δεν ξέρω ούτε καν τι είναι αυτό.
το modem είναι όπως μου ήρθε. απλά από το web interface έβαλα το σωστό login/pass.
το modem είναι όπως μου ήρθε. απλά από το web interface έβαλα το σωστό login/pass.
το έκανα πριν 4 χρόνια. Έβαλα 24MPbs στην ISDN. Τους κάλεσα για βλάβη. Έλεγξαν (ή έτσι μου είπαν) και είδαν ότι δεν γίνεται κάτι λόγω περιοχής (νέο ηράκλειο αλλά είμαι σε ΟΤΕ της νέας ιωνίας), και με κατέβασαν στο πακέτο 4MBps για να μην πληρώνω παραπάνω.
Τον επόμενο μήνα έβαλα 2η γραμμή test drive netone (χωρίς να έχω μετακομίσει) και κλείδωνε στα 8 και με πείραγμα στο snr πήγαινε στα 10-11.
Οπότε η λύση είναι να αρχίσω να βάζω γραμμές μέχρι να βρω μια καλή και μετά να κόψω τις άλλες ? :idea:
Aυτό που το χω κοκκινίσει τι εννοείς; Εννοώ το πείραγμα; Μπορώ να το κάνω κι εγώ; Ευχαριστώ
H netone σου έδινε web interface για να το κάνεις.
Σε μερικά router μπορείς να το κάνεις με telnet ή με DMT tool
Σκοπός είναι να ρίξεις την αποδεκτή ποιότητα της γραμμής με στόχο την αύξηση της ταχύτητας. Αυτό το κάνεις ρίχνοντας το snr συγχρονισμού της γραμμής. Μετά βέβαια μπορεί να έχει συχνές αποσυνδέσεις.
Για να το κάνεις πρέπει να το υποστηρίζει το modem ή ο provider.
Για δοκιμασε adsl2+... το g.dmt ειναι σαφως χαμηλοτερης ταχυτητας.
Οσο για το user name kαι pass συντομα δεν θα εχει καμμια σημασια
Στη hol ηδη δεν εχει ηδη, στην wind μπορεις να βαλεις το ιδιο user name & pass μαζι με αλλους 1000 users και παει λεγοντας.
Παντως εχεις αρκετο attenuation, εισαι και isdn... μην περιμενεις θαυματα.
Γενικα ισχυει το καθε περσι και καλυτερα.
Την ISDN την θέλω για τις δυνατότητες που μου δίνει (πχ πολλαπλά νούμερα με δυνατότητα ρύθμισης της συσκευής αν θα ανταποκριθεί ή όχι κτλ). Επίσης με τίποτα δεν θα έβαζα τον συναγερμό σε voip (οπότε αποκλείω παρόχους που έχουν μόνο voip).
Απλά με την ευκαιρία της αλλαγής κοιτάω αν μπορώ να απαλαγώ από την δεύτερη γραμμή και να μείνω μόνο με μία ISDN, αλλά χωρίς να χάσω τα νούμερα της 1ης (ISDN) και την ADSL ποιότητα της 2ης (ΝΕΤΟΝΕ).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.