο και η Panasonic G10 ειναι καλυτερες σε εικονα απο την LH9000 , βεβαια δεν θα πρεπει να εχεις πολυ φως στο δωματιο οσο γινεται για να γλιτωσεις τις ανακλασεις και καινε και διπλασιο ρευμα (300 Watt περιπου)...

Εναλλακτικα μπορεις να πας και στην 55SL8000...

Re: Απάντηση: Μεγάλη Οθόνη και Ίλιγγος

Ωραία, τελικά πήραμε ρεβάνς και ο φίλος θα βλέπει λίγο καλύτερα τώρα...
(Μόλις έβαλα windows 7 και ρυθμίζω τον ταπεινό Sanyo Z3 μου... σε λιγότερο από 4 μέτρα, γύρω στις 90κάτι ίντσες... ΔΕΝ βγάζει λιγότερο σε αυτή την απόσταση. :FSGSFGS4:
Όταν "βαρεθήτε" τις τηλεοράσεις, δοκιμάστε το)[/QUOTE
Πήρατε ρεβάνς γιατί παίξαμε κανέναν αγώνα και δεν το κατάλαβα?
Εκτός αν ίδρωσε κανείς από την πληκτρολόγηση....:rifle:

Σκέφτομαι να πάρω μια τηλεόραση 50 ιντσών.
Σε απόσταση 2,80 με 3,50 μέτρα max είναι πολλές οι ίντσες;
Έχουμε γνώμη οφθαλμιάτρων;